XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znas sta...kada bi izasla malo iz svojih misli...i bila bar kratko u realnom zivotu...znala bi da napises smislenu poruku...a ne ovako......kakve veze ja imam sa tvojim mislima???....da me ne sanjas mozda...pu pu pu..daleko bilo.....i, zasto da se ne zajebavam??....da nije tvoj forum mozda?....da neces da mi zabranis..???.....daj dete, ne smaraj vise....cak ni nema razloga da uopste budes ovde.....net je ooogrooomaaan..idi, nadji svoj kutak, i obitavaj tamo...napravi neki blog..neku prezentaciju......daj, konacno uradi nesto pametno.....

Ne volim zajebanciju koja smara...
a stvarno O_O ....znas...ja najvise volim da se smorim ko kisna glista...mislim..to mi je najbolja zajebancija...
Vidis..na osnovu tvog iskaza, moze se zakljuciti...hmmm...da veoma dobro razmisljas...da da....bas tako....ali...postoji ali ;)...ali nikako da pocnes da razmisljas o onome sto ljudi ovde pisu..i o onome sto ti pises....niko nije savrsen.....niko osim mene ;) :lol:

O neeeeeeeee... Uspeli su!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prilozi

• patka.jpg
    patka.jpg
    4,3 KB · Pregleda: 42
ode Ana da menja windows...da klikce.... :) ....
Ana...kada uzmes CD...nikako ga ne stavljaj u flopi!!! ....prvo otvoris fioku na CD-ROM-u...ne pajserom..nego pritisnes dugme...a, da..prvo ukljuci komp....kada se fiokica otvori, ubacis CD....ako su na CD-u neka slova..onda ta strana ide na gore...a ako nema..neka ti je Bog u pomoci....kada ubacis CD, opet pritisnes dugmITj na CD-ROM-u.....i onda pratos uputstva...ako ne znas engleski...samo klikces na NEXT...i sve ce biti OK....

e, da....ako te nema u narednih 5 dana...znacemo da si nesto pogresila ;)

SRECNO!!!

duky:
ode Ana da menja windows...da klikce.... :) ....
Ana...kada uzmes CD...nikako ga ne stavljaj u flopi!!! ....prvo otvoris fioku na CD-ROM-u...ne pajserom..nego pritisnes dugme...a, da..prvo ukljuci komp....kada se fiokica otvori, ubacis CD....ako su na CD-u neka slova..onda ta strana ide na gore...a ako nema..neka ti je Bog u pomoci....kada ubacis CD, opet pritisnes dugmITj na CD-ROM-u.....i onda pratos uputstva...ako ne znas engleski...samo klikces na NEXT...i sve ce biti OK....

e, da....ako te nema u narednih 5 dana...znacemo da si nesto pogresila ;)

SRECNO!!!
:lol: :lol: :lol: Ako sad ne umrem od smeha nikad necu...Koji si ti lik....Nemam reci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislila sam na nisi u mojim mislima pa da znas sta mislim...
Dokazao si da si duhovit,evo ti jedan post vise za dokazivanje...Ja na tvom mestu se ne bih toliko trudila da nekom dokazem nesto besmisleno...Oke vidim da ti je smor do te granice da nemas preca posla nego si se uvatio za mene...Forum je velik,nadji ti nekog drugog pa ga samraj...A ja cu sa svojim zivotom da radim sta hocu...

Jako lepos to mislite da sam toliko plitka...ali vi izazivate svadju,ako ne primecujete...

Ja ovim psotom zavrsvam svaku svadju,da vidim dokle ce te vi da se takmicite ko je duhovitiji,ineligentiji i ostalo

AnaBg:):
Mislila sam na nisi u mojim mislima pa da znas sta mislim...
Dokazao si da si duhovit,evo ti jedan post vise za dokazivanje...Ja na tvom mestu se ne bih toliko trudila da nekom dokazem nesto besmisleno...Oke vidim da ti je smor do te granice da nemas preca posla nego si se uvatio za mene...Forum je velik,nadji ti nekog drugog pa ga samraj...A ja cu sa svojim zivotom da radim sta hocu...

Jako lepos to mislite da sam toliko plitka...ali vi izazivate svadju,ako ne primecujete...

Ja ovim psotom zavrsvam svaku svadju,da vidim dokle ce te vi da se takmicite ko je duhovitiji,ineligentiji i ostalo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nemoj vishe mooolim te.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nove rechi.....Znam da sam glupa za jezike,zato CAN SOMEONE TRANSLATE ME THIS WORD????

Lamborghini:
Nove rechi.....Znam da sam glupa za jezike,zato CAN SOMEONE TRANSLATE ME THIS WORD????
e'o, pokushacu da ti pomognem... h'm, da pochnemo:
lepos to = lepo shto
psotom = postom
ce te = cete
ineligentniji = inteligentniji
:lol:

Nego jos kolko do kraj godine?(skolske)
e'o, shkolska traje do 22.06, a poshto je danas 27.06, to je 25 dana, tj, 18 radnih dana, ako se ne varam... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back