bear
Ističe se
- Poruka
- 2.401
najozbiljnije
pa lezi ti njemu sigurno nece smetati

pa lezi ti njemu sigurno nece smetati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)...Tu dobih 24/25...Laka pitanja....
 )...Tu dobih 24/25...Laka pitanja....
pogledaj malo boljeZaboravili ste da mi napisete,da moram da izvadim sd iz kutije i da vratim fijokicu od cd,tako da sam sve ujebalakada ubacis CD, opet pritisnes dugmITj na CD-ROM-u..
Bogu hvala...Mislila sam na nisi u mojim mislima pa da znas sta mislim...
Propusticu prilikuDokazao si da si duhovit,evo ti jedan post vise za dokazivanje
 ...hvala na ponudi...
 ...hvala na ponudi...Ma, drzim se tebe, ko teme za pismeni...ili...ko pijan plota...ako ti je taj izraz bliziOke vidim da ti je smor do te granice da nemas preca posla nego si se uvatio za mene

ma, to je zato sto te vooleeem!!Forum je velik,nadji ti nekog drugog pa ga samraj..

Ti rece da nemas zivot... o_O ...A ja cu sa svojim zivotom da radim sta hocu...
Jao, jeesteeeJako lepos to mislite da sam toliko plitka..

..izgleda da ne primecujemoali vi izazivate svadju,ako ne primecujete...

..mi nismo u svadji..to je pod 1......pod 2...samo ti gledaj...ali..pazi...mozes vid da pokvaris.....mislim...ako pocnu da te grebu oci..malo vazelina ne bi skodilo........uh..bas sam odvratan..da...primecujem...Ja ovim psotom zavrsvam svaku svadju,da vidim dokle ce te vi da se takmicite ko je duhovitiji,ineligentiji i ostalo
fantasticno??...AAhhh ...ko me ter'o da trazim jos nesto o 13.bgdg ...znala sam ja da je danasnja omladina malo...shlb...ali ovo je...

da prestanes da smaras?Kao sto rekoh ne upustam se u dalju prepirku to je verujte mi psolednje sto zelim,ako vam je dosadno sta da radim...
...napisao bih nesto..al, jbg...i ja sam u kriticnoj situaciji...al, nemoj da pomislis da mi je ponestalo inspiracijeNego jos kolko do kraj godine?(skolske)
 ...
.....zvanicna valuta u Srbiji je Dinar..skraceno Din. ...i, reci mi, molim te...gde si nasla tu salamu od 10 dinara??a u sendvicu(majones,salama od 10dianra,zelena salata)-VRH
zar ti nisi sumarka???...pa, to nije fer...trebali su da te posalju da seckas drftza...mislim stvarno....i nemoj da se stidis onoga sto radis!!!...jer, nijedan posao nije sramotan!!!...ma praxa d akopam po stakleniku-PALI!!!
...jbg...svi imamo svoje skrivene zelje...samo sto su nekome u podsvesti..a neko zivi sa njima...ja sad bi dala sve sto imam za jednu masazu
a jel??..sad ces da kazes i da trebas da se skines... O_O ...izgleda da nema nista od te masaze...jbg....napusili te...al ja ne mogu,moram da elzim dok me neko masira-ozbiljno
da da da...kao sto rekoh......mislim da je to...hmmm....anksioznost?? o_Oi jos da se raskopcam naravno...ne znam dal ce nekomd a smeta...a en stavrno bi volela da me neko sad izmasira
crno dete...ti se u svakoj drugoj poruci cimas....da nema neke tikove???,,,,traume iz detinjstva??moze...cimam se sta ce mi
ne sumnjamo mi u tebesnacicemo se mi

.....
 .....

a skriveni smisao ovog iskaza lesi uuuuu??cimam se sta ce mi

Ukoliko je zarez neophodan posle skratjenice koja se pishe sa tachkom, mora se staviti, i jedino je tako pravilno...e...nemoj da se zajebes, pa da stavis zarez na kraju recenice, ispred tacke

Kraj recenice se oznacava tackom....mislim da je moja recenica sasvim precizna...Ukoliko je zarez neophodan posle skratjenice koja se pishe sa tachkom, mora se staviti, i jedino je tako pravilno...e...nemoj da se zajebes, pa da stavis zarez na kraju recenice, ispred tacke
..nisam...Ok, vidimo da se duky i dalje zabavlja... Samo tako nastavi... E vidi, na netu si!!!
pust'ga, vidish, da, chovek, nije, na, netu, !, :, P,duky:..nisam...
 ,,
 ,,