XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde...ovako...da pocnemo... :lol:
Zaboravili ste da mi napisete,da moram da izvadim sd iz kutije i da vratim fijokicu od cd,tako da sam sve ujebala
pogledaj malo bolje
kada ubacis CD, opet pritisnes dugmITj na CD-ROM-u..
Mislila sam na nisi u mojim mislima pa da znas sta mislim...
Bogu hvala...
Dokazao si da si duhovit,evo ti jedan post vise za dokazivanje
Propusticu priliku ;) ...hvala na ponudi...
Oke vidim da ti je smor do te granice da nemas preca posla nego si se uvatio za mene
Ma, drzim se tebe, ko teme za pismeni...ili...ko pijan plota...ako ti je taj izraz blizi ;)
Forum je velik,nadji ti nekog drugog pa ga samraj..
ma, to je zato sto te vooleeem!! ;)
A ja cu sa svojim zivotom da radim sta hocu...
Ti rece da nemas zivot... o_O ...
Jako lepos to mislite da sam toliko plitka..
Jao, jeesteee :D
ali vi izazivate svadju,ako ne primecujete...
..izgleda da ne primecujemo :lol:
Ja ovim psotom zavrsvam svaku svadju,da vidim dokle ce te vi da se takmicite ko je duhovitiji,ineligentiji i ostalo
..mi nismo u svadji..to je pod 1......pod 2...samo ti gledaj...ali..pazi...mozes vid da pokvaris.....mislim...ako pocnu da te grebu oci..malo vazelina ne bi skodilo........uh..bas sam odvratan..da...primecujem...

...AAhhh ...ko me ter'o da trazim jos nesto o 13.bgdg ...znala sam ja da je danasnja omladina malo...shlb...ali ovo je...
fantasticno?? :lol:

Kao sto rekoh ne upustam se u dalju prepirku to je verujte mi psolednje sto zelim,ako vam je dosadno sta da radim...
da prestanes da smaras?
Nego jos kolko do kraj godine?(skolske)
...napisao bih nesto..al, jbg...i ja sam u kriticnoj situaciji...al, nemoj da pomislis da mi je ponestalo inspiracije ;)...
a u sendvicu(majones,salama od 10dianra,zelena salata)-VRH
..zvanicna valuta u Srbiji je Dinar..skraceno Din. ...i, reci mi, molim te...gde si nasla tu salamu od 10 dinara??
ma praxa d akopam po stakleniku-PALI!!!
zar ti nisi sumarka???...pa, to nije fer...trebali su da te posalju da seckas drftza...mislim stvarno....i nemoj da se stidis onoga sto radis!!!...jer, nijedan posao nije sramotan!!!...
ja sad bi dala sve sto imam za jednu masazu
...jbg...svi imamo svoje skrivene zelje...samo sto su nekome u podsvesti..a neko zivi sa njima...
al ja ne mogu,moram da elzim dok me neko masira-ozbiljno
a jel??..sad ces da kazes i da trebas da se skines... O_O ...izgleda da nema nista od te masaze...jbg....napusili te...
i jos da se raskopcam naravno...ne znam dal ce nekomd a smeta...a en stavrno bi volela da me neko sad izmasira
da da da...kao sto rekoh......mislim da je to...hmmm....anksioznost?? o_O
moze...cimam se sta ce mi
crno dete...ti se u svakoj drugoj poruci cimas....da nema neke tikove???,,,,traume iz detinjstva??
snacicemo se mi
ne sumnjamo mi u tebe ;)

40 minuta....e, jbg sad.....i meni je ponestalo inspiracije...a i kasno je vec....ae..pozz...moram da qntam....sutra imam obaveze...u skoli ;) .....

Ana...si sredila windows?? ...a, da...rece da nisi??..prso ti komp....e bedak........ej...pa kako onda saljes postove??? O_O....telepatija???.....to je ono kad komp crkne, pa tele pati... :lol:

do ponovnog vidjenja, rudarski pozdrav Dzab-Dzab

.....e, Ana...pokusaj nekako telepatijom da sj.ebes server za kliktanje, pa Srbija da bude prva...moze?? :)

odoh da qntam...

cimam se sta ce mi
a skriveni smisao ovog iskaza lesi uuuuu??

Ana...da li si cula za matematicku operaciju zarezivanje???...to je ono kada u sred recenice ubacis zarez ","....pa onda oni koji citaju tvoje recenice ne lupaju glavu o tome sta si htela da napises, nego, recenica sasvim jasno zvuci....

e...nemoj da se zajebes, pa da stavis zarez na kraju recenice, ispred tacke......ili da ga stavis ispred pocetka recenice...stavi bilo gde U recenici.

primer: Ana je pametno, dete.
ili: Ana ne moze da, razume.
ili: Ana nije, tu.
ili: Ko, o cemu Ana o, pravopisu.
ili: Shumarka ne, Ana :lol:
ili: Smorih se, ziv.
ili: Nema, dalje.

e, da.....kada imas neku duzu recenicu...onda zarez stavljas posle svakog smislenog dela recenice...

Jednog, dana Ana, je ustala i videla, velikucrnu macku koja je gledala automobile koji prolaze, ulicom...

...oke...smorih se....

ljudi...jel postoji praxa u XIII? :) :lol:

Kao prvo idem u poljoprivrednu skoli(opsti smer),a pre nje sam isla u skolu za arhitekturu(ne pejzaznu arhitekturu-to su sumari(nisam ja kriva sto Marko ne zna nista o meni,pa vam je preneo pogresno)...

Inace sta ima u najboljoj u vasioni gimnaziji,vama elitnoj XIII-toj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back