duky
Primećen član
- Poruka
- 849
apsolutno me ne zanima..trust me  .....I have my life...realy...trust me O_O
 .....I have my life...realy...trust me O_O

.....I have my life...realy...trust me O_ODonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
God, tnx..necu da te davim...necu nikoga vise...

CRNJAK!!!duky:...jbt...prenosis mi depresiju....qq.......nemas zivot....ne kendraj.....nemas zivaca...pa da...moguce je to...ako imas 100 godina, devetoro dece, trideset unucica, jednoiposoban stan, nereseno penziono pitanje...i da svi zivite u tom stanju bez vode i struje...i ako svaki dan moras da ides da cistis ulitze, kako bi dobila 100 dinara dnevno....e, u tom slucaju je moguce.....a ovako ne......nego se najstasnije foliras....i to ne mogu da razumem...imas 18- godina, i vec kao nemas snage da nastavis dalje....ako je stvarno tako..u sto 12962364% sumnjam, trebala bi da posetis psihologa....
...eo...vitz...
Sta je printzezi dajani pred smrt poslednje proletelo kroz glavu??
Karburator

...al me mrzi nesto...neka znam ja da sacekam...
...al me mrzi nesto...neka znam ja da sacekam... 2037 clickova
 2037 clickova 
Necu da klikcem,posto je za SERBIA AND MONTENEGRO,da je samo SERBIA,onda bih kliktala...a Srbija i Crna gora vise ne postoji...
Sto se tice decka...ima ponuda,samo da izaberem...al me mrzi nesto...neka znam ja da sacekam...

Ne smeta ni meni,naprotiv ja obzavam CG,i svake godine sam po dva meseca u HN..Ali zasto da klikcem nesto sto ne psotoji vise...
da da...ceo svet je protiv tebe...Ko zna mzoda je fora...ti klikces ono posle "sala srbija i crna gora ne psotoje" zamili jbt
ti jos uvek tripujes da se oni zajebavaju sa tobom??...ma, to je smisljeno....smisljena destrukcija...to je uradio neki americki spijun...da ti napakosti......ustvari, mozda KGB ili CIA stoje iza toga..ili neki narko kartel...ko zna kome si se zamerila....... misli o tome...ma ne volim tu vrstu zajebancije...