XIII beogradska gimnazija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...jbt...prenosis mi depresiju....qq.......nemas zivot....ne kendraj.....nemas zivaca...pa da...moguce je to...ako imas 100 godina, devetoro dece, trideset unucica, jednoiposoban stan, nereseno penziono pitanje...i da svi zivite u tom stanju bez vode i struje...i ako svaki dan moras da ides da cistis ulitze, kako bi dobila 100 dinara dnevno....e, u tom slucaju je moguce.....a ovako ne......nego se najstasnije foliras....i to ne mogu da razumem...imas 18- godina, i vec kao nemas snage da nastavis dalje....ako je stvarno tako..u sto 12962364% sumnjam, trebala bi da posetis psihologa....

...eo...vitz...

Sta je printzezi dajani pred smrt poslednje proletelo kroz glavu??

Karburator ;)

duky:
...jbt...prenosis mi depresiju....qq.......nemas zivot....ne kendraj.....nemas zivaca...pa da...moguce je to...ako imas 100 godina, devetoro dece, trideset unucica, jednoiposoban stan, nereseno penziono pitanje...i da svi zivite u tom stanju bez vode i struje...i ako svaki dan moras da ides da cistis ulitze, kako bi dobila 100 dinara dnevno....e, u tom slucaju je moguce.....a ovako ne......nego se najstasnije foliras....i to ne mogu da razumem...imas 18- godina, i vec kao nemas snage da nastavis dalje....ako je stvarno tako..u sto 12962364% sumnjam, trebala bi da posetis psihologa....

...eo...vitz...

Sta je printzezi dajani pred smrt poslednje proletelo kroz glavu??

Karburator ;)
CRNJAK!!!
Duky, ti si moj čovek...Apsolutno te podržavam... Click, click Ana, click, click... :lol:

Necu da klikcem,posto je za SERBIA AND MONTENEGRO,da je samo SERBIA,onda bih kliktala...a Srbija i Crna gora vise ne postoji...

Sto se tice decka...ima ponuda,samo da izaberem...al me mrzi nesto...neka znam ja da sacekam...

ae, prvo..ne kendraj...vise ni ne znas cije drzavljanstvo imas....

drugo, klikces za S&M (nije sado-mazo, nego Serbia and Montenegro) zato sto ti je tako podesen windows..znaci, windows ti je zasnovan na S&M (ne sado-mazo)....dakle...ili uzmi novi windows..ili nadogradi ovaj..ili uzmi Linux...ili neko trece sranjce...pa klikci za srbiju koliko ti je volja.. :lol:

Ne smeta ni meni,naprotiv ja obzavam CG,i svake godine sam po dva meseca u HN..Ali zasto da klikcem nesto sto ne psotoji vise...

...nije nego...

Ko zna mzoda je fora...ti klikces ono posle "sala srbija i crna gora ne psotoje" zamili jbt
da da...ceo svet je protiv tebe...

ma ne volim tu vrstu zajebancije...
ti jos uvek tripujes da se oni zajebavaju sa tobom??...ma, to je smisljeno....smisljena destrukcija...to je uradio neki americki spijun...da ti napakosti......ustvari, mozda KGB ili CIA stoje iza toga..ili neki narko kartel...ko zna kome si se zamerila....... misli o tome...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back