Xiaomi Redmi 8 vs Iphone 7

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo je kao pre 15ak godina kad je postojalo rivalstvo između nokie i sony ericssona
nokia sa svojih 5 opcija, bez kamere, bez radija, košta 200e
sony ericsson sa svojih 150 opcija, kamerom, kojekakvim čudima, košta isto 200e
nokia svaka iz tog vremena ako nije polupana, radi i dalje
ovim drugima softver je riknjavao nakon plafon 3-4 godine

u kom smislu bolji ekran? lepši prikaz boja? čemu?
bolja autonomija baterije, i don't think so.. ali neka bude i da je tako
kamera kakva god da je, to je i dalje telefon i nikada neće biti fotoaparat
otvoreniji sistem i kao takav prepun bagova
veći izbor aplikacija? evo juče sam baš instalirala samsung health na svom iphonu, povezala samsung smart watch sa telefonom, problema bez
aj ti na samsungu instaliraj neku aplikaciju predviđenu samo za iphone ili poveži apple watch sa samsungom : ))
Pa ti ne uvidjas prednosti same android platforme ... upravo to da mozes samsung stvarcice da koristis i na iphone-u.

Znaci to OEM Samsung dozvoljava a Apple ne i cini te robom te marke.

Da Samsung pravi najbolje oled ekrane i iste stavlja na svoje uredjaje.

Nisam poredio kamere na telefonima sa DSLR , to si vec ti sama dodala da ispadnes zanimljiva.

Kada vec sve to znas , zasto dajes vise za Apple ? haha

Bugova ima IOS i ako je zatvoren , zamisli ... bilo je tu dosta epic fail-ova , al nisi upucena dovoljno na zalost.

ovo je kao pre 15ak godina kad je postojalo rivalstvo između nokie i sony ericssona
nokia sa svojih 5 opcija, bez kamere, bez radija, košta 200e
sony ericsson sa svojih 150 opcija, kamerom, kojekakvim čudima, košta isto 200e
nokia svaka iz tog vremena ako nije polupana, radi i dalje
ovim drugima softver je riknjavao nakon plafon 3-4 godine
samo sto bi u tvom poredjenju bilo primerenije da erikson ( android) kosta 70 evra

i dok radi uzivas u mogucnostima ,slikas , i ostala cuda

IMG_20191215_122141.jpg

N900 fura full Linux Maemo , smartphone bio do jaja, pojam za zatvoreno govance ios.

Ovaj beli je prvi droid za mase.

Ovaj maleni je inače najmanji fon na svetu.

Ovaj Simens je prvi telefon sa MP3 podrškom.

Sve je to u mojoj kolekciji i koristio sam i dan danas rade, nekima je riknula baterija.
I nemoj da sam te vise čuo da lupetas , može commie da te uči mnogo toga o tehnici samo moraš da budeš dama pre svega a ne neka provincijalka.
Poy

Pa ti ne uvidjas prednosti same android platforme ... upravo to da mozes samsung stvarcice da koristis i na iphone-u.

Znaci to OEM Samsung dozvoljava a Apple ne i cini te robom te marke.

Da Samsung pravi najbolje oled ekrane i iste stavlja na svoje uredjaje.

Nisam poredio kamere na telefonima sa DSLR , to si vec ti sama dodala da ispadnes zanimljiva.

Kada vec sve to znas , zasto dajes vise za Apple ? haha

Bugova ima IOS i ako je zatvoren , zamisli ... bilo je tu dosta epic fail-ova , al nisi upucena dovoljno na zalost.
moj 7 radi bez greške nakon pune 2 godine
još nisam čula da je neki korisnik samsunga, čak ni s serije, mogao time da se pohvali
end of story

Pogledajte prilog 624283

N900 fura full Linux Maemo , smartphone bio do jaja, pojam za zatvoreno govance ios.

Ovaj beli je prvi droid za mase.

Ovaj maleni je inače najmanji fon na svetu.

Ovaj Simens je prvi telefon sa MP3 podrškom.

Sve je to u mojoj kolekciji i koristio sam i dan danas rade, nekima je riknula baterija.
I nemoj da sam te vise čuo da lupetas , može commie da te uči mnogo toga o tehnici samo moraš da budeš dama pre svega a ne neka provincijalka.
Poy
prelazimo na vređanje? okej, poyy

stotine proizvodjaca sa hiljadama modela, ocekivano je da ne radi isto kvalitetno na svima

milioni aplikacija , kombinacije su ogromne

kad bi android korisnik radio kao iphone korisnik , instalirao 5 aplikacija i da vise ne dira ,

stabilnost iole kvalitetnog telefona bi bila i bolja nego na iphone

uz 3 puta manju cenu

i bez opasnosti od eksplozije

Čekaj imam i ovo čudo.

Beat this.

Ej bre, 16 godina proletelo ko kex.

Znaš ko je imao u Srbiji ovo čim je izašlo, manjina...

IMG_20191215_123007.jpg

VGA kamera za gospodina... Onda kada su čak i digitalni bili jako slabo zastupljeni u Srbiji...početak ere digitalnih fotografija, može i na fonu..može, i to sa xenon blicem.

Nemoj heroina više o tome sa mnom molim te.
Soli ti pamet nekoj cavki na forumu 😆

samo sto bi u tvom poredjenju bilo primerenije da erikson ( android) kosta 70 evra

i dok radi uzivas u mogucnostima ,slikas , i ostala cuda
meni telefon nije igračka
imam tablet na kojem igram igrice, fotoaparat za fotografisanje
telefon je za da bude pouzdan, da ne provede pola svog garantnog roka po servisima i da nakon isteka garantnog roka možeš da ga baciš
ja sam, kada sam uzimala iphone, planirala da ga koristim 4-5 godina najmanje
na pola sam puta, bez da sam se i u jednom momentu predomišljala oko svoje odluke
i kad pogledaš to ovako: 5 godina ću ga koristiti, koštaće me u proseku 100e godišnje.. ne vidim kako je to veći luksuz od kupovine android telefona

btw, tablet mi je samsung i vrlo sam zadovoljna, takođe napunio 2 godine i radi skoro bez greške, neću ga menjati sigurno još 2 godine
nisam protivnik samsunga, niti android sistema, opet ponavljam da bih i na kompu radije koristila android kada bih mogla, umesto windowsa
ali iphone ne bih menjala ni za šta

Prva si počela, udarila si me baš tamo gde sam mekan. U istoriju telefona i poznavanju istih.
ono je bila šala, ali okej, razumem te
ja nisam nikakav stručnjak, jesam promenila preko 20 telefona u poslednjih 20 godina, ali me to ne čini stručnjakom
samo sam iznosila svoje mišljenje, odnosno svoja iskustva u korišćenju androida i iosa
realno me zabole ako ios ima bagove, na mene ne utiču
dok sam se sa androidovim bagovima susretala vrlo često i mnogo su mi živaca pokidali
jer jeste da nisam stručnjak, ali znam šta volim- brz i stabilan telefon, tablet i računar
ne pitam šta košta ako će neko da mi garantuje da ću imati to što mi je potrebno

Moli samo Boga da te posluži taj iPhone a kada ti rikne Touch Id, javi se ovde da kukas.
Jer zamena istog je gotovo nemoguća.
Onda lepo ideš na buvljak i ceo telefon prodas za 100e i to da budeš srećna ako dobiješ.
Jer je iPhone super i ebe kupce u glavu haha.

Back