gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
baš se pitam zašto im opada cenaJedino sto cena android telefona rapidno opada na tržištu u odnosu na iphone.
evo verujem da će commie imati neki zanimljiv odgovor na to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš se pitam zašto im opada cenaJedino sto cena android telefona rapidno opada na tržištu u odnosu na iphone.
Pa ti ne uvidjas prednosti same android platforme ... upravo to da mozes samsung stvarcice da koristis i na iphone-u.u kom smislu bolji ekran? lepši prikaz boja? čemu?
bolja autonomija baterije, i don't think so.. ali neka bude i da je tako
kamera kakva god da je, to je i dalje telefon i nikada neće biti fotoaparat
otvoreniji sistem i kao takav prepun bagova
veći izbor aplikacija? evo juče sam baš instalirala samsung health na svom iphonu, povezala samsung smart watch sa telefonom, problema bez
aj ti na samsungu instaliraj neku aplikaciju predviđenu samo za iphone ili poveži apple watch sa samsungom : ))
Coomie je tata za telefone , cekaj da ti pokazem kutiju modela koje nisi ni videla u zivotucommie se verovatno nije ni rodio tada, ali verujem da će i na to imati neki zanimljiv komentar : )
Bas ti je poderana
samo sto bi u tvom poredjenju bilo primerenije da erikson ( android) kosta 70 evraovo je kao pre 15ak godina kad je postojalo rivalstvo između nokie i sony ericssona
nokia sa svojih 5 opcija, bez kamere, bez radija, košta 200e
sony ericsson sa svojih 150 opcija, kamerom, kojekakvim čudima, košta isto 200e
nokia svaka iz tog vremena ako nije polupana, radi i dalje
ovim drugima softver je riknjavao nakon plafon 3-4 godine
Uloženo/dobijeno je već godinama na strani android modela, aka Kineza.samo sto bi u tvom poredjenju bilo primerenije da erikson ( android) kosta 70 evra
i dok radi uzivas u mogucnostima ,slikas , i ostala cuda
moj 7 radi bez greške nakon pune 2 godinePa ti ne uvidjas prednosti same android platforme ... upravo to da mozes samsung stvarcice da koristis i na iphone-u.
Znaci to OEM Samsung dozvoljava a Apple ne i cini te robom te marke.
Da Samsung pravi najbolje oled ekrane i iste stavlja na svoje uredjaje.
Nisam poredio kamere na telefonima sa DSLR , to si vec ti sama dodala da ispadnes zanimljiva.
Kada vec sve to znas , zasto dajes vise za Apple ? haha
Bugova ima IOS i ako je zatvoren , zamisli ... bilo je tu dosta epic fail-ova , al nisi upucena dovoljno na zalost.
naravno, ne bolujem od toga da sve bude sjajno : )Bas ti je poderana![]()
prelazimo na vređanje? okej, poyyPogledajte prilog 624283
N900 fura full Linux Maemo , smartphone bio do jaja, pojam za zatvoreno govance ios.
Ovaj beli je prvi droid za mase.
Ovaj maleni je inače najmanji fon na svetu.
Ovaj Simens je prvi telefon sa MP3 podrškom.
Sve je to u mojoj kolekciji i koristio sam i dan danas rade, nekima je riknula baterija.
I nemoj da sam te vise čuo da lupetas , može commie da te uči mnogo toga o tehnici samo moraš da budeš dama pre svega a ne neka provincijalka.
Poy
meni telefon nije igračkasamo sto bi u tvom poredjenju bilo primerenije da erikson ( android) kosta 70 evra
i dok radi uzivas u mogucnostima ,slikas , i ostala cuda
Prva si počela, udarila si me baš tamo gde sam mekan. U istoriju telefona i poznavanju istih.prelazimo na vređanje? okej, poyy
Nisi čula , ja znam ljude koji su kupili nov Samsung S7 edge I dan danas im služi odličnomoj 7 radi bez greške nakon pune 2 godine
još nisam čula da je neki korisnik samsunga, čak ni s serije, mogao time da se pohvali
end of story
ono je bila šala, ali okej, razumem tePrva si počela, udarila si me baš tamo gde sam mekan. U istoriju telefona i poznavanju istih.
super, drago mi je zbog tih ljudiNisi čula , ja znam ljude koji su kupili nov Samsung S7 edge I dan danas im služi odlično
To je drugo što ti nisi čula. Haha
do tada će isplatiti sam sebe, pa mogu i da ga poklonim : )Moli samo Boga da te posluži taj iPhone a kada ti rikne Touch Id, javi se ovde da kukas.
Jer zamena istog je gotovo nemoguća.
Onda lepo ideš na buvljak i ceo telefon prodas za 100e i to da budeš srećna ako dobiješ.
Jer je iPhone super i ebe kupce u glavu haha.
Ovde smo da vidimo prednosti i mane...ti ces svakako da se tesis...jer ti drugo ne preostaje.do tada će isplatiti sam sebe, pa mogu i da ga poklonim : )