Kupi neki samsung premijum klase ili ajfon i miran si 6-7 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa... to 6, 9 i 12 je naziv telefona?6 sam kupio dao kevi, 9 kupio crko a 12 dobio. Iskren da budem u životu nebi kupio ništa od xiaomija kolika su to đubrad kineska.
Galaxy Ultra je bolji od iPhona.
iPhone se pregrijava.
Imam oba, meni osobno S24U bolji. Bolji ekran, bolja baterija i ima olovčicu. Razmišljao sam uzeti S25U ali olovčicu su obogaljili, tako da sam odustao. Općenito Android mi je puno bolji od iOS-a. A i ovo U u nazivu modela me uvijek razveseli![]()
Jbg.imo si peh da si pogodio neuspjele modele.Ja sam imo redmi note 8 radio 3 godine bez problema.Njega sam zamjenio sa redmi note 13 sve funkcioniše besprjekorno.6 sam kupio dao kevi, 9 kupio crko a 12 dobio. Iskren da budem u životu nebi kupio ništa od xiaomija kolika su to đubrad kineska.
Nisam ni ja,al slušo sam na YouTube od ljudi koji su imali,svi kažu da je Samsung bolji.
Ne znam, ne mogu reći kada nisam imao nijedan, ali uopće ne sumnjam da su vrhunski jedan i drugi.
Nije to problem.Ugrađuju zastarjele procesore,i onda normalno da to stvara probleme.Po meni je problem kada se telefon uzme od provajdera - ima lažnu flešovanu memoriju i radi nekoliko meseci. Treba da budeš it stručnjak da bi se snašao sa takvim đubretom.
Ne možeš očekivat u telefonima koji novi koštaju 150-200€ procesore ko u Samsung ultra.I procesori su flešovani naravno neka praistorija sa otpada![]()
Slažem se, koliko para, toliko muzike.Ne možeš očekivat u telefonima koji novi koštaju 150-200€ procesore ko u Samsung ultra.
Naravno ali ne očekujem da redmi 12 radi lošije od redmi 6 kupljen pre 7-8 godinaNe možeš očekivat u telefonima koji novi koštaju 150-200€ procesore ko u Samsung ultra.
Ne znam.Evo imam redmi note 13 već skoro godinu dana i nemam nikakvih problema.Slažem se, koliko para, toliko muzike.
Nego, zanimljiva stvar - rođakov prijatelj ima neku kinesku kršinu, da li je Huawei, Honor, Kršomi, Redmi, uglavnom, lik je otputovao u Kinu, a tamo mu se odjednom milijun nekih opcija pootvaralo, mobitel kao da je dobio krila.
Znači da kratkonogi, kosooki, žuti jazavci rade mobitel koji podržava domicilna infrastruktura, ali isti takav izvoze u svijet, bez ikakve optimizacije.
To bi bilo kao da ti Toyotu možeš kupiti isključivo s volanom na desnoj strani.
Jbg.peh.Sve zavisi od modela do modela.Naravno ali ne očekujem da redmi 12 radi lošije od redmi 6 kupljen pre 7-8 godina![]()
Isto kao i ja - kol'ko para, toliko muzike.Ne znam.Evo imam redmi note 13 već skoro godinu dana i nemam nikakvih problema.
Platio sam ga novog na sniženje 119€.
Imam iPhone i nemam nikakvog pregrevanja, radi sve normalno.Za iPhone svi kažu koji su ga imali da ima problem sa pregrijavanjem.