Xiaomi redmi 12 stalno gubi mrežu

6 sam kupio dao kevi, 9 kupio crko a 12 dobio. Iskren da budem u životu nebi kupio ništa od xiaomija kolika su to đubrad kineska.
Aaa... to 6, 9 i 12 je naziv telefona?

U prvom trenutku sam pomislio da si sest telefona kupio majci,bda si devet telefona kupio sebi, a da su ti darivali 12 telefona.
Pa mi postalo sumnjivo da neko na poklon dobije dvanaest telefona, pa sam pazljivije procitao poruku.

Galaxy Ultra je bolji od iPhona.
iPhone se pregrijava.
Imam oba, meni osobno S24U bolji. Bolji ekran, bolja baterija i ima olovčicu. Razmišljao sam uzeti S25U ali olovčicu su obogaljili, tako da sam odustao. Općenito Android mi je puno bolji od iOS-a. A i ovo U u nazivu modela me uvijek razveseli :mrgreen:
:mrgreen:

Ne znam, ne mogu reći kada nisam imao nijedan, ali uopće ne sumnjam da su vrhunski jedan i drugi.

6 sam kupio dao kevi, 9 kupio crko a 12 dobio. Iskren da budem u životu nebi kupio ništa od xiaomija kolika su to đubrad kineska.
Jbg.imo si peh da si pogodio neuspjele modele.Ja sam imo redmi note 8 radio 3 godine bez problema.Njega sam zamjenio sa redmi note 13 sve funkcioniše besprjekorno.
Žena je imala redmi 12 teško sranje isto ko i kod tebe,neko joj pošalje poruku na viber dobije poruku drugi dan,nije se mogla javljati na pozive često itd.
Zamjenila je to sranje sa Samsung Galaxy a 16 5G i preporodila se.

Ne možeš očekivat u telefonima koji novi koštaju 150-200€ procesore ko u Samsung ultra.
Slažem se, koliko para, toliko muzike.
Nego, zanimljiva stvar - rođakov prijatelj ima neku kinesku kršinu, da li je Huawei, Honor, Kršomi, Redmi, uglavnom, lik je otputovao u Kinu, a tamo mu se odjednom milijun nekih opcija pootvaralo, mobitel kao da je dobio krila.
Znači da kratkonogi, kosooki, žuti jazavci rade mobitel koji podržava domicilna infrastruktura, ali isti takav izvoze u svijet, bez ikakve optimizacije.
To bi bilo kao da ti Toyotu možeš kupiti isključivo s volanom na desnoj strani.

Slažem se, koliko para, toliko muzike.
Nego, zanimljiva stvar - rođakov prijatelj ima neku kinesku kršinu, da li je Huawei, Honor, Kršomi, Redmi, uglavnom, lik je otputovao u Kinu, a tamo mu se odjednom milijun nekih opcija pootvaralo, mobitel kao da je dobio krila.
Znači da kratkonogi, kosooki, žuti jazavci rade mobitel koji podržava domicilna infrastruktura, ali isti takav izvoze u svijet, bez ikakve optimizacije.
To bi bilo kao da ti Toyotu možeš kupiti isključivo s volanom na desnoj strani.
Ne znam.Evo imam redmi note 13 već skoro godinu dana i nemam nikakvih problema.
Platio sam ga novog na sniženje 119€.
Uz telefon sam dobio Cover,brzi punjač 33W,napuni bateriju za ca.70 minuta,i zaštitnu foliju za ekran.
Ako rikne tu nema kukanja za 119€.
Dao bi se okladit da će me služit 3 godine.

Back