Xiaomi Redmi 8 vs Iphone 7

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, moja zena slusa price po njenoj firmi, da sa njima ljudi imaju problema. To da ih svi hvale j ediskutabilno,
zato sto sam na nekom forumu citao da spamuju reklamama i slicno. Ali opet posto je cena povoljna mozes,
da probas pa ako nisi zadovoljna i da prodas, pa kupis neki drugi. Mislim da ta iskustva idu vise kao rulet
nego kao statistika :P
Pa ako cemo realno, ja mislim da na vecini telefona smaraju sa reklamama... Jedino pricaji da iphone nema tih problema toliko, ali sto se mene tice ja taj telefon nikad ne bih uzela.. Navikla sam na android, odgovara mi, e sad samo da nadjem odgovarajuci telefon 😊😊 zato i gledam po ovim sajtovima sta ljudi pisu, i predlazu.. Sta znam, svaki je valjda specifican za sebe.. Probacu pa cu da vidim

Sto se tice Xiaomi telefona, licno imam samo reci hvale za njih iako sam bio skeptican prema njima jer su "kinezi". Baterija, kamera, brzina, materijal, dizajn .... za novac koji si dao dobijas i vise, znam da zvuci kao reklama ali zaista je tako, nebitno da li si uzeo Xiaomi od 200 evra ili od 700/800 evra sve njihove klase telefona godinama jednako redovno dobijaju update i upgradevanje sistema sto je stvarno za postovanje.
E sad, ja ne verujem da ce jos dugo biti "jeftini" jer vec postaju marka "na glasu" (zasluzeno) i siguran sam da ce "nazalost" poceti da podizu cene u nivou sa ostalom konkurencijom, i mislim da to vec polako i rade.

Sto se tice Xiaomi telefona, licno imam samo reci hvale za njih iako sam bio skeptican prema njima jer su "kinezi". Baterija, kamera, brzina, materijal, dizajn .... za novac koji si dao dobijas i vise, znam da zvuci kao reklama ali zaista je tako, nebitno da li si uzeo Xiaomi od 200 evra ili od 700/800 evra sve njihove klase telefona godinama jednako redovno dobijaju update i upgradevanje sistema sto je stvarno za postovanje.
E sad, ja ne verujem da ce jos dugo biti "jeftini" jer vec postaju marka "na glasu" (zasluzeno) i siguran sam da ce "nazalost" poceti da podizu cene u nivou sa ostalom konkurencijom, i mislim da to vec polako i rade.
Svakako sam se odlucila za Xiaomi redmi note 9pro pa cu videti kako ce me sluziti...nadam se da sam donela dobru odluku... Smatram da je taj telefon idealan za moje potrebe

Kupio mlađem klincu Redmi 8 .

Dva dana traje baterija.
Whats app Viber MK i još neke igrice Flickr Fb i mesindzer svašta nešto je već instalirao.Sve tečno radi.Ne žali se ništa.Kamera dobra.
Uzeo ga u TC Ušće u Xiaomi predstavništvu fiskalni račun dve godine garancija unutra nema slušalica ne idu dobija se uz njega crna gumena maska.
Za 16.000 din i to jača varijanta 4GB/64gb zaista nema bolji telefon.
A varijanta 3GB/32GB im je 13.000din.
Prezadovoljan i on i ja.

Hoće sigurno i Huawei je nekada bio jeftin a vidi sada.Mada je još uvek daleko povoljniji od Samsunga i Iphone.

Back