- Poruka
- 3.582
Zasto u SVAKOJ TEMI O AMERICKOM RVANJU morate da se svadjate.....????
Sad kao neko je FATZA ako ispravlja tudje pravopisne greske
zasto ne pustite nas koji volimo AMERICKO RVANJE da komentarisemo........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko to je gluma. I ti da vezbas glumu ko i oni mesecima, godinama znao bi to da uradis. Pa pogledaj samo kad ga udara, oni ustvari ni ne udaraju svoje protivnike vec ih samo dodiruju kao i u filmovima.
Pa nije bitno ko kako pise...to je svacije pravo....
A inace istina,nije bilo u ponedeljak i utorak kao sto bi trebalo da bude....al mozda je to zato sto je tada bio Bozic....videcemo sad ove nedelje...ako ne bude,onda je nazalost istina!
Odlican izbor ali ja bih dodao jos Under Tekera dobro Batista i John Cena su tvoji idoli![]()
ovo je stranica za one koje vole kecere!ako ti se ne svidja, ne moj da ides na ovu stranicu!
Daj boze da nije tako,koji je tebi omiljen borac,meni je Rey Mysterio:-P
:
Da,daj Boze da nije takO...VidecemO u pOnedeljak...eee,mOm bratu je omiljeni Rey Mysterio kao i tebi![]()
![]()
a moj Omiljeni bOrac je BATISTA.....Mada sam ih gledajuci ih kako se bOre swe jakO zawolela!!! :wink:
Malo je cudno sto ti kao devojcica gledas americko rvanje,ali je kul![]()
redny orton je majmum veliki nema pojma da se tuceRedny Orton je opasan.Kazu da im je poginuo predsednik McMachon u limuzini pre tacno sedam dana.
Ee cao svima!!!Gledam am.rvanje!!! I omiljeni mi RANDY ORTON!!!On je najbolji
Ama dajte bre, to samo klinci(sto vecinu opravdava) i retardirani Amerikanci mogu da gledaju...
gledao sam sa mladjom sestrom te cirkuzante i jadni su (mislim na borbe-gluma odlicna)
Mnogo je bolji pravi box sto se vikendom cesto pusta na Avali