WTA

Jedno je misliti a drugo je znati:D

A pomamicu se cim prodju Mastersi.
A i sad ce JJ na noge:P

Nisam mislila da si se ti pomamila, vec Ana Ivanovic. Ne razmisljaju svi o tebi.
A sto se tice cipela JJ , evo ja cu ti reci posto te zarko zanima. JJ ce svakog meseca odvajati od dzeparca da bi skupila novac za druge iste takve cipele. Jel moze tako ?

Nisam mislila da si se ti pomamila, vec Ana Ivanovic. Ne razmisljaju svi o tebi.
A sto se tice cipela JJ , evo ja cu ti reci posto te zarko zanima. JJ ce svakog meseca odvajati od dzeparca da bi skupila novac za druge iste takve cipele. Jel moze tako ?

Ma moze,kod mene kompromis uvek moze, da se zna :D:D:D
A, za razmisljanje o meni,to ne.
Ali zato ja uvek mislim na vas, vidimo se kad se ATP zavrsi.
Jel pada dogovor??

ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene... :P

kakogod- nadam se da se ana konacno budi... :) mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce! :D

a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh? :)

ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene... :P

kakogod- nadam se da se ana konacno budi... :) mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce! :D

a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh? :)

stvarno??

JJ ce sigurno biti prva na kraju godine, a to je sigurno veci uspeh nego osvojiti GS. JJ ulazi u veoma posebno drustvo u kojem je svega 8 igracica u open eri - Evert, Navratilova, Graf, Seles, Hingis, Davenport, Henin i Serena Williams.

U suprotnom mogli bi reci i da su i Shara, Venus i Serena bile uspesnije ove godine, a JJ nekima od njih na primer Venus bezi vise od 2300 bodova.

nedostajalo bi mi da navijam za nju; smorio bih se kada bih cuo da se povlaci... iznenadilo bi me da se to desi, ali razocarenje je prejaka rec (za nekoga koga ipak ne znam i od koga nemam pravo da ocekujem nesto). ne znam sta bi meni bilo normalno ili ne u toj situaciji- jer sigurno ne mogu dovoljno dobro da se zamislim u njoj... ali to i nije vazno. prosto, posmatram sve iz njenog ugla. ako ONA ne bi zelela da igra, zasto bi igrala?
anyway- po reakcijama koje pokazuje na terenu, cini mi se da jako zeli da igra. :)

a nacionalna televizija i nije vredna pomena. ona je sramota. neprenosenje tenisa, pa i ono retko prenosenje istog tako sto smoreni komentator samo prica ono sto svi vide- je samo kap.

al' zato se eurosport ukljucio u prenos! :D i sta god da se desi do kraja meca, verujem da ce ovaj turnir (za sada, posle dosta vremena, 2 vezana dobijena meca + set protiv venus) pozitivno uticati na anu. :)

Poslednja izmena:
Eto,ipak ima prenosa :D A da se neko povuce sa 20 godina,to je za mene totalno neverovatno,sem ako nije u pitanju opasna povreda.U svakom drugom slucaju,musko da se povuce pre minimum 30-te,a zensko pre 25,26 je sramota.To bi bio dovoljna znak da ne voli sport kojim se bavi!Medjutim,mislim da je pretereano pricati o tome,jer koliko ja znam,sem forumasa niko jos nije spomenuo da se povlaci ni Ana ni Jelena,ni Federer,ni Janko.. ;)

Back