Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa koga briga za to?
Cekaj samo da se probude, pa ces videti.![]()
Jedno je misliti a drugo je znati
A pomamicu se cim prodju Mastersi.
A i sad ce JJ na noge![]()
Nisam mislila da si se ti pomamila, vec Ana Ivanovic. Ne razmisljaju svi o tebi.
A sto se tice cipela JJ , evo ja cu ti reci posto te zarko zanima. JJ ce svakog meseca odvajati od dzeparca da bi skupila novac za druge iste takve cipele. Jel moze tako ?
ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene...
kakogod- nadam se da se ana konacno budi...mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce!
a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh?![]()
njen zivot, njena stvar. ja bih savrseno razumeo i da se povuche (ali mislim da zeli josh mnogo toga u tenisu).stvarno??
ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene...
kakogod- nadam se da se ana konacno budi...mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce!
a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh?![]()
njen zivot, njena stvar. ja bih savrseno razumeo i da se povuche (ali mislim da zeli josh mnogo toga u tenisu).
pa nije sve u sportu. a ana ga je do sada u zivotu imala mnoooogo vishe od vecine ljudi.to je pravi sportski duh![]()
pa nije sve u sportu. a ana ga je do sada u zivotu imala mnoooogo vishe od vecine ljudi.
Uzas!!!! Eurosport ponovo ne prenosi mec Ane Ivanovic!
Trenutno je 3:3 u prvom setu, napominjem da je Venus vodila 2:0!
Uzas!!!! Eurosport ponovo ne prenosi mec Ane Ivanovic!
Trenutno je 3:3 u prvom setu, napominjem da je Venus vodila 2:0!