WTA

Bez obzira na poraz Ana je igrala dobro i vidan je napredak u njenoj igri, sada igra mnogo raznovrsnije.
U svakom slucaju za mene najbolji mec u drugom delu sezone koji je odigran na WTA turu, mec na vrhunskom nivou, sa bezbroj lepih poena ;)

Pa,bilo bi lepo opet videti Anu kako veze 3,4 pobede zaredom...Ove sezone tesko da cemo to videti,ali sledece,ako bude igrala kako treba-prvo mesto je njeno!Ako nista drugo ono bar zato sto posle RGa nema ama bas nista da brani.

ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene... :P

kakogod- nadam se da se ana konacno budi... :) mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce! :D

a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh? :)

ana da osvoji poerd jelene zive,ti se to salis????:lol:
svejedno bi Jelena imala veci ucinak,ova osvoji Gren slem pa je nema 100 godina pa da osvoji Dohu,a jelena cele godine konstantno igra i osvoji tri turnira u nizu..........

Pa po pitanju titula dajem prednos Ani samo zbog GS... Dve titule naspram 4, Ana je osvojila RG i Indian Wells, dok je JJ osvojila Moskvu i Rim (Tier I), Peking i Stutgart (Tier II)... Opet kazem, dajem prednos Ani ali samo zbog GS... Ali po ucinku JJ je bolja... Stigla je do samih zavrsnica turnira, jedina je u 2008. stigla do 1/4 finala ili dalje na Tier I turnirima... Napredovala je u igri i dalje napreduje... Servis je mnogo bolji nego prosle sezone, sto bi rekao komentator na Eurosportu najbolje igracice su navikle da joj olako oduzimaju servise ali je sada to druga prica... Sve pohvale Rikardu Sancezu koji je obavio sjajan posao... Napredovala je i psihicki, nije dozvolila da je uhvati groznica prvog mesta, nastavila je da pruza odlicne partije.... Na redu je i Doha, JJ brani manje bodova nego Ana i videcemo sta ce se tu jos desavati... Ana je najavila da se vraca u staru formu ali o tome cemo jos pricati negde oko 14. januara...

ana da osvoji poerd jelene zive,ti se to salis????:lol:
svejedno bi Jelena imala veci ucinak,ova osvoji Gren slem pa je nema 100 godina pa da osvoji Dohu,a jelena cele godine konstantno igra i osvoji tri turnira u nizu..........
eh, pa ja i nisam dao prednost ani nad jelenom, ili bilo kojom drugom igracicom (niti mislim da ga ima). samo me zanimalo sta bi ste smatrali vecim uspehom da se stvari tako odviju (jer ni sam nisam 100%)... ;)

Ma ipak je osvojen Grend Slem uvek iznad ostalih turnira! Slazem se da je JJ narocito u poslednjih mesec i po dana napravila sjajan posao,ali ko god je uzeo reket u ruke,sigurno nije sebe zemisljao kao pobednika Stutgarta ili tako neega...Vec kao pobednika Vimbldona ili nekog drugog GSa,sto jes' jes' :D

Zato bih dao malu prednost Ani.Sa druge strane,JJ je konstatnija sto se tice turnira,dok Ane posle maja nema nigde!Tako da....Ma....Zato i postoji lista,svako je tamo gde i zasluzuje ;)

po mom misljenju,treba juriti 7 trofeja

4 GS-a i zavrsni turnir imaju skoro istu tezinu jer su posebni. vamo teras 7 meceva a ovde je izostavljena boranija i imas 7 sjanih rivala. takodje,nekad se igrao u 3 dobijana seta pa je to bila milina za gledanje. po meni su oni jednaki

sesti je Olimpijski turnir zato sto je redak i takodje ne moze ici svako a FED kup je neka zavrsna faza,mada tu ne odlucujes sam i daleko se manje ceni od Davis Cupa,sa razlogom

Zaboravih OI i FED kup :)

Pa da,pored 4 GSa,aj sto kazes i ovaj zavrsni Masters....Onda jos ova dva,ali to nisu turniri gde uvek mozes da igras,i eto,to je to. Daleko od toga da ni ostale titule ne vrede,ali ove su ipak posebnije :)

u sustini,kad komletiras prvih 6 ti si djavolski veliki igrac

Marija ih je veoma mudro osvajala do sada a posto znam gde ce se igrati sledeca Olimpijada to joj je veoma velika sansa. sve ostalo ce doci

Srle ako se Ana bude vratila u staru formu sarapova moze samo da sanja Rolan Garos...sreca njena pa je ove godine ispala od Safine da je kojim slucajem dosla do finala tamo bi je Ana olesila kao u polufinalu 2007...za olimpijadu cemo jos videti daleko je London 2012,ako se sarapova uopste vrati tenisu

Iznerviralo me je to sto je Ana gotovo redovno gubila sa 40:00 pri servis Venus, a tek tad se setila da treba da zaigra kako treba, pa i da rizikuje.

Poslednja izmena od moderatora:
Iznerviralo me je to sto je Ana gotovo redovno gubila sa 40:00 pri servis Venus, a tek tad se setila da treba da zaigra kako treba, pa i da rizikuje.

Pa s obzirom kako je servirala nije ni cudo sto je uzimala bez izgublenog poena, treba vratiti servis od 200km/h...

E to vec necu da tvrdim. Mozda se JJ primi i osvoji 23 turnira u godini,ko zna ;)

Iz tvojih usta u Jecin reket... :D

Ajmo da vas obradujem! Veceras u mojoj firmi,Delta Cityju,Jelena Jankovic doalzi da promovise Akva Vivu!Vec su joj nabacili transparente,tako da znate!Ko hoce,trebalo bi da se i slika saa ljudima,doalzi oko 19h!

Eto,da ne bude posle da vam nisam rekao :D :D :D

Back