Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja skoro da uopste nemam pojma o cemu vi to. a mislim da nije do litre vina i mene...
kakogod- nadam se da se ana konacno budi...mislim, mlada je ona devojka i sasvim je ok posle svega sto je uradila- i da je vise ne bude briga za tenis... ali imam utisak da stvarno zeli da se vrati svojoj najboljoj igri. i zato se iskreno nadam (i navijam) da hoce!
a jedno pitanje za sve... kada bi ana pored vec zgrabljenog RGa osvojila sada i dohu, a jj zavrsila kao 1. na svetu... za koju bi rekli da je postigla veci uspeh?![]()
eh, pa ja i nisam dao prednost ani nad jelenom, ili bilo kojom drugom igracicom (niti mislim da ga ima). samo me zanimalo sta bi ste smatrali vecim uspehom da se stvari tako odviju (jer ni sam nisam 100%)...ana da osvoji poerd jelene zive,ti se to salis????
svejedno bi Jelena imala veci ucinak,ova osvoji Gren slem pa je nema 100 godina pa da osvoji Dohu,a jelena cele godine konstantno igra i osvoji tri turnira u nizu..........
Da,za ovu sezonu![]()
Iznerviralo me je to sto je Ana gotovo redovno gubila sa 40:00 pri servis Venus, a tek tad se setila da treba da zaigra kako treba, pa i da rizikuje.
E to vec necu da tvrdim. Mozda se JJ primi i osvoji 23 turnira u godini,ko zna![]()