WTA

A posle je Srle lud....Devojka vise izgleda nije u fazonu tenis,tenis i tenis.Mozda bi bilo najbolje da uzme pauzu godinu dana,poseti sve splavove,napije se je 365 puta i onda kaze sebi,eto,sad sam se izivela,e sad bi mogla malo i tenis da igram.

Zalosno je da posle Roland Garosa,koji je inace zavrsen krajem maja,ona nema ni jedan turnir da je prosla dalje od drugog kola!A to je vec gotovo 5 meseci.A posle neka samo neko kaze da nisam u pravu kad sam jos na Vimbldonu rekao da je glupaca digla nos..Jos kad se se tim glupih izjava tipa,zasitila sam se tenisa posel RGa,hej,devojka od 21 godine,blago njoj...

Jedina dobra stvar u celoj prici je ta sto ako se dozove pameti,ona sledece godine moze bez blama da oduva celu WTA lsitu jer nema bas nista da brani u drugom delu sezone.

A posle je Srle lud....Devojka vise izgleda nije u fazonu tenis,tenis i tenis.Mozda bi bilo najbolje da uzme pauzu godinu dana,poseti sve splavove,napije se je 365 puta i onda kaze sebi,eto,sad sam se izivela,e sad bi mogla malo i tenis da igram.

Zalosno je da posle Roland Garosa,koji je inace zavrsen krajem maja,ona nema ni jedan turnir da je prosla dalje od drugog kola!A to je vec gotovo 5 meseci.A posle neka samo neko kaze da nisam u pravu kad sam jos na Vimbldonu rekao da je glupaca digla nos..Jos kad se se tim glupih izjava tipa,zasitila sam se tenisa posel RGa,hej,devojka od 21 godine,blago njoj...

Jedina dobra stvar u celoj prici je ta sto ako se dozove pameti,ona sledece godine moze bez blama da oduva celu WTA lsitu jer nema bas nista da brani u drugom delu sezone.
Pa ako ovako nastavi i sledecu sezonu gde dosta brani na pocetku pasce ona iz prvih 10 sigurno, a mozda cak i 20... ali ako se dozove pameti i zaigra kako zna ima da ih sve presisa

Vratitje se Ana
zaboravljate da je i Jelena 2006. imala krizu i 10 uzastopnih poraza,razmishljala da ostavi tenis
takve stvari se deshavaju
problem je u glavi,mora da sazri,mnogo je nezrela za svoje godine

Ali je i povredila leđa a koliko vidim i koleno joj je u zavoju, ah, opet je ona stara :D

Pa igrala je 4 nedelje bez prestanka normalno da ce je umor i stici.....
Pokazala je JJ sta moze kad je 100% zdrava odigrala je napokon finale GS, jer je bila zdrava, na prethodna 2 ove godine je imala povrede. I osvojila je 2 uzastupne titule, kad bih igrala manje turnira i odmarala se malo bila bi uvek fit i zdrava, ali to JJ ona uvek 5 turnira zaredom u 5 nedelja :D

Ovo je bas najgore vreme za povredu. Ali JJ je fajter i morace da stisne zube i odigra najbolje sto moze. Jos nije sve gotovo. I Safina i Serena jos imaju sansu za prvo mesto.

Mislim da je Serena svoje propustila. Jedini ozbiljni konkurent za prvo mesto je Safina, ako se ne varam ona ne brani ništa u Dohi i može dobiti najviše poena. Ali i to je samo ako Jelena ne bude igrala ni na jednom od narednih turnira. A nadam se da će je ove povrede brzo proći.

kad bih igrala manje turnira i odmarala se malo bila bi uvek fit i zdrava, ali to JJ ona uvek 5 turnira zaredom u 5 nedelja :D

Pa sama je izjavila da se najbolje oseća kada je stalno u igri i ako pravi pauzu brzo ispadne iz igre i ne ume da se povrati u formu. Zato stalno i igra. Da pauzira bila bi zdrava, ali da li bi bila fit, to je već pod znakom pitanja...

U svakom slucaju,JJ poslednja dva meseca igra odlicno,nema tu mnogo price.A sto se tice povreda,to sam i ranije govorio,ne volim takve sportiste.Ako mozes da igras,igraj,ako ne,nemoj,nemooj mi te fore,ne mogu ali hocu itd....Stisni zube i igraj,kraj,ili nemoj.

U svakom slucaju,da je uzela jos US Open,ovo bi bila zavsnica sezone iz snova,tako da....Iako je ne volim,svaka cast!Videcemo kakva ce biti u jos par turnira do kraja sezone.

Nisam uopste sumnjao da ce dobiti Penettu. :ok:

Nego protiv koga igra u polufinalu?
protiv dementieve, u 11h... svaki mec joj sve ranije pocinje....

a protiv penete nije bilo tako lako (sto me ne cudi sa obzirom na to da samo cekam trenutak da se jj raspadne)- ipak je jj trebalo 2h (tie-break u 1. i stizanje brejka prednosti u 2. setu)...
anyway svaka cast jeco, za to sto si jedina neruska ucesnica 1/2f (a i ovako). :D ... stvarno igra kao nikada! :mrgreen:

Mora ce JJ da digne igru za Dementijevu, ipak sobzirom da igra 4 nedelju uzastopce i da je imala teske i duge meceve dobro se drzi!!! Taman posle ovoga uzme pauzu malo i onda odigra jos jedan turnir pred Dohu da bude spremna:)

GO GO JJ GO GO JJ GO :D

Back