Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol kompleksashi ovde prichaju kao da je to shto ona igra mnogo turnira loshe a ne dobro
i kao da je to shto na svakom turniru koji igra dodje bar do chetvtfinala mala stvar
ako je to neshto nevazno shto ni jedna druga teniserka ne uradi slichno...priblizno?
mislite da sestre ne bi igrale isto toliko ako ne i vishe da mogu?
zayebite vi te forice njih bash briga za tenis vishe,ostvarile su se poosvajale pa igraju tek najvece turnire,nije im vazno mesto na tabeli bla bla jer one bi svakako zelele da budu 1. i 2. na svetu stalno ali ne mogu sa 8-10 turnira godishnje to je nemogutje
da ih bash briga za tenis otishle bi u penziju ko Enan
i one tempirajiu formu za grend slemove i igraju malo jer ne mogu fizichki da izguraju celu sezonu
da igraju upola ko Jelena ne bi osvajale nishta-
pogledajte recimo Serenu sada
Nije povredjena nije joj nishta ali se kaze umorila od Shtudgarta i propushta Moskvu gde brani finale
Shta da kaze JJ koja je pored fnala Shtudgarta igrala Tokio+ osvojila Peking?
A mozda ce igrati josh i Moskvu i Cirih + zavrshni Masters?
I sad neka koja ladi jaja pola godine i osvoji jedan od najvecih turnira je shampionka i ako igra triput manje i na onom van toga shto u godini jedino osvoji stalno gubi u prvim kolima?
I ode porse Jeci da joj se slaze uz cipele
Sto se tice Srletovog pitanja koji je prosek godina ovde i mene to zanima.Evo ja se javljam prva da odgovorim, imam 24 godine.
Dobar joj je i onaj trener covek se bas uzivi ...vise se nervira od Jelenine keve.
Ona majka joj dodje cisto reda radi![]()
Casa mleka i u pidzamu![]()
Izvini,a ko si ti to da kazes ?