WTA

Vidim da se opet poteze neka prica o broju turnira. Vise puta sam vam objashnjavao kako funkcionise sistem. Da se upravo favorizuje ucinak na najvecim turnirima. Da se ne sabiraju bodovi sa svih turnira koje neka igracica odigra vec samo sa 17 turnira. Pri tom je 12-13 onih najvecih GS i T1 koji nose najvise bodova i koji su isti za sve igracice iz vrha WTA liste. I ti turniri se obavezno racunaju. I zato nema sanse da neko u onih 4-5 extra turnira napravi neku bitnu razliku. Jedino da osvoji 5 T2 turnira pa da se kaze nesto. Ali JJ je osvojila samo 1 - Peking, ali osvajala je i Serena Bangalore i Safina je osvojila Los Angeles - tako da tu nema nikakvu prednost. A pri tom je Safina igrala isti broj turnira kao i JJ.

lol kompleksashi ovde prichaju kao da je to shto ona igra mnogo turnira loshe a ne dobro
i kao da je to shto na svakom turniru koji igra dodje bar do chetvtfinala mala stvar
ako je to neshto nevazno shto ni jedna druga teniserka ne uradi slichno...priblizno?
mislite da sestre ne bi igrale isto toliko ako ne i vishe da mogu?
zayebite vi te forice njih bash briga za tenis vishe,ostvarile su se poosvajale pa igraju tek najvece turnire,nije im vazno mesto na tabeli bla bla jer one bi svakako zelele da budu 1. i 2. na svetu stalno ali ne mogu sa 8-10 turnira godishnje to je nemogutje
da ih bash briga za tenis otishle bi u penziju ko Enan
i one tempirajiu formu za grend slemove i igraju malo jer ne mogu fizichki da izguraju celu sezonu
da igraju upola ko Jelena ne bi osvajale nishta-
pogledajte recimo Serenu sada
Nije povredjena nije joj nishta ali se kaze umorila od Shtudgarta i propushta Moskvu gde brani finale
Shta da kaze JJ koja je pored fnala Shtudgarta igrala Tokio+ osvojila Peking?
A mozda ce igrati josh i Moskvu i Cirih + zavrshni Masters?
I sad neka koja ladi jaja pola godine i osvoji jedan od najvecih turnira je shampionka i ako igra triput manje i na onom van toga shto u godini jedino osvoji stalno gubi u prvim kolima?

Upravo tako

Jelena je juce pretvorila u prah i pepeo venus vilijams(cisto da napomenem posto je neko pominjao pretvaranje u prah i pepeo),Jelena je trenutno najbolja teniserka sveta u najboljoj je formi...mada ja ostajem pri stavu da teniserka koja nema grend slem ne zasluzuje prvo mesto

bravo Jelena!!!jos jedna titula i nizu...Jelena je mnogo napredovala pogotovo kod servisa i ako ovako nastavi uzece i grend slem!!!samo napred Jeco,tvoje vreme je doslo,ovo finale je bila rutina za nju,ali polufinale mi je drago sto je odrala onu muskaracu vilijams

I ode porse Jeci da joj se slaze uz cipele:p:super:
Sto se tice Srletovog pitanja koji je prosek godina ovde i mene to zanima.Evo ja se javljam prva da odgovorim, imam 24 godine.

Cestitke JJ za pobedu!!! Istekao mi net pre nedelju pa nisam mogao da se svadjam oko onog proslog, pa cu to sada da nadohnadim:)
Jj je sada zasluzno broj1, a za godine mislim da sam ja najmladji imam 16 :)

Back