Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako ovako nastavi i sledecu sezonu gde dosta brani na pocetku pasce ona iz prvih 10 sigurno, a mozda cak i 20... ali ako se dozove pameti i zaigra kako zna ima da ih sve presisaA posle je Srle lud....Devojka vise izgleda nije u fazonu tenis,tenis i tenis.Mozda bi bilo najbolje da uzme pauzu godinu dana,poseti sve splavove,napije se je 365 puta i onda kaze sebi,eto,sad sam se izivela,e sad bi mogla malo i tenis da igram.
Zalosno je da posle Roland Garosa,koji je inace zavrsen krajem maja,ona nema ni jedan turnir da je prosla dalje od drugog kola!A to je vec gotovo 5 meseci.A posle neka samo neko kaze da nisam u pravu kad sam jos na Vimbldonu rekao da je glupaca digla nos..Jos kad se se tim glupih izjava tipa,zasitila sam se tenisa posel RGa,hej,devojka od 21 godine,blago njoj...
Jedina dobra stvar u celoj prici je ta sto ako se dozove pameti,ona sledece godine moze bez blama da oduva celu WTA lsitu jer nema bas nista da brani u drugom delu sezone.
Ali je i povredila leđa a koliko vidim i koleno joj je u zavoju, ah, opet je ona stara![]()
Ali je i povredila leđa a koliko vidim i koleno joj je u zavoju, ah, opet je ona stara![]()
kad bih igrala manje turnira i odmarala se malo bila bi uvek fit i zdrava, ali to JJ ona uvek 5 turnira zaredom u 5 nedelja![]()
protiv dementieve, u 11h... svaki mec joj sve ranije pocinje....Nisam uopste sumnjao da ce dobiti Penettu.
Nego protiv koga igra u polufinalu?