WTA

jedini koji je prost na ovom forumu si ti nordic i cim neko ne misli kao ti odma pljujes...jel Ana broj 1 na atp listi?jeste dovidjenja,ti si jos tvrdoglaviji od magarca,kad ti prestanes da vredjas Anu i Jelenu onda mozemo da pricamo normalno,ali sta reci o coveku koji mrzi SVE srpske sportiste a recimo hvali jednog marija ancica koji je totalni teniski gubitnik,i gde je tu onda objektivnost???da ne pominjem kako omalovazava svaku titulu koju osvoje Ana ili Novak!!! vi ostali nastavite da mu se slihtate cas izuzecima poput mede,najviseg clana foruma i jos par njih...tuzno je sve to kad vi vredjate Anu,Novaka i Jelenu onda je to ok kad neko dirne u Nadala ili sarapovu onda odmah se dize buka

jedini koji je prost na ovom forumu si ti nordic i cim neko ne misli kao ti odma pljujes...jel Ana broj 1 na atp listi?jeste dovidjenja,ti si jos tvrdoglaviji od magarca,kad ti prestanes da vredjas Anu i Jelenu onda mozemo da pricamo normalno,ali sta reci o coveku koji mrzi SVE srpske sportiste a recimo hvali jednog marija ancica koji je totalni teniski gubitnik,i gde je tu onda objektivnost???da ne pominjem kako omalovazava svaku titulu koju osvoje Ana ili Novak!!! vi ostali nastavite da mu se slihtate cas izuzecima poput mede,najviseg clana foruma i jos par njih...tuzno je sve to kad vi vredjate Anu,Novaka i Jelenu onda je to ok kad neko dirne u Nadala ili sarapovu onda odmah se dize buka

valjda WTA...joj ovo ce biti spanska sapunica....ok za tebe je najbolja Ana,za mene Jelena za njega Maria,dajte sta se vise svadjate svako ima svoje mishljenje,i kraj......

ja samo govorim cinjenice... jos mnogo puta ce morati vikati ajde bebecim glasom ako misli da ikad stigne Mariju,a ja se svim srcem nadam da nece

i citaj malo ove gornje postove,nauci nesto

i pogledaj malo kad je Marija bila broj 1 i gde je tad bila ova kreatura.. a koliko se meni cini isto su godiste

kak te nije sramota da govoris da ja smisljam neke gadosti kad ti nazivas Anu guskom?i onda ti tu pricas o nekoj kulturi a ne prodje dana da ne izvredjas nase tenisere,a ovo sto si reko za Anu steta sto je uzela RG znamo svi koliko te pece taj velicanstveni dan kad je Ana uzela Rolan Garos i postala broj 1!isto vazi i za dan kad je Novak uzeo AO

ono sto je pisao najvisi clan foruma neverovatno koliko imate dvostruke arsine kad vredjate nase tenisere i ostale onda je to ok,a kad neko nesto kae za sarapovu ili Nadala onda je to smak sveta

kak te nije sramota da govoris da ja smisljam neke gadosti kad ti nazivas Anu guskom?i onda ti tu pricas o nekoj kulturi a ne prodje dana da ne izvredjas nase tenisere,a ovo sto si reko za Anu steta sto je uzela RG znamo svi koliko te pece taj velicanstveni dan kad je Ana uzela Rolan Garos i postala broj 1!isto vazi i za dan kad je Novak uzeo AO

ono sto je pisao najvisi clan foruma neverovatno koliko imate dvostruke arsine kad vredjate nase tenisere i ostale onda je to ok,a kad neko nesto kae za sarapovu ili Nadala onda je to smak sveta

joj.....dajte ne omalovazavaju se nasi teniseri,vec oni sami doprinose za nase sumnje u njih,narawno ne u Novaka....i ne razumem sto bi se vredjalo sta ko osvoji srecno mu bilo.....

Masin fan ajde sad pogledaj gore postove i vidi ko vredja igrace?nordic govori za Anu da je guska,kreatura ili sta vec...jel po tebi normalno?a vamo govori kako je zabranjeno vredjati tenisere,to govori dovoljno o njegovom vaspitanju...i onda mene optuzuje da ja vredjam i smisljam gadosti???Boze sacuvaj

Masin fan ajde sad pogledaj gore postove i vidi ko vredja igrace?nordic govori za Anu da je guska,kreatura ili sta vec...jel po tebi normalno?a vamo govori kako je zabranjeno vredjati tenisere,to govori dovoljno o njegovom vaspitanju...i onda mene optuzuje da ja vredjam i smisljam gadosti???Boze sacuvaj

ok,a jel moze sve da prodje bez svadje????

takvi koji posle par losijih igara prestanu da navijaju i ne treba da navijaju za njih...i vidi nije problem u tome da li ti gotivis Anu ili ne problem ja to sto ti stalno nju vredjas!kad sam ja rekao da je sarapova guska ili kreatura?ja sam rekao da je za mene manekenka jer u poslednje vreme se vise slika za casopise nego sto igra tenis,za razliku od tebe ja sa UVEK bio realan i pisao kako jeste dok ti sve sto nasi teniseri urade omalozavas,ok sarapova ima vise trofeja cinjenica,a jel isto tako cinjenica da je Ana broj 1 na svetu?jeste i to je to svidjalo se nekom ili ne

takvi koji posle par losijih igara prestanu da navijaju i ne treba da navijaju za njih...i vidi nije problem u tome da li ti gotivis Anu ili ne problem ja to sto ti stalno nju vredjas!kad sam ja rekao da je sarapova guska ili kreatura?ja sam rekao da je za mene manekenka jer u poslednje vreme se vise slika za casopise nego sto igra tenis,za razliku od tebe ja sa UVEK bio realan i pisao kako jeste dok ti sve sto nasi teniseri urade omalozavas,ok sarapova ima vise trofeja cinjenica,a jel isto tako cinjenica da je Ana broj 1 na svetu?jeste i to je to svidjalo se nekom ili ne

izvini nije zbog toga vecina prestala da navija za nju nego prvo zbog Pekinga...otisla prosetala se i onda izjavljuje nisam spremna,a nakon toga izjavljuje spremna sam za Us open.....:roll:

ljudi ja necu da se svadjam evo povlacim se imam svoje misljenje, i vi to postujte,ja postujem vase misljenje i eto zavrsena rasprava,nemam ni zivaca ni vremena da se prepirem,samo bez vredjanja sve je ok

svako ima svoje misljenje ali postoje i cinjenice!!!

vrlo rado cu priznati svakom navijacu sestara Vilijams da je Marija losija teniserka od njih(vrlo vazno sto je ovoj nakaradnoj listi malo ispred Venus) i da su u zadnjih 10 godina pored njih bolje od nje igrale jos samo Davenport,Enan i velika Martina Hingis

A ono jes...Ka d bi rekao da je marija bolja od sestara Vilijams stvarno bi bio neobjektivan :D

Dajte ljudi,evo sad citam,bezveze je svadjati se...Cinjenica je da je Sarapova vise osvojila od Ane,nema tu sta da se prica,ali je i cinjenica da je Ana-prva na svetu! E sad,ni ja nju ne volim,zna se,ali rezultati se postuju..A kao sto rekoh i ranije,mogu da ne vollim Anu sa izjavama i pricom bez tacke i zareza,mogu da ne volim JJ zbog medical time out svaki put kad izadje an teren,ali bolje i nase na prva dva mesta,no neke tudje....Ono bar lepo izgleda kad vidim nasu zastavu negde :D

A to sto se Ana i JJ menjaju na prvom mestu,dovoljno govori kolika je katastrofa u zenskom tenisu.Ali togovori koliko su tek ostale ocajnice kad ne mogu da dodju do tog prvog mesta :(

zamaraju ova besomucna prepucavanja sa svim njihovim (ne)realnim ciniocima... :)

a moram da izrazim zadovoljstvo (uprkos trilovanju koje je i ovog puta servirala) sto jj na kraju ipak nije izgubila dobar zreb! :D

Back