Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
U drugom kolu Kejsi Delakva ako sam dobro cuo komentatora, a Arvidson protiv JJ.
Delakva je mislim ozbiljniji protivnik....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U drugom kolu Kejsi Delakva ako sam dobro cuo komentatora, a Arvidson protiv JJ.
A tek sto glupo zvuci.kako glupo izgleda kad vikne ono "ajde"![]()
steta za pobedu ali ovakvom igrom nece dugo vikati ajde![]()
za razliku od one smesne ruske manekenke sarapove Ana bar igra tenis i sta tebe briga plavi decace sto ona vice ajde?!glupo zvuci i kad sarapova stenje ko da je kolju pa sta sad,bolje da vice ajde nego da stenje ko ova ruska manekenka
meni najvise "bodu oci" safinini krici (i mislim da je to nezavisno od toga sto pruza najkonstantnije partije u poslednjih 1/2 godine)...![]()
pa, na to i mislimako hoces iskreno,ona je trenutno najbolja na svetu.....
za razliku od one smesne ruske manekenke sarapove Ana bar igra tenis i sta tebe briga plavi decace sto ona vice ajde?!glupo zvuci i kad sarapova stenje ko da je kolju pa sta sad,bolje da vice ajde nego da stenje ko ova ruska manekenka
ako hoces iskreno,ona je trenutno najbolja na svetu.....

Hvala, azra.
JJ se ponovo muci.
Jel pobedila na kraju?