Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
steta za pobedu ali ovakvom igrom nece dugo vikati ajde![]()

Pu,koja steta da smrdljiva kravusa prodje dalje...tkacio:
a kako je igrala???

a kako je igrala???
u prvom setu dobro , u drugom je na svaka dva minuta zakucavala loptu u mrezu , u trecem setu vidjamo i prve suze i onda se nekako provuce .....
Nije Dushevina bas toliko losa nego je mlitavo usla u mec. Ono cisto da otalja protiv broja jedan. Kad je shvatila da tu moze da se igra onda je vec bilo kasno. Ipak uzela je drugi set i imala sansu da vrati brejk u trecem. Steta za prvi set...
ja svaki put kazem da necu da gledam vise zenski tenis i onda ih sve redovno pogledam) cak sam sinoc gledala ovu cakvetadze i makarovu... tek je to bilo ...mislim ....

izvini a koji je bio rezultat????
da si sinoc gledao ove dve ...))))) one su igrale neku novu sportsku disciplinu gde je valjda poetna da saljes lopticu s jednog kraja grada na drugi ..i cakvetadze je tu bila malo uspesnija
))
6:1, 4:6, 6:4 za Anu. Dushevina je imala brejk loptu na 5:4 u trecem setu, bilo je i par izjednacenja, ali je ipak Ana dobila na kraju.
Najjaca scena je bila kada je Dushevina odservirala as ali sudija viknuo aut. I ona trazi chelendz i chelendz pokaze da je servis bio ok. I Ana onda kao prilazi liniji da vidi da li ima otisak. Ova Dushevina popizdela.
znaci ne gine joj poraz u 2 kolu mislim tako ona uvek prvo tesko,a drugo izgubi....
hahahaa, to mi je promaklo ...ma avatar mi je najgori.. sad cu to da menjam ... ustvari malo kasnije, mrzi me sad

Najjaca scena je bila kada je Dushevina odservirala as ali sudija viknuo aut. I ona trazi chelendz i chelendz pokaze da je servis bio ok. I Ana onda kao prilazi liniji da vidi da li ima otisak. Ova Dushevina popizdela.