WTA

ja svaki put kazem da necu da gledam vise zenski tenis i onda ih sve redovno pogledam :)) cak sam sinoc gledala ovu cakvetadze i makarovu... tek je to bilo ...mislim ....

Nije Dushevina bas toliko losa nego je mlitavo usla u mec. Ono cisto da otalja protiv broja jedan. Kad je shvatila da tu moze da se igra onda je vec bilo kasno. Ipak uzela je drugi set i imala sansu da vrati brejk u trecem. Steta za prvi set...

da si sinoc gledao ove dve ...:)))))) one su igrale neku novu sportsku disciplinu gde je valjda poetna da saljes lopticu s jednog kraja grada na drugi ..i cakvetadze je tu bila malo uspesnija :)))

Najjaca scena je bila kada je Dushevina odservirala as ali sudija viknuo aut. I ona trazi chelendz i chelendz pokaze da je servis bio ok. I Ana onda kao prilazi liniji da vidi da li ima otisak. Ova Dushevina popizdela.

Najjaca scena je bila kada je Dushevina odservirala as ali sudija viknuo aut. I ona trazi chelendz i chelendz pokaze da je servis bio ok. I Ana onda kao prilazi liniji da vidi da li ima otisak. Ova Dushevina popizdela.

hahahaa, to mi je promaklo ...ma avatar mi je najgori.. sad cu to da menjam ... ustvari malo kasnije, mrzi me sad

Back