WTA

Ne bih da budem zloban za Anu...Ali.... :D Mozda je,na kraju krajeva,stvarno bila povredjena za OI i odlucila da ne igra da bi bila spremna za US Open...Ono,realno,pitam se kako bih ja postupio u tom momentu?Mozda bih stvarno razmislio,i rekao sebi,bar uzmi pare na USu,ovde ionako rizikujes mozda i ozbiljniju povredu,i zrtvujes dva velika turnira a ne samo jedan...Joooooooooj ne mogu da verujem da branim Anu,to nece na dobro izaci :D

niko joj A ne bi rekao da je o tome razmislila pre dolaska, ali dobro to smo vec doktorirali :)))sam si rekao da smo kratkog pamcenja ,pa rek'o cisto da podsetim, da ne bi poceli jos i da navijamo za nju :))

E,aj sad nemoj da se vredjamo :D :D :D Salim se,samo sam stavio jednu od mogucih variajnti odustanka igranja na OI...Inace,tesko da cu skorije da navijam za nju.Mada,oept,rekao sam,bolje i nase dve na vrhu nego neke tudje dve :D

Fora je u tome sto ce JJ doci glave ogoramn broj turnira i boodva koje brani i..Ma nije vazno,vazno je da se ko na vrtesci menjaju na prvom mestu :D Ja da sam kladionicar,verovatno bih bio sada najsrecniji koliko bi ljudi gubili para na "sigurnim" parovima u zenskom tenisu ;)

Ne bih da budem zloban za Anu...Ali.... :D Mozda je,na kraju krajeva,stvarno bila povredjena za OI i odlucila da ne igra da bi bila spremna za US Open...Ono,realno,pitam se kako bih ja postupio u tom momentu?Mozda bih stvarno razmislio,i rekao sebi,bar uzmi pare na USu,ovde ionako rizikujes mozda i ozbiljniju povredu,i zrtvujes dva velika turnira a ne samo jedan...Joooooooooj ne mogu da verujem da branim Anu,to nece na dobro izaci :D

Dobro ove godine nije igrala puno turnira ali je kolju oni od prosle godine kad ih je odigrala milion. Ali zato sledece godine nece imati taj balast tako da ce kenjkava Ana da poduva sa broja 1 posto ga ne zasluzuje kao covek.
Eto taj Nadal i Fedex dosli na olimpijadu Fedex ebi ga u krizi ispao u singlu ali u dublu uze zlato a Nadal se borio kao da je neki GS u pitanju..dao je sve od sebe da uzme zlato za Spaniju.
A ova kao povredila palac na ruci. Aj da je na nozi pa kao da razumem. Sto je najtuznije ove ovce nase je docekivali kao kad je osvojila RG. Pa igrala je za sebe tamo plus je ipljuvala Srbiju na BBC-u i onda je ovce ovde docekuju ispred skupstine.
Pa vise taj docek zasluzuje bilo koji nas sportista koji se borio na toj olimpijadi nago ta Ana za bilo sta.

A ova kao povredila palac na ruci. Aj da je na nozi pa kao da razumem. Sto je najtuznije ove ovce nase je docekivali kao kad je osvojila RG. Pa igrala je za sebe tamo plus je ipljuvala Srbiju na BBC-u i onda je ovce ovde docekuju ispred skupstine.
Pa vise taj docek zasluzuje bilo koji nas sportista koji se borio na toj olimpijadi nago ta Ana za bilo sta.

:rotf::rotf::rotf: Koji lik...Sve je tacno,jedino nisam cula ovo za BBC,ali ostalo je potpuno na mestu !

Kako bre ispljuvala???:aaa:

A pa znam ja za to. Kao u nekom intervjuu pricala kako je Srbija bedna da je ovde dno dna i sl. Sto u principu i nije daleko od istine ali sta koji k-urac zabole BBC za to.
Pa to ti je kao da te sad ja pitam kako ti je u familiji a ti opletes da je jada, zena mi se trpa sa svima iz komsiluka,sin narkoman,cerka droca radi u nekoj agenciji ,....pa reci cu ti valjda da je sve ok.

Ali devojka voli da ispadne mucenica. Kao kad je pricala kao je morala u praznom baenu da trenira.Secam se onda na eurosportu komentari pa kao kazu kako Ana je odrasla u sugavoj Srbiji i da morala u bazenu da trenira i da je ona cudo od deteta posto je u bazenu tenis trenirala.Ma bre kobila njanjava

Brate,pa koliko god da je istina to sto kaze,,to je zemlja iz koje ona potice,seljancura raspala...Moze da kaze da je sve ok...Ona je stoka najveca...Tek sad ne navijam za nju,mada nikad i nisam...:roll:

Brate,pa koliko god da je istina to sto kaze,,to je zemlja iz koje ona potice,seljancura raspala...Moze da kaze da je sve ok...Ona je stoka najveca...Tek sad ne navijam za nju,mada nikad i nisam...:roll:

Pa to ti kazem.OK je sada da ja tebi kazem da je Srbija smece od zemlje puna olosa i g-ovana , da njom vlda najveca balega koja postoji na zemlji, da je beda,jad itd. ,ali ti si "nasa" a sta zabole stranca za to a narocito tamo neki BBC .Cak ok je i nekom strancu da kazes to ali ako je neki obican covek ali sugavoj tv kuci tipa BBC :eek:

Sto je najtuznije ove ovce nase je docekivali kao kad je osvojila RG. Pa igrala je za sebe tamo plus je ipljuvala Srbiju na BBC-u i onda je ovce ovde docekuju ispred skupstine.

Jesu,docekali su je.:roll:
A ja jedva ziv ostao kad sam negde na forumu napisao da treba bataliti to docekivanje svega i svakoga za sve i svasta.:otkacio:
Igrala je za sebe i pobeda je njena.Sta se drugi otimaju o nju?!:otkacio:
Druga je stvar kad je reprezentacija u pitanju,mada mi i tu postaje ogavno to "docekivanje".
Naravno,ne zbog sportista,vec zbog NEsportista okolo,probisveta,slihtara i politickih profitera i pomahnitalog glumca Jovanovica.:roll:
Ne secam se da je neko docekivao neke uspesnije teniserke u maticnim zemljama.

Pa to ti kazem.OK je sada da ja tebi kazem da je Srbija smece od zemlje puna olosa i g-ovana , da njom vlda najveca balega koja postoji na zemlji, da je beda,jad itd. ,ali ti si "nasa" a sta zabole stranca za to a narocito tamo neki BBC .Cak ok je i nekom strancu da kazes to ali ako je neki obican covek ali sugavoj tv kuci tipa BBC :eek:

Da,a pritom ni ne zivi u toj zemlji koju pljuje...Stocarka bre...Svim nasim teniserima prestonica je Beograd,a njoj,Bazel...Ma molim te...Eh,kad bi joj ponudili neko drugo drzavljanstvo,pa da ne bude vise "nasa"...Mada i do sada nije bila,al ajde...:roll:

Jesu,docekali su je.:roll:
A ja jedva ziv ostao kad sam negde na forumu napisao da treba bataliti to docekivanje svega i svakoga za sve i svasta.:otkacio:
Igrala je za sebe i pobeda je njena.Sta se drugi otimaju o nju?!:otkacio:
Druga je stvar kad je reprezentacija u pitanju,mada mi i tu postaje ogavno to "docekivanje".
Naravno,ne zbog sportista,vec zbog NEsportista okolo,probisveta,slihtara i politickih profitera i pomahnitalog glumca Jovanovica.:roll:
Ne secam se da je neko docekivao neke uspesnije teniserke u maticnim zemljama.

Pa da,verujem da si jedva ostao ziv...Ja se zato nisam ni trudila nista da pisem po tom pitanju...:)

Back