WTA

Demokratska drzava...Hahahahah..To ti je ono,daj ljudima da veruju da o necemu odlucuju...I daj mu naziv-demokratija.U sustini,glupost :D

No,za nasu najdrazu Anicu,Anicicu...Ako je stvarno spreman za US Open,svaka cast...:judi su ionako dovoljno kratkog pamcenja kod nas.Ako bi ga i uzela,ovde bi se naslo milion klinaca koji bi je sa ushicenjem docekali.Bezveze.

sedeci u kafani sinoc cuo sam da je ivanovic izjavila kako je spremna za US Open.. e ako je to tacno onda je najobicnije djubre

trosi lepo drzavni novac.. ode na kraj sveta samo da je slikaju a kad treba da se uzme milionce na Flesing Medouzu e tu je spremna :thumbdown::thumbdown:

Ako je ovo tacno onda je to stvarno dno dna. Prosto mislim da bi to cak i za Anu bilo previse, ali sacekajmo jos nedelju dana pa da vidimo.

ma medo ne vredi se raspravljati,ovde ima jedan deo ljudi koji jednostavno mrze nase sportiste,znaci ne samo tenisere vec sve nase i to je to...pusti ih nek sad likuju,nece dugo

mi cemo navijati za Anu i Novaka i nadamo se da imaju snage da osvoje US open!

Pa da mesec dana nije mogla ni da drzi reket u ruci, a onda se za nedelju dana cudesno oporavila. Bas na vreme za US open. Verujem ja u Deda Mraza, ali kad je nesto iznad maste...

ja zaista ne vidim mrznju u svom postu.. samo sam preneo ono sto sam cuo

cudesan oporavak,mozda je negde naletela na Asteriksov napitak :think:

a ti Medo i ti Gari bar morate priznati da je krajnje cudno

Meni je njeno ponasanje krajnje jasno.Za pare igra,za drzavu ne.I to je sva filozofija.\izbegla je sve sto je mogla kada je reprezentacija u pitanju..Ako zaigra na US,samo ce potvrditi da je folirant.

ma da :)) , al dobro da ne bacam bas kamenje na devojku , to sve verovatno ionako nisu njene odluke, vec onih koji na njoj zaradjuju , suvise je ona mlada da bi o bilo cemu odlucivala

jeste cudno sto je Ana dosla na OI,pa na kraju odustala ali to nije razlog da se odma po njoj raspali iz sve snage...mozda je devojka stvarno bila povredjena,ali vi uvek preterate u omalovazavanju

Slazem se,ali mi nije jasno to da ako igras gubis poene,iako nikada pre nisi ucestvovao na tom turniru...Ispalo je da je Ana najispravnije postupila...Ma proracunata je samo tako...

Fora je u tome sto ce JJ doci glave ogoramn broj turnira i boodva koje brani i..Ma nije vazno,vazno je da se ko na vrtesci menjaju na prvom mestu :D Ja da sam kladionicar,verovatno bih bio sada najsrecniji koliko bi ljudi gubili para na "sigurnim" parovima u zenskom tenisu ;)

Ne bih da budem zloban za Anu...Ali.... :D Mozda je,na kraju krajeva,stvarno bila povredjena za OI i odlucila da ne igra da bi bila spremna za US Open...Ono,realno,pitam se kako bih ja postupio u tom momentu?Mozda bih stvarno razmislio,i rekao sebi,bar uzmi pare na USu,ovde ionako rizikujes mozda i ozbiljniju povredu,i zrtvujes dva velika turnira a ne samo jedan...Joooooooooj ne mogu da verujem da branim Anu,to nece na dobro izaci :D

Back