Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvini ako malo bolje citas intervjue koje daju clanovi TSS,znala bi da Jelenina povreda manje-vise sanirana....hwala bogu pa nije kao ana koja se uvek povredi kad treba da igra za reprezentaciju...to je foliranje.....
Bice tesko sa ovom Safinom. Dobro igra ove sezone tesko ce jelena da je dobije
i ja sam to cuo da su je zvali iz CG ali ih je odbila...svaka joj cast,inace mene zanima kakve tenisere i tenisreke ima Crna Gora?
cestitke JJ na pobedi i nadam se da ce pobediti i Safinu sutra.![]()

Bravo za Jecu,gledah nesto i od meca danas..Samo da odigra kako zna i ne bi trebalo da bude problema.I naravno,da ako pocne da gubi da ne preda mec![]()

posle novaka.Kad igraju Jelena i Dinara ?
Dočekali šta???
Jaka m.da biti prvi kad si sam na terenu.
Elem,Anica naša s.ebala prstić i kako je sama rekla dovodili su joj doktore sa pola zemaljske kugle da joj saniraju povredu i niko ne može da joj pomogne
Da nije u pitanju bila možda lobanja ...do sada bi takvi stručnjaci mogli i novu šaku da joj naprave
Ej prst a svetski doktori iz Italije,Australije i ne znam već još odakle
Kao "uzela je reket PRVI put posle povrede i videla je da ne može da izdrži"
Pa šta je radila zadnjih mesec dana???krečila kuhinju,hoblovala parket,prodavala lubenice,šta...?
Ej,puti nas takvih nebuloza

sta ti bi nordic? 'de se zalete u proglasavanju velike serene pobednicom?
ladno je dementieva povela u 3. setu 5:0... serena izvlaci posle toga 3 komada... ali dal' ce imati snage da nam priredi cudo tj. da posle svega (ocekivano) prodje dalje?
Preknuto zbog kise..