WTA

Meni je mali posao sta ucini JJ.

Ne navijam za nju, nit' je nesto simpatisem, tako da mi ne bi nesto mnogo znacilo ni da pobjedi ni da izgubi....iksreno volio bih da pobjedi JJ, ali nista posebno.

Ma ne znaci ti nista zato sto ste je zvali da igra za vas, ali vas je odbila. Zato znaci nama.

Elem, cestitke JJ na pobedi i nadam se da ce pobediti i Safinu sutra. :super:

Ne znam kad igra, ali vrlo verovatno dok sam na poslu - pa ako neko ima neki link za gledanje online neka ostavi.

Ja se iskreno nadam da nisam u pravu,ali dosadasnja praksa je bila takva..Gle,smesi se poraz,pa ja zapravo imam naslednu neku bolest koja je pocela da se manifestuje bas na mecu..Eh te nesrece :D :D :D

U svakom slucaju,bilo bi lepo da JJ osvoji zlato.I nema one fore,bilo koja medalja,ona je PRVA teniserka na svetu,samo zlato moze biti uspeh!

Dočekali šta???
Jaka m.da biti prvi kad si sam na terenu.
Elem,Anica naša s.ebala prstić i kako je sama rekla dovodili su joj doktore sa pola zemaljske kugle da joj saniraju povredu i niko ne može da joj pomogne
Da nije u pitanju bila možda lobanja ...do sada bi takvi stručnjaci mogli i novu šaku da joj naprave
Ej prst a svetski doktori iz Italije,Australije i ne znam već još odakle
Kao "uzela je reket PRVI put posle povrede i videla je da ne može da izdrži"
Pa šta je radila zadnjih mesec dana???krečila kuhinju,hoblovala parket,prodavala lubenice,šta...?
Ej,puti nas takvih nebuloza

Džekile kralju !!!

sta ti bi nordic? 'de se zalete u proglasavanju velike serene pobednicom? ;)
ladno je dementieva povela u 3. setu 5:0... serena izvlaci posle toga 3 komada... ali dal' ce imati snage da nam priredi cudo tj. da posle svega (ocekivano) prodje dalje?

sta ti bi nordic? 'de se zalete u proglasavanju velike serene pobednicom? ;)
ladno je dementieva povela u 3. setu 5:0... serena izvlaci posle toga 3 komada... ali dal' ce imati snage da nam priredi cudo tj. da posle svega (ocekivano) prodje dalje?

ma ucinilo mi se da je bilo 6-4 6-4

i ona,za razliku od nekih,zaista jeste velika ;)

Poslednja izmena:
Jel' zna neko igraju li uopste JJ i Dinara. Ne mogu da verujem sta radi javni wc. Prekinu prenos olimpijade da bi pustili Zvezdu koja ne moze ni klub sa Kipra da dobije u kvalifikacijama za kvalifikacije.

Back