WTA

Opet povreda?! Jeca bi stvarno mogla malo vise da se pazi. Malo, malo, pa neka povreda. nisam je gledala jos od Wimledona, ali i tad mi se cinilo da je servis malo popravila.

Izvini a koji su to igraci igrali posle Vimbldona??? Da li je mozda trebala da ide na turnire III kategorije, i da se vrati na sljaku??? ;)
Razmisli pre nego sto nesto napises...
Niko od najboljih igraca i igracica nije igrao od Vimbldona!

Za dva meseca posle RGa odigrala je cela 2 meca...To je znaci normalno? U redu onda....

ponovo povreda????

Pa bilo je krajnje vreme :D :D :D

Hmmm..Nadam se da ce se naci jedan fan nase JJ pa da skupi ovde sve poraze nase drage Jece i da vidimo koliko je meceva koje je izgubila odigrala do kraja,ali da pri tome nije trazila bar jedan medical time out..? Zasto mislim da je to uzaludan posao?

Hmmm..Nadam se da ce se naci jedan fan nase JJ pa da skupi ovde sve poraze nase drage Jece i da vidimo koliko je meceva koje je izgubila odigrala do kraja,ali da pri tome nije trazila bar jedan medical time out..? Zasto mislim da je to uzaludan posao?

Stvarno, odlicno pitanje... i mene bi ova statistika interesovala... :super:
Ozbiljno, zna li ko?... :think:

Danas cu,ako budem bio dovoljno dokon,ja da pogledam koliko je meceva izgubila i na koji nacin..Nadam se da cu naci nacin d anadjem i sve te silne tajm-aute,mada mislim da za to nju vise ne pisu...Postalo je suvise normalno ;)

bravo za devojke! obe su prosle... :D
... i, PRVE (I ZA SADA JEDINE) SU SE PLASIRALE U DOHU! :mrgreen: - http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=2482

evo rasporeda za danas... mozda slucajno nesto puste na eurosportu... (dodaje se 6h)

Stadium (from 11.00hrs)
1. Kuznetsova vs. Larcher de Brito
2. Schnyder vs. Safina (NB 13.00hrs)
3. Dubois vs. Jankovic
4. Ivanovic vs. Paszek (NB 19.30hrs)
5. Azarenka vs. Razzano

Banque Nationale (from 11.00hrs)
1. Cibulkova vs. Petrova
2. Chakvetadze vs. Bartoli (NB 14.00hrs)
3. King/Kudryavtseva vs. Morita/Sugiyama
4. Dubois/Lisicki vs. Hrdinova/Uhlirova

Court 9 (from 11.00hrs)
1. Keothavong/Stevenson vs. Vesnina/Zvonareva
2. Poutchek/Rodionova vs. Domachowska/Petrova (NB 14.30hrs)

Ma nema veze sto je padala kisa vazno da je prosla dalje... 6-3 6-2 za Jecu... i opet je odservirala 4 asa (i dve duple servis greske), procenat prvog servisa 73%....

Ma nema veze sto je padala kisa vazno da je prosla dalje... 6-3 6-2 za Jecu... i opet je odservirala 4 asa (i dve duple servis greske), procenat prvog servisa 73%....

da sad to nema veze ipak pobeda je pobeda,da li moze neko da mi kaze do kojeg kola mora jeca da dodje da bi bila prva na svetu posto je ana ispala u trecem kolu....

Anci ispala od Tamire Pasek.

O tome ja pricam kad ke-njaju kako ta JJ ako bude broj 1 da je to razocaravajuce posto kao nema ni jednu GS titulu i sl. Ali ta JJ na svakom turniru dodje bar u polufinale za razliku od recimo A.Ivanovic koja osvoji RG a zatim narednih par turnira ne moze ni prvo ili drugo kolo da prodje.JJ je konstantno dobra samo nema srece u samoj zavrsnici.

Back