WTA

Serena otkazala ucesce u L.A. zbog povrede kolena, a Jelena i dalje vuce svoju povredu.... Ovogodisnji turnir u L.A. otkazale 3 igracice iz istih razloga...

Pa naravno,samo me katastrofa nerviraju igraci tipa Ana Ivanovic,za koju sam ,iskreno imao do pre par meseci mnogo bolje misljenje! Igracica koja posle RGa postane prva na svetu,posle toga nije odigrala ni jedan turnir,samo Vimbldon,i to dva kola!Sramota! Znaci,dva meseca bez meceva,i to je igracNO 1???

ja mislim da preterujete. koji turnir je trebalo da odigra? ova pauza se sama nametnula... uostalom- ceka je olimpijada i paklen raspored sa uzasnim promenama vremenskih zona (kao ni u jednoj drugoj polovini sezone do sada)... pune baterije su joj sada najpotrebnije....

Poslednja izmena:
Pa recimo ovako..Kad se zavrsio RG,pre 7 nedelja,koliko je Ana prva.Ona je odigrala 2 meca na Vimbldonu i to je to.Premalo,pa toliku pauzu ne pravi ni Federer,za koga svi znamo da paemtno dozira meceve.Doduse,Ana nije ni blizu tog nivoa,ali dao sam poredjenje...

Znas kako Medo,ja kad cujem rec sampion,prvi,uvek prvo pomislim na Majkl Dzordana...I onda pomislim kako je covek imao,sto bi rekli u Rokiju,Eye Of The Tiger,uvek je bio gladan pobeda i titula.
Secam se '98,covek juri 6 titulu i dva meca odigra sa prosekom od 20 poena,sto je za njega bilo katastrofa..I sta bi?Publika ga je odmah izvizdala,kritkovala,on se covek izvinio navijacima koji su platili karte da ga gledaju! I onda..? Sledeci mec 51 poen! Naarvno,na kraju szone je uzeo titulu poslednjim sutem na utakmici..E to je sampion!

Zato meni nikad igrac koji se samo zadovolji dolaskom na prvo mesto,nije pravi sampion!Svaka joj cast,ali nije to to. Isto kao sto to verovatno nece biti ni sa JJ.Kao sto to nije trenutno ni jedna igracica na WTA Touru.

bravo za jecu! :) a sada ce biti bas tesko protiv safine... voleo bih da odgledam ovaj mec, ali se bojim da nema prenosa... eventualno nesto preko neta, ali sa tim cesto imam problema...

Pa naravno,samo me katastrofa nerviraju igraci tipa Ana Ivanovic,za koju sam ,iskreno imao do pre par meseci mnogo bolje misljenje! Igracica koja posle RGa postane prva na svetu,posle toga nije odigrala ni jedan turnir,samo Vimbldon,i to dva kola!Sramota! Znaci,dva meseca bez meceva,i to je igracNO 1???

Izvini a koji su to igraci igrali posle Vimbldona??? Da li je mozda trebala da ide na turnire III kategorije, i da se vrati na sljaku??? ;)
Razmisli pre nego sto nesto napises...
Niko od najboljih igraca i igracica nije igrao od Vimbldona!

i ja sam se to pitao... ;)

a na eurosportu upravo traje (tj. pri kraju je) prenos 1. polufinala LA-a (paneta vs matek)... ne znam da li ce onda biti i jj vs safina (mada, sumnjam :confused:)...

E daj boze, mada njen mec pocinje u 19:00 po lokalnom + vremenska razlika to bi od prilike trebalo da bude za sat i 30 min. tj. oko 02:00h... Popravlja se JJ, bas sam se iznenadio kad sam procitao da joj je tokom meca protiv Czink procenat ubacenog prvog servisa bio 81% i da je odservirala 7 aseva... :lol: :klap: :klap: :klap:

E daj boze, mada njen mec pocinje u 19:00 po lokalnom + vremenska razlika to bi od prilike trebalo da bude za sat i 30 min. tj. oko 02:00h... Popravlja se JJ, bas sam se iznenadio kad sam procitao da joj je tokom meca protiv Czink procenat ubacenog prvog servisa bio 81% i da je odservirala 7 aseva... :lol: :klap: :klap: :klap:
na sajtu eurosporta pise 03.00.... ali, na istoj strani pise i da nadal i marej pocinju svoj mec u 00.00... sto bi znacilo da jj po nasem vremenu igra tek u 04.00... anyway- sumnjam da ce ovi prenositi bilo sta sto je posle 00.00 (osim neceg tako velikog kao sto je olimpijada)...
ali, ako jj prodje u finale- mozda nas i obraduju... :D

na sajtu eurosporta pise 03.00.... ali, na istoj strani pise i da nadal i marej pocinju svoj mec u 00.00... sto bi znacilo da jj po nasem vremenu igra tek u 04.00... anyway- sumnjam da ce ovi prenositi bilo sta sto je posle 00.00 (osim neceg tako velikog kao sto je olimpijada)...
ali, ako jj prodje u finale- mozda nas i obraduju... :D

ne mora da znaci one dve su pre zavrsie polufinale nego kifer i simon.........

Zdravo, ljudi! Nova sam ovde, pa sam odlucila da vam se predstavim u temi koju najvise volim, a to je tenis.:D

Steta sto je Jeca izgubila, ali dobro... A to sto nece biti prva, nema veze, nije smak sveta... Vazno je da su i Ana i Jelena i dalje dve najbolje na svetu... Safini stvarno svaka cast. Ovu sezonu igra besprekorno.

*** izgubi Jeca ali nema veze bitno je da je povreda prodje i da napreduje u igri... Petrova je bila iznenadjena Jecinim servisima i izjavila je da je Jelena dosta napredovala, bolje servira, agresivnije igra za razliku od pre godinu dana kada je samo trcala po osnovnoj liniji i vracala loptice...

Back