Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno,samo me katastrofa nerviraju igraci tipa Ana Ivanovic,za koju sam ,iskreno imao do pre par meseci mnogo bolje misljenje! Igracica koja posle RGa postane prva na svetu,posle toga nije odigrala ni jedan turnir,samo Vimbldon,i to dva kola!Sramota! Znaci,dva meseca bez meceva,i to je igracNO 1???

na sajtu eurosporta pise 03.00.... ali, na istoj strani pise i da nadal i marej pocinju svoj mec u 00.00... sto bi znacilo da jj po nasem vremenu igra tek u 04.00... anyway- sumnjam da ce ovi prenositi bilo sta sto je posle 00.00 (osim neceg tako velikog kao sto je olimpijada)...E daj boze, mada njen mec pocinje u 19:00 po lokalnom + vremenska razlika to bi od prilike trebalo da bude za sat i 30 min. tj. oko 02:00h... Popravlja se JJ, bas sam se iznenadio kad sam procitao da joj je tokom meca protiv Czink procenat ubacenog prvog servisa bio 81% i da je odservirala 7 aseva...![]()
![]()
![]()
![]()
na sajtu eurosporta pise 03.00.... ali, na istoj strani pise i da nadal i marej pocinju svoj mec u 00.00... sto bi znacilo da jj po nasem vremenu igra tek u 04.00... anyway- sumnjam da ce ovi prenositi bilo sta sto je posle 00.00 (osim neceg tako velikog kao sto je olimpijada)...
ali, ako jj prodje u finale- mozda nas i obraduju...![]()