Mislim da je teniserka koja ce uskoro poceti da gazi i dominira tenisom poljakinja Agnieszka Radwanska, kao i madjarica Agnesz Szavay, prva je trenutno broj 10, a druga je 13. Prilicno su mlade, imaju mislim po 19 godina, a vrlo brzo su se pojavile niotkuda i probile na korak do samog vrha. Ipak, jos neko vreme neprikosnovene ce biti sestre Williams, ali ne verujem da ce se bilo koja od njih dve vise popeti na poziciju broj jedan, jer prosto, njima to vise nije bitno. Ana Ivanovic ce svakako biti duuuuugo u samom vrhu tenisa, kao i Jelena, s tim sto ce ona dosta pre Ana zavrsiti verovatno karijeru, a i imam feeling kao da joj je sudjeno da se krece izmedju 2. i 5. mesta. Ipak, verujem da ce i ona jednom, barem na kratko biti prva. Kuznjecova i Dementieva mislim da nikada nece biti na prvom mestu, a Sarapova hoce sigurno, samo ima previse oscilacija u igri. Licno, najvise volim Anu i nju. Kao i Williams sister.  E da, kao nadolazece snage ne treba zaboraviti mnogo mladih teniserki: Cornet, Wozniacky, Zahlavova-Strycova...

nisu isto godiste,razlika je 6 meseci
  nisu isto godiste,razlika je 6 meseci