WTA

Ma taj čelendž je s.anje...ko može da ti potvrdi da je to tačno...oni ako hoće mogu napraviti i da si lopticu poslao u publiku.

daj kolko su poean prikazali nama da je loptica udarila u liniju a oni rekli da je aut,ali narawno to niko ne gleda...............najbitnije je da je ona izgubila,a to sto su drugu nositeljku na turniru stavili na teren br.18 to nikom nije cudno i nelogicno........

daj kolko su poean prikazali nama da je loptica udarila u liniju a oni rekli da je aut,ali narawno to niko ne gleda...............najbitnije je da je ona izgubila,a to sto su drugu nositeljku na turniru stavili na teren br.18 to nikom nije cudno i nelogicno........

I ja sam pomislila tako nesto,a onda sam sama sebi rekla da umisljam..Al to je proslo..
Al nikad necu zaboraviti kako je Janko ispsovao onu babetinu..Sta stavljaju te corave babetine za linijske sudije..Ko zna dal je ona i videla lopticu..Mada Jelena je igrala bezvoljno,naravno i bila je povredjena,ne znam koliko bi bila drugacija situacija da su je stavili na centralni ili teren broj 1.:neutral:

I ja sam pomislila tako nesto,a onda sam sama sebi rekla da umisljam..Al to je proslo..
Al nikad necu zaboraviti kako je Janko ispsovao onu babetinu..Sta stavljaju te corave babetine za linijske sudije..Ko zna dal je ona i videla lopticu..Mada Jelena je igrala bezvoljno,naravno i bila je povredjena,ne znam koliko bi bila drugacija situacija da su je stavili na centralni ili teren broj 1.:neutral:

pa to samo nama srbima stavljaju babe za linijske sudije...za jelenu ne znam mozda bi i nesto bilo drugacije..........

kao sto janko igra bolje na velikom terenu, tako i jj sigurno bar malo boli sto su je stavili na mali.... sigurno se pitala- "zasto kada sam vec dugo u samom vrhu; da li je moguce da sam ljudima dosadna za gledanje; da me ne gotive"?...
naravno da ako bi isto onako igrala- nista joj ne bi pomoglo...

dok bi janku danas celinz itekako pomogao! stvarno je DEBELO bio ostecen kada mu nisu priznali stvarno cist as... :(

a celindz ne mora cak ni da bude savrsen sistem odlucivanja, ali je bar potpuno nepristrasan... i sigurno si mirniji kada kompjuter potvrdi odluku koja ti se nije svidela... uostalom- zar mislis da bi ga ubacili u tenis da prethodno nisu uporedjivali gomilu usporenih snimaka sa onim sto hawk eye pokazuje?

Jeste,danas je Janko oštećen u dva navrata i to DEBELO (as i ona lopta koja je išla na njegovu osnovnu liniju,mogao je da je udari ali je pustio i kasnije je objašnjavao sudiji kako je lopta išla sporo i da li je moguće da nisu videli da je aut)...to je sigurno prelomilo da izgubi prvi set.
Ne znam za čelendže,možda i grešim ali ništa danas nema što ne može da se namesti pa to makar i bilo po principu "malo jednom malo drugom"...a znam da Federera i Nadala čelendži ludački nerviraju.

Jeste,danas je Janko oštećen u dva navrata i to DEBELO (as i ona lopta koja je išla na njegovu osnovnu liniju,mogao je da je udari ali je pustio i kasnije je objašnjavao sudiji kako je lopta išla sporo i da li je moguće da nisu videli da je aut)...to je sigurno prelomilo da izgubi prvi set.
Ne znam za čelendže,možda i grešim ali ništa danas nema što ne može da se namesti pa to makar i bilo po principu "malo jednom malo drugom"...a znam da Federera i Nadala čelendži ludački nerviraju.
sto je i normalno sa obzirom da se sumnjive lopte na ternima bez celindza gotovo uvek resavaju u korist favorita (i domacina)...

znaci jankovic juce nije bila razbucana nego su je pokrale sudije

e kad ti ne bi pogresno protumacio propala bi drzava.......ona stvarno juce nije dobro igrala i zasluzila je poraz,tu je narawno i povreda kolena,a da si gledao neke bitne poene kad je loptica udarila u liniju a sudije su rekle da je aut,zbog toga sam ja rekla da su i sudije krive,ali narawno da je bio celendz bila bi drugacija situacija sigurno ne bi uzela samo 5 gemova u celom mecu............

e kad ti ne bi pogresno protumacio propala bi drzava.......ona stvarno juce nije dobro igrala i zasluzila je poraz,tu je narawno i povreda kolena,a da si gledao neke bitne poene kad je loptica udarila u liniju a sudije su rekle da je aut,zbog toga sam ja rekla da su i sudije krive,ali narawno da je bio celendz bila bi drugacija situacija sigurno ne bi uzela samo 5 gemova u celom mecu............

To je samo zato jer je JJ igrala...ajde tako budi uvek realna svaki put...i kad neko od naših dobije,nemoj samo da likuješ već napomeni i da je protivnik bio za neku stvar oštećen/a...ne,nećeš sigurno,jer opet kažem da je nama srbima u svakom sportu za svaki poraz uvek neko drugi kriv.
Da se razumemo,srbin sam i uvek navijam za naše (ako je neko bolji,sportski priznati poraz) ali to "sudije nas drastično oštetile" i kad pobedimo ne znamo da kažemo da je suprotna strana oštećena,me strašno nervira.
Ne pratim sportove samo da bih naše gledao nego da uživam gledajući majstore (nije bitno iz koje države dolaze).

kvoteri su zavrseni i u zavrsnici ostaju sestre Vilijams,Dementieva i Zeng

Serena je prosto razbucala Radvansku i trebalo bi ocekivati novu veliku titulu od nje.. videcemo mozemo li nakon dugo vremena ponovo videti finale dve sestre,koje je nekada bilo potpuno redovna stvar

kvoteri su zavrseni i u zavrsnici ostaju sestre Vilijams,Dementieva i Zeng

Serena je prosto razbucala Radvansku i trebalo bi ocekivati novu veliku titulu od nje.. videcemo mozemo li nakon dugo vremena ponovo videti finale dve sestre,koje je nekada bilo potpuno redovna stvar

ma ovo je njihova decenija......definitivno!
a u finale venus - serena uopste ne sumnjam!

Federer je osuo paljbu po ribama koje su se bunile za teren na kojem igraju (sestre i jankovic) kazavsi da je i najveci Sampras nakon 7 titula igrao na drugom terenu i da se nije bunio. rekao je i da njega neko nekad stavi na te terene da se ne bi bunio i da je vazno igrati Vimbldon

ajde razumem sestre,one su medju najvecim igracima u zadnjih 10 godina ali jankovic je jos uvek niko i nista (ako nastavi ovako da se''povredjuje'' na GS turnirima to ce i ostati)

Back