WTA

Nikad nisam mrzeo neku iz ženskog tenisa ali sestre Vilijams ne podnosim.

Takodje. Deluju mi ko muškarci onako nabildovane a pogotovo Serena sa onim dranjem :otkacio:

Za JJ mislim da su je namerno stavili na 18. teren da je kazne za prošlogodišnje izjave kada su je dovodili u vezu sa Džejmijem. Davala je izjave da nikada u životu ne bi bila sa njim i td. a organizatori su joj zato vratili da igra na parkiralištu!

cini mi se da je i prosle vimbldon bio na sk? anyway- meni je drago da je trofej uzela jedna od sestara (iako vise gotivim serenu)... nekako mi nije delovalo normalno da ga drzi npr. zi zeng... :)

Svaka cast Venus, ovo joj je 5 titula na Wimbledon-u i 7 u karijeri... :klap: Naravno sve cestitke sesrama na osvojenoj tituli u dublu.... Koliko dobro igraju zajedno govori cinjenica da su na Wimbledon-u izgubile samo jednom....

Vidim da neke ljude one nerviraju.... ...i mene nervira Serena, Venus mi je uvek bila bolja.... Ali treba imati postovanja prema njima... Prosle godine Serena je na AO dosla kao 100 i neka i osvojila turnir..... :worth:

E da, jos samo da napomenem da je Venus oborila sopstveni rekord u brzini servisa (204 km/h)... Devojka je odsevirala 208 km/h, na takvom servisu bi joj pozavidelo pola tenisera.....

vise od pola...

ocekivano su pregazile i one mucenice u dublu i odnose kuci gomilu trofeja

SVAKA CAST :super:

posto se jelena i ana vole kao sestre (:lol:) mozda i od njih mozemo ovako nesto ocekivati

posto se jelena i ana vole kao sestre (:lol:) mozda i od njih mozemo ovako nesto ocekivati

Ovo bolje da nisi pisao... Ima da raspalis masu koja postuje ovde... :D Jel si video sta sve pisu na temi Jelena vs. Ana??? Samo fali da i ovde pocnu da se prepiru...

A za servis, pa pozavidelo bi bar jedno 89% tenisera.... :D Devojka servira najbolje na tour-u.... :super:

a ja budala, umesto da se pridruzim u smejanju- uzmem da se objasnjavam... :dash:
e, od danas sam drugi covek na toj temi! :okok: :lol:

Pa to ti je kad krenes da se narviras a oni ti u inat pisu da bi jos vise popi#deo.... Dok ukapiras potrosis pola zivaca... ;) Ja sam odavno prestao da se cimam oko toga...

Poslednja izmena:
Nova WTA lista:

1. Ana Ivanovic 3828
2. Jelena Jankovic 3685
3. Marija Sarapova 3626
4. Svetlana Kuznecova 3455
5. Serena Vilijams 3126

1) kaze da je uzela GS i da je prva na svetu i u principu to je to.. nema daljih motiva :dash:

to mi je Srle rekao da je izjavila

2) ne bih je ni komentarisao

3) ko zna sta se ovoj mota po glavi i dokle ce uopste hteti da igra

4) takodje bez ikakvog komentara

protiv jankovic stvarno nemam nista ali ako nastavi da mrcvari GS turnire kao do sad od nje nema velike teniserke.. sinoc ste videli kako se to postaje

Poslednja izmena:
pa dobro zenski tenis je mnogo slabiji nego muski to je realno...ali ne vidim ko vise zasluzuje od ovih pet igracica da bude u vrhu???mozda jelena tosic kostanic???definitvno nije konkurencija kao kod muskaraca

Back