WTA

ajde ne lupaj... ovo nije njena podloga,to valjda nije tesko zakljuciti

videcete vi Masu na Vimbldonu

Da vise nego ocigledno je da ovo nije Marijina podloga!
Sto se tice Vimbldona, necu nista da pricam, ali pretpostavljam da ce uraditi vise nego sto je uradila na Roland Garosu, stvarno ovakva igra je nikud ne bi povela!

Pa to je nekad bilo sad se samo pripoveda.

Tesko je predvideti sta bi Sarapova mogla da uradi ove godine. Mislim da je pobeda daleko od sigurne stvari. Prosle godine je Marija isto bila drugi nosilac, a Venus je isprangijala u 16-tini finala sa 6:1, 6:3.

A ove godine su tu jos i Serena i Ana koje igraju mnogo bolje nego prosle godine, kao i nekoliko drugih koje vrebaju iz prikrajka svoju sansu kao Safina, Savaj, Kuznjecova, Bartoli ili Cakvetadze. Bice mnogo zanimljiv zenski Vimbldon. Mnogo zanimljiviji nego RG.

Gledao sam ceo mec juce,i mogu reci da je Ana tremaros kakav se ne radja!Ne kazem,svaka joj casst na pobedi i 1 mestu,veeeeeeeeeeeliki je to uspeh,pa makar ato bilo i na kratko...Biti No 1 u bilo cemu je velika stvar....

Medjutim,onako nervoznom igrom na pocetku,a to joj se cesto desava u vaznim mecevima,da je muski tenis u pitanju,NIKAD ne bi mogla da bude prva!Potpisujem!Ali zene su vec druga prica...

JJ samo da ima servis,koji nema i koji nikad nece ni imati,i bez problema moze da bude prva.Posto ga nema,moze da se trti jos neko vreme u vrhu i onda ce vrlo brzo da usledi pad-njen nacin igre zahteva puno,puno trcanja,a dokle covek,devojka, moze tako da igra? Drugo je Rafa,on je spreman ko zivotinja,a za JJ - nisam siguran ...

Pa to je nekad bilo sad se samo pripoveda.

Tesko je predvideti sta bi Sarapova mogla da uradi ove godine. Mislim da je pobeda daleko od sigurne stvari. Prosle godine je Marija isto bila drugi nosilac, a Venus je isprangijala u 16-tini finala sa 6:1, 6:3.

A ove godine su tu jos i Serena i Ana koje igraju mnogo bolje nego prosle godine, kao i nekoliko drugih koje vrebaju iz prikrajka svoju sansu kao Safina, Savaj, Kuznjecova, Bartoli ili Cakvetadze. Bice mnogo zanimljiv zenski Vimbldon. Mnogo zanimljiviji nego RG.

E za ovu boldovanu nisam siguran...sem što su joj kante veće,mislim da dosta prepotentno ulazi u svaki meč ove godine koji sam gledao što joj se sveti...to samo kažem za ono što sam gledao...Bartoli je po meni sve samo ne teniserka i stvarno ne znam kako je tako dobro rangirana.

Sve cestitke obema!
:D zbog Ane, :sad2: zbog JJ

Ali malo me je 'iznenadila ova Anina izjava,mislim ne razumem...
"Zaista sam presrećna”, rekla je Ivanović, dodajući, pomalo naivno, da uoči duela nije znala da joj plasman u finale donosi prvo mesto na WTA listi.“Oduševljena sam zbog toga, ali na terenu nisam znala za taj podatak."

Serena ima preveliku kilazu i ma koliko bila snazna jednostavno s godinama ce na tu kilazu stvari sve teze itji ma koliki atleta bio,jer prevelika su to opteretjenja.Venus je isto pochela da popushta,broj neiznudjenih greshaka joj s godinama sve vishe i vishe potire servis i vinere.Zene u vrhunskom tenisu imaju mnogo manji zivotni vek...do oko 30 i to je to.Missim..jedna je Navratilova kao izuzetak koji potvrdjuje pravilo.A Serena i Venus su u za zene vetj zrelijim teniskim godinama-27 i 28.
Sharapova je u glavi najsnaznija posle odlaska Enan ali ne moze da odrzi vrhunsku formu konstantno.
Jelena nema servis i ma koliki borac bila na zalost plashim se da nikada nece osvojiti neki GS ili biti prva.
Ana ima kvalitet,mislim da niko to ne moze da joj ospori,i ne slazem se da je bash tremarosh,u stvari zavisi.Nekada se dobro nisi sa pritiskom a nekad i u nevaznim mechevima pukne.
Dok se ne pojave neke nove Marija i Ana ce biti glavni konkurenti za No.1 jer ja stvarno chak ni kod ovih uslovno mladjih ne vidim taj potencijal da ih stvarno ugroze(Woznacki,Radwanska...itd.)

pa jeste... na Vimbldonu je stvarno nikad nije islo :roll:

To se mora priznati, ali sjeti se da za sve postoji prvi put!
Tako da ima dosta nade da Marija ucini nesto vise na Vimbldonu!

sinovac....uzela je Vimbldon kao devojcica... bio sam sarkastican
:rotf: .................. .............................. :rotf:
ово је дијалог године ! :rotf: ............................... :super:

Sve cestitke obema!
:D zbog Ane, :sad2: zbog JJ

Ali malo me je 'iznenadila ova Anina izjava,mislim ne razumem...
"Zaista sam presrećna”, rekla je Ivanović, dodajući, pomalo naivno, da uoči duela nije znala da joj plasman u finale donosi prvo mesto na WTA listi.“Oduševljena sam zbog toga, ali na terenu nisam znala za taj podatak."

Ako je Ana ovo izjavila,a nadam se da nije,Srle pocinje da baca hejt i na nju!!! Onda je mentol,lazov,beda od coveka...Pazi,zaista ne verujem da je to rekla,ako mozes da nadjes izvor gde je to pisalo? Mislim da je to glupost,ali ako je stvarno to rekla...Koj' mentol....

Gledao sam ceo mec juce,i mogu reci da je Ana tremaros kakav se ne radja!Ne kazem,svaka joj casst na pobedi i 1 mestu,veeeeeeeeeeeliki je to uspeh,pa makar ato bilo i na kratko...Biti No 1 u bilo cemu je velika stvar....

Njoj treba vremena da udje u mec i nije jedina takva teniserka.

Medjutim,onako nervoznom igrom na pocetku,a to joj se cesto desava u vaznim mecevima,da je muski tenis u pitanju,NIKAD ne bi mogla da bude prva!Potpisujem!Ali zene su vec druga prica...

Hm... i kod tenisera ima takvih, pa udju u ritam tek nakon 3. gema.

JJ samo da ima servis,koji nema i koji nikad nece ni imati,i bez problema moze da bude prva.Posto ga nema,moze da se trti jos neko vreme u vrhu i onda ce vrlo brzo da usledi pad-njen nacin igre zahteva puno,puno trcanja,a dokle covek,devojka, moze tako da igra? Drugo je Rafa,on je spreman ko zivotinja,a za JJ - nisam siguran ...

JJ stvarno nikad nece imati dobar servis, a bez dobrog servisa ce se tacno desiti to sto si rekao.

Ako je Ana ovo izjavila,a nadam se da nije,Srle pocinje da baca hejt i na nju!!! Onda je mentol,lazov,beda od coveka...Pazi,zaista ne verujem da je to rekla,ako mozes da nadjes izvor gde je to pisalo? Mislim da je to glupost,ali ako je stvarno to rekla...Koj' mentol....

Najbolja teniserka sveta priznala je da nije odgledala prvo polufinale između Kuznjecove i Safine, tako da i nije znala da će preuzeti prvo mesto na WTA listi ukoliko pobedi Jankovićevu.
- Tek kada su posle meča krenuli da mi čestitaju, shvatila sam da sam postala broj jedan. Bila sam jako uzbuđena - objasnila je Ana.

By: www.rolandgarros.com Day 12 - An interview with Ana Ivanovic - Thursday, June 5, 2008

Q. First of all, how does it feel to be the new world No. 1? And secondly, are we now in for a period of dominance with you as No. 1? Are you ready to dominate the sport?
ANA IVANOVIC: First of all, I'm very, very thrilled. I didn't know going on to court today. Afterwards, in the locker room, the woman told me. I was obviously very excited.
But still, on the other hand, the tournament hasn't ended and the rankings are coming after the tournament. So, yeah, that's the first thing.
I just want ?? I have another tough match against Dinara, so that's all I want to focus on for today, or I mean for Saturday.

Poslednja izmena:

Back