WTA

Gledajuci igru Jelene Jankovic (JJ) i Ane Ivanovic, sto se tice RG (Roland Garosa) Jeca je pruzila mnogo bolji tenis od Ane!

Ana igra super, ali Jelena ima veoma jaci udarac, i ovoga puta vise sansi dajem JJ, mada ne kazem da Ana nece pobjediti!
на РоландГаросу АНа игра убедљиво најбоље и зато је главни фаворит за титулу. Није изгубила ниједан сет (као ни јеца али је много лакше добијала сетове)
Друго АНа има убитачан форхенд какав нема тренутно нико у женском тенису.
Треће има бољи сервис док Јелена има слаб сервис а Ана јак ритерн и ту мислим да је њена главна предност.
Е сад надам се да ће Јеца да се добро носи као што је углавном и до сада у њиховим дуелима.
Као што рече тзар уколико што више враћа лоптице у терен и гађа лево десно и бори се како уме, дефинитивно може да победи.
:super:

ako BAS BAS moram da se opredelim- neka bude ana... i to ne zato sto je kao gotivim vise, ili sto vec ima dva finala i sto ispada da vise zasluzuje GS titulu, vec zato sto ne bih najbolje podneo da jelenina povredjena ruka odluci eventualno finale.
a stvarno gotivim obe, i ne znam kako cu gledati ovaj mec... ali svo navijanje koje ce ovde izostati, bice preneseno na finale...
j8t- srbija ima i ove godine finalistu na RG-u :D i ogromnu sansu da vec od ponedeljka bude i drzava zvanicno najbolje igracice sveta! auh... hvala vam, devojke!! :D :D :D

Poslednja izmena:
Medo lepo receno.

BIlo bi lepse da igraju finale, ali sta da se radi. Nego gledam nesto onu Kuznjecovu - pa ona ce da se proseta do polufinala. Safina i Dementijeva ce da se izmore i eto Kuzi u finalu. Kakve smo srece jos ce i da osvoji turnir i bude broj 1.

Srebotnik i Zimonjic prosli u polufinale. Moram da priznam da sam sa teskom mukom pratio mec. Gledao sam samo u Bondarenko. Devojka nije normalna kako se obukla. Malo je falilo da joj ispadnu dude tokom meca. :worth:

Dobro je da je prosla Safina. Nadam se da ce spreciti Kuzi da udje u finale. A mislim da je JJ dobro prolazila protiv nje ranije. Finale Charlstona ako se dobro secam prosle godine.:think:

Srebotnik i Zimonjic prosli u polufinale. Moram da priznam da sam sa teskom mukom pratio mec. Gledao sam samo u Bondarenko. Devojka nije normalna kako se obukla. Malo je falilo da joj ispadnu dude tokom meca. :worth:

Dobro je da je prosla Safina. Nadam se da ce spreciti Kuzi da udje u finale. A mislim da je JJ dobro prolazila protiv nje ranije. Finale Charlstona ako se dobro secam prosle godine.:think:
za jj nisam 100%, ali, secam se da je kuznjecovu ana dobila u poslednjih nekoliko susreta, a u srednje napetim mecevima (dok mi se cini da je poslednji bio najmanje napet)... :) a ako nisu u pitanju GS-ovi, u 90% slucajeva zaboravljam koji su turniri bili u pitanju... :o

Poslednja izmena:
za jj niusam 100%, ali, secam se da je kuznjecovu ana dobila u poslednjih nekoliko susreta, a u srednje napetim mecevima (dok mi se cini da je poslednji bio najmanje napet)... :) a ako nisu u pitanju GS-ovi, u 90% slucajeva zaboravljam koji su turniri bili u pitanju... :o

Mislio sam na Safinu. Safina JJ, mislim da je nju JJ dobila u finalu Charlestona, a Kuzi je valjda dobila u finalu Rima prosle godine.

Mislim da ovo sto Safina igra da je to njen max. Dok mi Kuzi nije pouzdana, bolje da ne igra finale.

Prosle godine je tako poludela protiv Serene u Stutgartu gde je gadjala prvi servis vise od 90% i svaki je bio na liniju. Serena nije vratila 2 servisa za ceo mec. Osvetila joj se posle nedelju dana u Moskvi, ali nije mi sigurna Kuzi jer moze opet da poludi posebno ako moze da stigne i do prvog mesta na listi.

Nego jel' zna neko kad igraju nase. Da spremim taktiku za sutra. Da zbrisem ranije sa posla ili da odmah javim da sam bolestan.:think:

Alternativa je da ima neki prenos preko neta. Mada mi to nikad nece biti jasno zasto javni servis ne daje prenose online. Ako treba nek naprave sajt pa da se proveri prvo broj edb racuna, jmbg, da li sam platio pretplatu i tako to i onda da moze da se gleda.

Navodno u 14 pocinju Safina:Kuzi, posle njih JJ:Ana - znaci stizem i na kraju Srebotnik Zimonic igraju polufinale. Vemic igra u 11. A negde izmedju toga Zimonjic i Nestorovic igraju polufinale. Zimonjicu su bas uvalili kosku.

... http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
na chatrier-u u 14h igraju safina vs. kuznjecova ... pa za njima jj vs ana ... a za njima i zimonjic i srebotnik .......... a na lenglenu, u 11h igra vemic... a zimonjic i nestor igraju i na ovom terenu 3. mec dana, ali tu program pocinje u 11h; tako da ce ovo biti prvi zimin mec sutra...
eto, da razresimo dilemu, iako je tzar sve lepo rekao... :o

Poslednja izmena:
Ovo nisam video, ali kaze mi drugar da je Bondarenko nosila tange. Na pocetku je kamerman snimio kad stavlja lopticu, a posle vise nisu smeli... Kakva carica. Sledeci njen mec ne propustam.:worth:

SRBIJAAA!!! :-D
Cestitam svima koji navijaju za nase, na ovom istorijskom uspehu!! :-D

:klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap: :vatromet: :klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap: ... :klap:

:worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth:
..... Koja god da pobedi danas- maximalno smo ponosni na OBE, i zahvalni obema!!!
:worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth: ... :worth:

Poslednja izmena:
svaka chast ana ili jeco, (u ovom slucaju jeleni) jer ipak nije uopste lako imati teniserku broj jedan na citav svijetu!
radije bih da to bude ana, ali ako baas ne moze onda neka to bude jeca, ali bih volio da je ana odmah makne sa tog mjesta i zadrzi ga sto je duze moguce!
sve najbolje zelim objema u nastavku sezone, i cestitam na dosadasnjoj fenomenalnoj igri!

izgleda da hoce...
2-1 u dgugom setu...
Ali JJ moze da stigne svaki rezultat...medjutim deluje nekako bezivotno....i ako se ne drmne izgubice sigurno...

Poslednja izmena:

Back