Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
eh jelena, jelena... opet se izglupira pred kraj... ali, bravo za zadrzavanje pribranosti kada je bilo najopasnije... ni malo mi ne bi lepo mirisao 3. set...![]()
ne meni, al` mi je posteno `jeblala zivce!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh jelena, jelena... opet se izglupira pred kraj... ali, bravo za zadrzavanje pribranosti kada je bilo najopasnije... ni malo mi ne bi lepo mirisao 3. set...![]()
auh... ako jedna od nasih udje u finale- imamo 1. teniserku sveta!!! znaci, os samo da srede po 1 protivnicu, sutra u 1/4f...mada, cini mi se da u ovom slucaju kuznjecova moze da nas za'ebe; ali morace prvo da osvoji RG...
Ana pobedila 2:0. Sad je na redu JJ pa da uzivamo u vecitom derbiju.
Navijam za Anu, ali u svakom slučaju
Nekoj od njih dve se debelo smeši prvo mesto na WTA listi![]()
Zanimljivo je da je Mats Vilander u svojoj emisiji na Eurosportu dao prednost JJ u odnosu na Anu. Objasnio je to razlikom u nacinu igre nasih igracica i psiholoskom pritisku koji ce biti na Ani.
Pa mislim sta da kazem sem da se slozim. Go, go JJ.![]()
@plavooki
Koliko se secam u prosloj godini su samo Serena u finalu Majamija i Bartoli u Vimbldonu dobile Justina. Justin je igrao sa Marijom i pobedio u finalu Championshipa 2007. Sarapova ga je dobila ove godine na AO.