WTA

ау какво разваљивање паде данас :rotf: ово нисам скоро видео
:klap::klap::klap:
а јесте приметили како се Јеца смејала док је ова масирала .. као да размишља " јао сад ће опет ови на форуму да ме прозивају ,опет тражим медицински тајм-аут , ал шта да радим кад ми прија ! "
:D

Poslednja izmena:
Ja na poslu,i na kravno gledam JJ....I sta ima da vidim?Fino razvaljivanje i gle,eto nama opet JJ sa izmisljenim povredama i ostalo.U stvari,nije nista izmislila,no ajmo da se malo mazimo itd...

Dobila je mec,ali sa onakvim mozgom nikad nece biti prva.Umesto da odvali ovu malu,ona je pusti do taj brejka.Bravo,tako igra sampion,da se isplati karta svim gledaocima...

a otkud znas da li je ruka stvarno bila razlog pada igre? :p :)

btw- sarapova sredjuje jedinu ozbiljniju protivnicu do sada...
.... opa... posle pola sata i 5:2 za sarapovu u drugom setu... moram da se ispravim... 1:1... ne bi bilo iznenadjenje da safina dobije mariju... ali nisam mislio da ce marija ispustiti 5:2... hmmm.. 5:2 je bilo i u poenima u tie-break-u za nju... i izgubi set... osecam da ce 3. trajati krace, ko god ga dobio...

Poslednja izmena:
auh... ako jedna od nasih udje u finale- imamo 1. teniserku sveta!!! znaci, os samo da srede po 1 protivnicu, sutra u 1/4f... :D mada, cini mi se da u ovom slucaju kuznjecova moze da nas za'ebe; ali morace prvo da osvoji RG...

Ocekivano Marija je izgubila od prve malo bolje teniserke na koju je naisla. Nego ne znam da li ste primetili zvizdanje Sarapovoj kad je izlazila. Navijaci je nigde ne vole.

Sto se tice Safine - nije lose ali morala bi da smrsa bar 10 kilograma za pocetak. Ovako je mnogo nepokretna i spora. Videli ste da je svaka skracena lopta poen. Cak je svaka pala 2 puta, a Safina nije bila ni blizu da stigne takve lopte. Ne znam zasto to Sarapova nije vise koristila.

auh... ako jedna od nasih udje u finale- imamo 1. teniserku sveta!!! znaci, os samo da srede po 1 protivnicu, sutra u 1/4f... :D mada, cini mi se da u ovom slucaju kuznjecova moze da nas za'ebe; ali morace prvo da osvoji RG...
happy0192.gif

.
.
:klap: :worth:
објашњавао је ВИшковић баш, знам да Кузњетсова не сме да освоји турнир али нисам сигуран да ако Јеца буде у финалу да ли ће морати и да га освоји . .
у сваком случају :super::super::super:

Bilo je pre neki dan u novinama detaljno, ali mislim da JJ mora samo da udje u finale a da pri tom ona druga koja ce da ga osvoji ne bude Kuznjecova. Za Anu je bilo da ne udje JJ i da Kuznjecova ne osvoji. Mislim da sad cak ni Ana ne mora da osvoji vec samo da udje u finale posto je Sarapova ispala pre polufinala. Bice sutra sigurno u nekim novinama nova matematika.

Navijam za Anu, ali u svakom slučaju
Nekoj od njih dve se debelo smeši prvo mesto na WTA listi :D

I ja cu navijati za Anu, i zelim joj iz sveg srca da sto prije preuzme prvo mjesto na WTA listi!

A kako stvari stoje, Marija nece biti ni mjesec dana broj jedan u svijetu!
Ali dobro, takav je ziwot!
Ne smijemo zaboraviti, da je prosle godine, on bila skoro jedina koja je nekako uspjela da parira Enan, i nekad da je pobjedi, sve u svemu, Šarapova ima izuzetnu karijeru!

A Jeco, svaka cast na pobjedi!

Zanimljivo je da je Mats Vilander u svojoj emisiji na Eurosportu dao prednost JJ u odnosu na Anu. Objasnio je to razlikom u nacinu igre nasih igracica i psiholoskom pritisku koji ce biti na Ani. :think:

Pa mislim sta da kazem sem da se slozim. Go, go JJ. :D

Zanimljivo je da je Mats Vilander u svojoj emisiji na Eurosportu dao prednost JJ u odnosu na Anu. Objasnio je to razlikom u nacinu igre nasih igracica i psiholoskom pritisku koji ce biti na Ani. :think:

Pa mislim sta da kazem sem da se slozim. Go, go JJ. :D

Ja cu se sloziti sa Matsom Vilanderom, iako sam veliki fan Ane!
Gledajuci igru Jelene Jankovic (JJ) i Ane Ivanovic, sto se tice RG (Roland Garosa) Jeca je pruzila mnogo bolji tenis od Ane!

Ana igra super, ali Jelena ima veoma jaci udarac, i ovoga puta vise sansi dajem JJ, mada ne kazem da Ana nece pobjediti!

@plavooki

Koliko se secam u prosloj godini su samo Serena u finalu Majamija i Bartoli u Vimbldonu dobile Justina. Justin je igrao sa Marijom i pobedio u finalu Championshipa 2007. Sarapova ga je dobila ove godine na AO.

@plavooki

Koliko se secam u prosloj godini su samo Serena u finalu Majamija i Bartoli u Vimbldonu dobile Justina. Justin je igrao sa Marijom i pobedio u finalu Championshipa 2007. Sarapova ga je dobila ove godine na AO.

Vjerovatno sam pobrkao, i nije Justin dobio, nego dobila!

A sto se tice meca JJ-AI obje znaju da im je ovo prilika koju ne bi smjeli da propuste, tako da ja oceqjem 3 seta, mada vidjecemo!

Pa ne znam tesko je to proceniti. Mada svi verovatno daju vece sanse Ani. Cak se i komentator u emisiji malo iznenadio kad je Mats rekao da daje prednost JJ, pa ga je kasnije opet pitao i ovaj je ponovio istu pricu. Misli da je Anina igra mnogo rizicna i da nece moci tako dobro da igra kad bude pod psiholoskim pritiskom, dok JJ treba da igra kao Mats i samo vraca loptice u teren uz tek poneki viner.

Bas bih voleo da vidim sta kazu kladionice.

Svaka cast curama!!!
Navijam za Anu,to je jasno!!!Zao mi je sto moraju da se sretnu u polufinalu,vise bih voljela da je to finale ali kao sto rekoh sta se moze.Po mom misljenju Anina igra je znatno kvalitetnija,ima jaci udarac i servis!!!Anci idemo do titule!!! :)

Back