Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
nemam obicaj da pravim gramaticke greske tako da procitaj ponovo
ok ja mogu citati do sutra ali znam kako sam procitala nebutno,jelena je u finalu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam obicaj da pravim gramaticke greske tako da procitaj ponovo
ok ja mogu citati do sutra ali znam kako sam procitala nebutno,jelena je u finalu.....
pa to ti i govorim,lose si procitala!!!
ja kapiram da ti umesto jel pises jer ali ne znam zasto ti je tesko da razumes veoma prostu recenicu
''e sad,u finale ce tesko ali i ovo je odlicno''
Nadam se da ce Eurosport prenositi finale. Prenosili su prva tri kola pa prestali - stvarno mi nisu jasni.
Nebo se otvorilo za JJ. Ako sad ne osvoji Rim onda stvarno ne znam sta da kazem. Henin napustila tenis, Ana ispala u prvom kolu, Sarapova predala, igra protiv neke leve teniserke...
Nadam se da ce Eurosport prenositi finale. Prenosili su prva tri kola pa prestali - stvarno mi nisu jasni. A bice sledece nedelje prenosa iz Strazbura ako se ne varam - igra JJ, Cakvetadze, Morezmo i Vaidisova.
Koji smradovi ovi sa RTS-a prenose Federera i Nadala a Jecu ne....
Jeca prvi set dobila 6-2 u drugom vodi 1-0....
rts je uuuvek kukao kako ne moze da otkupi prava wta prenosa, jer ih drzi eurosport!!.............
Pa ovo je ipak meč prwe dvojice, a na drugu stranu igraju Jeca - Neka deseta
Vjerovatno i oni smatraju da bi vise gledalo Federer - Nadal, nego Jecu sa nekom
nepoznatom!
Mada jeste to bezobrazno od njih!