WTA

Meni Serena i Venus idu u kompletu kao blizanci, ne mogu da pomenem jednu a drugu da izostavim.
Šarapova, najbogatija sportiskinja a najmanje je tog novca od sporta zaradila više od reklama /činimi se/
Ko je beše bio problem u Parizu, Ana?

da,ana ju je pocistila ali da je Mariji neko rekao pre turinra da ce igrati 1/2 skakala bi od srece. ipak,ima once in a life time sansu za nesto neverovatno a samo je Pariz problem

ne bih se zacudio da je vise novca uzela od reklama jer je to danas neverovatan biznis

Ne samo što je biznis nego što je lepa i proporcionalna idealna za reklame.
Zašto Morezmo nema brdo novca od reklama :mrgreen:
Sada se situacija menja njoj u korist, biće prvi nosioc i najverovatnije da će uživati do 1/4 finala, a posle ko zna. Ni Ana u poslednje vreme ne igra kao prošle god. Sve je moguće, videćemo kako će biti.

zaista je prelepa... secam se kad sam je prvi put video pocetkom 2004. samo blenuci u nju kao magarac a onda je dosao i cuveni 4. jul i potpuno nestvarna titula na Vimbldonu. znao sam da sam dobio omiljenu teniserku dokle god bude igrala tenis :heart:

da hteo sam reci da dominira a ne parira kao Enan,pa Sarapova ce tu biti najveci favorit ali nece joj biti nimalo lako pored nasih i sestre Vilijams su tu plus njena zemljakinja Kuznjecova

sereni su cini mi se najbitnije velike titule, a kada bi se upustila u atp trku, mislim da bi itekako stala na put marijinoj eventualnoj dominaciji... ovako, videcemo... ja cu svakako navijati da bar parce kolaca dobiju i ana (iako ima tezak posao na RG-u) i jelena (makar na kratko, ako nista vise)... :)

Poslednja izmena:
bravo za jecu! a eurosport je mudro po ceo dan prenosio meceve, da bi ih dans u 1/4f, sve iskulirao... dal je moguce da ljudi vise vole da gledaju fudbal na pesku i klince? nadam se da cemo gledati polufinala i finale...

a imacemo finale pre finala... ne znam kako, ali u wta zrebovima nekako baaas cesto jedna polovina zreba bude jadna, a u drugoj se nabiju svi favoriti... mnogo slucajnosti, i guess.....

from 13.15:
1. Chakvetadze vs. Cornet
2. Jankovic vs. [Schnyder or Sharapova] (NB 16.00hrs)

... ladno sarapova izgubi set od snider (6:7)... trenutno vodi 4:2 u frugom...
evo... u medjuvrmenu je dobila 2. set i sada gazi 3:0 u trecem.... bice 90% kao sto se i ocekivalo... evo.. pobedi marija!

Poslednja izmena:
Marija opet sjajna!!! ovakvih par meseci na sljaci nije imala sve skupa do sada u karijeri,sto potvrdjuje koliko je radila i koliko zasluzuje da sedi na tronu!

e sad,u finale ce tesko ali i ovo je odlicno

Poslednja izmena:
мислим да си лоше разумела . . реко је ~у финалЕ ће тешко~
РТС неће преносити Јелену и Марију . .. :(

Енан : "This is the end of a child's dream. This is a definitive decision. Those who know me know it is serious. I thought long about this. I started thinking about it late last year. I was at the end of the road. I leave with my head held high."
:worth:
.........

Poslednja izmena:
Malo srece i za Jecu... Taman da se dobro pripremi i odmori za finale... Nadam se da ce osvojiti Rim ponovo... Ipak joj ova titula mnogo znaci....

Poslednja izmena:
oва Корне, 90` годиште, а 34. на вта листи,
до сад су играле једном прошле године на УС Опен, Јелена је добила у 3 сета.
Добра прилика да се одбрани титула! сигурно боља него против Чакветадзе

Back