WTA

Nebo se otvorilo za JJ. Ako sad ne osvoji Rim onda stvarno ne znam sta da kazem. Henin napustila tenis, Ana ispala u prvom kolu, Sarapova predala, igra protiv neke leve teniserke...

Nadam se da ce Eurosport prenositi finale. Prenosili su prva tri kola pa prestali - stvarno mi nisu jasni. A bice sledece nedelje prenosa iz Strazbura ako se ne varam - igra JJ, Cakvetadze, Morezmo i Vaidisova.

Nebo se otvorilo za JJ. Ako sad ne osvoji Rim onda stvarno ne znam sta da kazem. Henin napustila tenis, Ana ispala u prvom kolu, Sarapova predala, igra protiv neke leve teniserke...

Nadam se da ce Eurosport prenositi finale. Prenosili su prva tri kola pa prestali - stvarno mi nisu jasni. A bice sledece nedelje prenosa iz Strazbura ako se ne varam - igra JJ, Cakvetadze, Morezmo i Vaidisova.

Na Jecinom sajtu pise da sledeci turnir koji igra posle rima je RG... Mozda su mislili na Jelenu Dokic jer je dobila WC....
Inace Jelena Dokic vezala 12. uzastopnu pobedu osvojivsi ITF turnir u Kazerti.... Na rang listi ce sa 431. mesta napredovati na 280. mesto.....

Poslednja izmena:
Pa mozda nije tako poznata ali je prvo prosla kvalifikacije pa onda savladala i Francesku Skijavone, Svetu Kuznjecovu, Anu Cekvetadze.... Serenu ne racunam jer je predala mec....

Jeca kraljica Rima.... :D 6-2 6-2 Druga uzastopna titula.... :D
Uzela je 7 break-ova, 9 od 12 break poena je sacuvala....
Upravo je poceo i snimak meca na Eurosportu....

Poslednja izmena:
Svaka chast Jeleni.
Najkonstantnija igrachica na WTA tour-u: chetvrtfinale Dohe,Charstona i Berlina,polufinale Indijan Velsa,finle Majamija i sada titula u Rimu..i sve to na turnirima koji su posle 4 najveca odmah iza po znachaju.+ polufinale Australian Open-a.
Takav kontinuitet ove godine nema ni jedna teniserka.Ima ih uspeshnijih ali ni jedna nije igrala sve najvece turinire i postizala konstantne rezultate.

jeca je popravila servis, i vec sam rekao da ako nastavi ovako moze da ostane oko prvih 5 dugo... :) svaka cast za ocekivanu, ali ne i ovako ubedljivu pobedu u finalu (i uopste za ohrabrujuce partije pred rg)... :D
a eto- vidite da trazi medical i kada vodi! :p

Cestitke JJ na pobedi i na osvajanju turnira.:D:D:D :super:

Sto se tice Strazbura gledao sam neku reklamu da ce prenositi neki muski turnir i Strazbur od cetvrtfinala sledece nedelje. Dosta brzo su prosli ucesnici pa sam mozda i pogresio mada sam ubedjen da su i JJ pomenuli. Mada se necu buniti ako budem mogao da gledam Jelenu Dokic.

Sto se tice prenosa stvarno sam bio iznerviran. Na Eurosportu je isao snimak i to tek posto je onaj mamlaz sa RTS-a rekao rezultat tako da sam gledao mec, a vec sam znao da je JJ pobedila. Ali dobro Eurosport nije nasa televizija, ali da nijedna nasa televizija a posebno javni servis RTS ne prenosi finale Rima u kojem igra JJ. E to je stvarno prevrsilo meru.

Uopste u nasim medijima postoji jedna vrsta bagatelisanja JJ iz meni nepoznatog razloga. Cak mi je ponekad i zao JJ. I kad je bila mnogo ispred Ane na primer svi su pricali samo o Ani, a tek kad je prestigla JJ kao da ne postoji za nase medije. Tako sam se isto skoro iznervirao kad su u Presu na 3/4 strane dali tekst o tome kako je Ana izgubila od Devenport, a JJ koja je pobedila u svom mecu i jos je bio super mec - njoj su dali ko citulju onako sa strane. Mislim stvarno bezobrazluk. Pa prenosili su i Noleta u Rimu, a JJ nista.

Diskriminacija nema sta... Jeste, pominjali su oni u najavi za Strazbur da ce ucestvovati i Jelena ali njen kalendar izgleda ovako:

12.05.2008. - 18.05.2008.
Internazionali BNP d Italia, Rome, Italy

26.05.2008. - 08.06.2008.
Roland Garros, Paris, France

09.06.2008. - 15.06.2008.
DFS Classic, Birmingham, UK

Verovatno je greska u pitanju... Kao sto rekoh verovatno su mislili na Dokicevu....

rts je uuuvek kukao kako ne moze da otkupi prava wta prenosa, jer ih drzi eurosport! to je i moglo piti vodu dok nas jednom nisu iznenadili prenosom finala wta turnira za cija prava su takodje u pocetku kenyali da ih je nemoguce dobiti! uostalom, ako se i pominjala ekskluzivnost, ona je bila vezana za sport klub i masterse (koje ocigledno gledamo)... a povrh svega, avala je povremeno uzimala po koji wta turnir i prenosila dok se rts pravio lud i gurao vesti sa istog i bez slike (nije se radilo o nekim jadnim turnirima- vec tier I i II)!

Pa ovo je ipak meč prwe dvojice, a na drugu stranu igraju Jeca - Neka deseta:mrgreen:
Vjerovatno i oni smatraju da bi vise gledalo Federer - Nadal, nego Jecu sa nekom
nepoznatom!
Mada jeste to bezobrazno od njih!

Nema to veze, oni su otkupili pravo za ATP turnir i to prenose nije ih zanimao WTA turnir i kako onda da ga prenose kada nisu okupili prava :dontunderstand:

Back