WTA

bravo Serena.. mrzim onu rusku kravu

dakle,ove sezone postoje samo dve teniserke. Marija i Serena igraju ubedljivo najbolji tenis i treba ocekivati da izmedju sebe nastave da dele titule

Bravo za Serenu. Treci osvojen turnir za redom (Bangalore, Miami i Charleston), osvojen Hopman kup (sa Fishom) i samo jedan poraz od pocetka godine i to od JJ na AO.

Naj novija informacija o Žistin je da ima problema sa kolenom i da čak razmišlja da ode na operaciju. Medjuvremenu se zaljubila.

Some interesting news coming out of some Belgian websites. Apparently Juju is in love again

She recently presented her new boyfriend to her family at a restaurant. No official announcement from Justine and not too many details on the guy, but this is what her father had to say: I can only say one thing: Justine is extremely happy and that can only make me happy. But I let Justine announce the great news herself

cekaj jer one nisu igrale indijan vels?koliko znam Sarapova jeste i ispala je od Kunzjecove koju je posle Ana dobila u finalu,tako da bas ne stoji to sto kazes.

****** nordice meni se cini da ti bas ne gotivis Anu pa joj zato osporavas rezultate koje ima veoma dobre u dosadasnjem delu sezone i to bi morao da postujes ali ok svako ima pravo na svoje misljenje

Pogledajte izjave Ane i Jece!:D

Volimo Crnu Goru

ANA IVANOVIĆ I JELENA JANKOVIĆ ZA "VIJESTI"

f_1209165535m_337f126.jpg
Na konferenciju za novinare u zagrebačkom "Muzeju umjetnosti i obrta" došle su kao što priliči zvijezdama svjetske klase - uz bezbroj fotoreportera koji su se sjatili oko njih, sijevanje bliceva, tišinu koju su prekidali samo njihovi osmjesi i šala koja je polako opuštala atmosferu. Ana Ivanović i Jelena Janković - boginje svjetskog tenisa! I obje sa crnogorskim korijenima...
- Meni je deda iz Crne Gore, tamo imam i rodbinu, ali, nažalost, posljednji put u Crnoj Gori sam bila prije četiri-pet godina. Rijetko dolazim i u Srbiju, jednostavno nemam vremena. Međutim, baš bih voljela da ugrabim malo vremena i skoknem do Crne Gore - kaže Ana za "Vijesti".
Sa posebnim ponosom i uz izraz lica koji želi da naglasi šta će reći, na Aninu priču o "dedi iz Crne Gore", nadovezuje se Jelena, uz osmijeh pogledujući ka drugarici iz reprezentacije:
- Moj otac je iz Crne Gore, takođe imam rodbinu u Crnoj Gori. Bila sam dolje prošle ili pretprošle godine, ne mogu tačno da se sjetim. Nezgodno je što smo non-stop na putu, ne stižemo da uradimo sve ono što bismo voljele, kao što je odlazak na crnogorsko primorje. Volim Crnu Goru, imam pola crnogorske krvi na oca, kao što imam drugu polovinu srpske krvi na majku koja je rođena u Beogradu - ističe Jelena.
Dok na domaće igračice koje će danas u Zagrebu protiv njih igrati u Federejšn kupu niko nije obraćao ni najmanju pažnju, reprezentativke Srbije dijelile su osmjehe, šalile se, opušteno čekajui žrijeb koji je nešto kasnije odlučio da će i danas i sjutra Ivanović igrati prva, a Janković nakon nje. Planirano je da igraju zajedno i u dublu, što je Jelena iskoristila za poseban komentar vezan za njihovo učešće na Olimpijskim igrama, najvećem sportskom takmičenju ove godine:
- Nijesmo planirale da igramo dubl u Pekingu, ali nikad se ne zna. Možda zaigramo zajedno, a u tom slučaju išle bismo na medalju. Recimo na zlato. Ako već možemo da biramo, neka bude zlato rekla je Jelena.
Nastup u Pekingu i juriš na medalju potvrdila je i Ana.
- Sigurno ću igrati. To je moj veliki cilj, jer Olimpijske igre su nešto posebno. S jedne strane predstavljaću svoju zemlju, a s druge imaću priliku da vidim kako treniraju i kako se takmiče drugi sportisti zaključila je Ana.

ZAMALO VELESILA

Osim što crnogorske korijene imaju i Ana i Jelena, čak je i trener ženske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš porijeklom iz Pljevalja. Dakle, moglo je da se desi da Crna Gora ima vjerovatno najjaču žensku reprezentaciju na svijetu (u njoj bi bila i trenutno najbolja crnogorska igračica Danica Krstajić).
Na pitanje da li je postojala šansa da igra za Crnu Goru, Ana je samo kazala:
- Ne bih to komentarisala, sada igram za Srbiju i trudim se da ostvarimo što bolji rezultat.

A.VUČKOVIĆ

Heheehheh....Kako mi bilo cudno - pre 2 nedelje sam malo prebacivao loptu sa Anom Jovanovic i nisam imao pojma ko je ta devojka...A uz put sam izpljuvao povrede Jelene Jankovic :D

Nakon toga sam joj odgledao trening....Kako pici forhend,svaka joj cast! Veoma fina devojka,bas onako lepo vaspitana. A u kojim uslovima trenira-na istom terenu gde i ja dolazim da se zezam,ona je fenomenalna!

Baš šteta što nema više novca da uloži u svoje usavršavanje. Možda bi i ona ušla u prvih 20-10 na svetu.
Kako nije našla neke sponzore da joj pomognu?

Pa sta da se radi...Pricali smo naravno i o tome.Pazi,ja pojma nisam imao da je ona tako negde oko 230.mesta,a da pici forhend,pici ga....I bekhend joj je jak,ali ovaj prvi joj je bas sjajan..A brat i ja je zezali pre treninga kako nece znati u koje polje treba da servira...Ajoj.

Dobra je bila fora kad je iz zezanja rekla da ipak zna gde treba da zvizne lopticu :D Pazi,ja nikad nisam gledao treninge naj,naj igracica sveta,i gde one treniraju,ali je stvarno sramota za drzavu da jedna igracica iz reprezentacije trenira na betonu,i to relativno losem betonu! Zato ja nju jaaaaako gotivim,ipak je to uspeh biti oko 200-og mesta,a da treniras u nekom prcvarniku :(

Back