WTA

Ooo,pa,ovo je bio vrlo uzbudljiv mec....steta sto je Jelena izgubila!!!:roll:U zivotu nisam videla ni da muskarac ovako polomi reket kako ga je ova gromada od zene polomila!!!:shock:
Mozda se Jela uplasila da i ona ne dobije preko usta,kako se ova razgoropadila!:D
Ipak....10 bambija za Sereninu zelju za pobedom!:wink:

Ooo,pa,ovo je bio vrlo uzbudljiv mec....steta sto je Jelena izgubila!!!:roll:U zivotu nisam videla ni da muskarac ovako polomi reket kako ga je ova gromada od zene polomila!!!:shock:
Mozda se Jela uplasila da i ona ne dobije preko usta,kako se ova razgoropadila!:D
Ipak....10 bambija za Sereninu zelju za pobedom!:wink:

Kako je pukao reket...........samo nek je zdra`o...
Serena je bila potpuno popizdila..........a Jelena je dosta izvukla............ja sam mislio da je lagano Serena dobiti i drugi set.......ali se Jeca malo razbudila, pa ga nekako osvojila......i onda u trecem setu Serena je vodila 5:0 u gejmowe.....i onda je vec za awe bilo kasno
:-|.....
Bash sam se bio iznervirao.....kad je Jeca izgubila

Da je osvojila svoj servis gem Serena bi skroz pukla... Voditi 5-0 i dati protivnici da se priblizi na 5-4 (u slucaju da je Jelena osvojila taj gem), psiholoski bi skroz pukla,a Jelena bi verovatno pobedila... Ali sta bi bilo kad bi bilo... Idemo dalje... Dobro da je i do finala dosla... Sad pravac Carlston i odbrana titule....

Jankovićeva vodi u ACES trci :D 10.04.2008. (www.jj-jelenajankovic.com)

Majami, FL, SAD – Za vreme Sony Ericsson turnira u Majamiju, dešavanja van terena su bila isto tako uzbuđujuća kao i na terenu. Na svim WTA turnirima igračice su uključene u razne humanitarne programe i promocije ne bi li se popularizovao turnir i sama igra. U januaru 2007god., WTA organizacija je počela novi program koji se zove ACES trka ne bi li na taj način nagradili igračice koje kroz razne inicijative promovišu tenis na i van terena. Poeni su dodeljeni za svaku promociju van terena u kojoj igračica učestvuje i što je veći događaj, to više poena dobije svaka igračica.
Finalista turnira Jelena Janković za sada vodi u ACES trci u 2008god. kada su u pitanju aktivnosti van terena. Ne samo što je igrala finale turnira, Jankovićeva je takođe provela vreme na foto snimanjima, aktivnostima sa sponzorima i fanovima, ali je i promovisala najnovije modele Sony Ericsson telefona kada je nosila haljinu napravljenu od mnogobrojnih mobilnih aparata prošetajući je na crvenom tepihu pred pocetak VIP žurke turnira. Evo kako izgleda trenutno stanje u ACES trci:

1. JANKOVIĆ, Jelena ( 228 )
2. IVANOVIĆ, Ana ( 220 )
3. HANTUCHOVA, Daniela ( 155 )
4. DEMENTIEVA, Elena ( 145 )
5. HENIN, Justine ( 125 )
6. CHAKVETADZE, Anna ( 120 )
7. KUZNETSOVA, Svetlana ( 115 )
8. DAVENPORT, Lindsay ( 90 )
9. BONDARENKO, Alona ( 85 )
10. SCHNYDER, Patty ( 80 )

Da li ce da joj se pise jos koji bod sad kad bude potpisala ugovor za film u kom ce da glumi Lepu Brenu?:lol:
Uskoro treba da pocne snimanje "Hajde da se volimo 4",gde ce ona da glumi mladu Brenu,a Janko Tipsarevic mladog Bobu!
Radnja filma ce se odvijati u periodu kad su se njih dvoje upoznali....:lol:
Ja se izvinjavam sto malo spamujem....ipak radi se o JJ!;)

bez problema... pa srce moje je jedva ostalo zivo na terenu!! igra vise od 6 sati za ova dva dana ali svaka joj cast

ona izbegava sljaku a ovu zelenu americku nije videla 5 godina. dobro ce joj doci ovo 1/2

bacicu ti posle privatnu poruku,sad ne stizem :)

Family Circle Cup
Jelena Jankovic postavljena za prvog nosioca... U prvom kolu je slobodna a potencijalne protivnice su u 1/8 finala Cibulkova[15], 1/4 finala Zvonareva[9]/Bartoli[6], 1/2 finalu najverovatnije Dementijeva[4], u drugom delu zreba su potencijalne finalistkinje Sarapova[2], Cekvetadze[3], Serena[5], Safina[8].... U drugom kolu Jelena ce igrati protiv kvalifikantkinje....

BRAVO LEPOTICE :mrgreen::heart:

tek drugi turnir u karijeri na americkoj zelenoj sljaci i prva titula na toj podlozi!!

dakle... nakon 3 i po meseca igre,Marija je igrala 4 turnira,uzela tri titule (jedina na turu) i ima jedan jedini poraz u 1/2 Indiana

bolje zaista nije moglo :D

secate se muke nasih teniserki u fed cup-u protiv rumunki? izgleda da to i nije bilo tako slucajno i bezrazlozno... rumunka kirstea savladala je chakvetadze na turniru u charlstonu (gde igra i jeca- uskoro protiv neke A. Stevenson)..
edit: i, pobedi jeca 2:0....

Ubedljiva pobeda Jece- za cetvrtfinale Charlstona
"Srpska teniserka Jelena Janković ekpresno se plasirala u četvrtfinale turnira u Čarlstonu u četvrtak pošto je za samo 52 minuta savladala Ruskinju Anastasiju Rodionovu sa 2:0 po setovima 6:0, 6:2. Dve teniserke su se na tom turniru sastale i prošle godine, a JJ je takođe lako dobila meč sa 6:1, 6:1. Jankovićeva u Čarlstonu brani titulu i postavljena je za prvog nosioca." -B92

A Sharapova jos ubedljivija... 6:0, 6:0! Mislim da ona vec ove godine osvaja 1. mesto! Samo 1 poraz cele sezone!! svaka cast! mnogo mi je sladje da gledam nju nego enan kako razbija. a i logicnije sa obzirom na fizicke predispozicije :)

Serena gazi sve redom. :D

Nema Nordica da se javi povodom ovog poraza Sharapove. :-) ;)

Zvonareva nije uopste tako losa kao sto se misli. I uvek je dobro igrala protiv Ane i JJ. A sad sto je JJ neozbiljna to je drugi problem. Prvo je propustila jedan turnir bez razloga, valjda kao da se spremi pa onda ispala glupo u cetvrtfinalu. Sad ce jos malo pa da ispadne iz top 10 kako je krenula.

poraz na sljaci od jedne od najboljih teniserki u zadnjih 15 godina... nemam neki razlog za nerviranje a danas je Mariji i rodjendan tako da se nece preterano uzbudjivati

pored toga,jankovic je ispala pa mi je to neka uteha

poraz na sljaci od jedne od najboljih teniserki u zadnjih 15 godina... nemam neki razlog za nerviranje a danas je Mariji i rodjendan tako da se nece preterano uzbudjivati

pored toga,jankovic je ispala pa mi je to neka uteha

xexexexe...........
a ti ne volish jelenu jankovic, jeli tako?;)
pa nije ona za tenis.........
ozbiljna vam kazem,
ja bih volio da ispane iz top 10,
posto ne zasluzuje,
prvo neka nauci da tenis nije jedan turnir odigrash a drugi preskocish.....:roll:
neka se zeza ona slobodno,
pa cemo je vidjeti kad ispane iz to 10

Back