WTA

Ona Serena nije normalna kako je juče igrala. Volela bih da grešim ali mislim da Jelena nema šanse a verovatno će se i povrediti čim Serena napravi brejk .....

a to.. nisam gledao pa ne znam

ona ce na svakom mecu malo pozvati lekara,cisto da ne prekida tradiciju. opet kazem,za pare bih voleo da pred neki turnir kaze da je potpuno zdrava i da ne oseca nikakve bolove

како је победила на Аус.Опену (6-3 6-4) верујем да може и данас да добије.
Ред је да освоји један велики турнир, заслужила је
АКо добије први пут ће се попети на место 2.најбоље на свету !
игра одлично, мора мало да продужи поене и шета је са основне . .
:super:

пс. за све оне који се брину због Јеленине повреде :-) ево изјаве са њеног сајта:
“Rame mi je dobro i jedva čekam finale sutra” | 04.04.2008.

“Dragi fanovi, dok vam ne napišem sledeći blog, htela sam da vam zahvalim prvo na svim komplimentima, komentarima i podršci na sajtu. To uvek puno znači i daje mi dodatno samopouzdanje pred mečeve. Vidim da je dosta ljudi zabrinuto za moje rame i šta se desilo sinoć. U poslednje vreme dosta vežbam da ojačam ramena i servis tako da sam dobila malu upalu. Osetila sam blagi bol za vreme meča, iskoristila priliku da ga malo izmasiraju i sada se osećam dobro. Sutra ću dati sve od sebe da osvojim prvu titulu ove godine i napravim svoj najveći uspeh do sada. Pišem vam kada se završi ovaj turnir. Cmok za sve.”

ппс. повећао сам фонт
:-)

Mogao si malo i da povecas font.

Koliko vidim u programu prenos je u 18:00 na drugom. Tako da se izvinjavam za dezinformaciju od pre neki dan.

Sto se tice AO tu je Serena bila kao na bensedinu. A imala je i neke izjave tipa kad su je pitali sta misli o mecu sa JJ rekla je da nije bitno protiv koga igra sve dok to nije Venus. Tako da je mozda mislila da ce to biti setnja u parku za nju. Posle je na kraju meca citala iz neke sveske valjda su joj napisali kako igra JJ ali nije odradila domaci. Ali ovo je ipak finale i sad ce iz fundamenta da obrati paznju na ponasanje.

Mislim da je u najavi mozda i najbolji mec od pocetka godine...:D

Upravo je komentator na RTS-u rekao da je Serena izjednacila rekord Jelene Dokic iz '99 za najubedljiviji poraz broja jedan u istoriji od 6:2, 6:0. Serena je pobedila Henin. Jelena je pobedila Hingis istim rezultatom imala je tada 16 godina.

dobro je da je jeca pustila serenu; ova se vec spremila da place :D a nikada nisam video da je neko jednim udarcem onako urnisao reket!! :D heheeee... ma izvrsno :) fenomenalna partija! bravo za obe! :)

Kako da ne place kad je propustila jedno 36 brejk i jedno desetak mec lopti.

JJ je vec jednom dobila Serenu ove godine, ali jb.g nije svaki dan Madrid.

Zao mi je JJ jer nije uspela da pretekne Anu. A opet drago mi je da se Serena vratila tenisu. U svakom slucaju bice mnogo zanimljivo gledati WTA do kraja sezone.

Neverovatno.Odakle joj snage da onako unishti reket.Ne znam koliko snage treba da se toliko
deformishe.A shto je vikala chak se i Jelena iznenadila.Ali Jelena nije skidala osmeh sa lica.

Back