WTA

Nema jos kondiciju, ali ce je dobiti.
Zato je i dosla na Istborn.
Svaka joj cast, mada neke njene postupke na terenu ne odobravam... a vi dobro znate na sta mislim.

Gazelica petostruka osvajacica Vimbldona Venus Vilijams bez vecih problema dosla do plasmana u drugo kolo tog turnira pobjedom nad Akgul Amanmuradovom.
Pobijedila je teniserku iz Uzbekistana sa 6:3, 6:1, posle tacno jednog casa igre.
Amerikanku u narednom kolu ocekuje duel protiv Kimiko Date Krum iz Japana, koja je prva zavrsila mec prve runde protiv domace teniserke Kejti O’Brajen.

Ovo je skrivena kamera. JJ izgubi od Chicho Lopez Martinez Sanchez. Strasno.

Zeznula je drugi set. I onda nije vise imala snage da trci na 756 skracenih lopti i kratkih dijagonala. Jos je Chicha **** servis neverovatno. Horor.

Zavrsi mi se Vimbldon prvog dana. Ispala JJ, ispala Dokic, ispala Bojana. Sta sada da gledam. Jedino ako Nole dodje do finala.

Jelena Jankovic... *Tenis mi više nije prioritet!*

Srpska teniserka Jelena Janković svjesna je uzroka zbog kojih je takmicenje na ovogodisnjem Vimbldonu zavrsila vec u prvom kolu....

news_48367.jpg

*Ranije mi je tenis bio prioritet, bila sam 100 odsto fokusirana na njega, ali sto ste stariji, interesujete se i za druge stvari.
Sada zelim da vise vremena provedem sa prijateljima i porodicom.
Naravno, to ne znaci da je moja karijera gotova, volela bih da ponovo budem na vrhu - rekla je Jelena Jankovic.

Jelena Jankovic... *Tenis mi više nije prioritet!*

Srpska teniserka Jelena Janković svjesna je uzroka zbog kojih je takmicenje na ovogodisnjem Vimbldonu zavrsila vec u prvom kolu....

news_48367.jpg

*Ranije mi je tenis bio prioritet, bila sam 100 odsto fokusirana na njega, ali sto ste stariji, interesujete se i za druge stvari.
Sada zelim da vise vremena provedem sa prijateljima i porodicom.
Naravno, to ne znaci da je moja karijera gotova, volela bih da ponovo budem na vrhu - rekla je Jelena Jankovic.

Ona, tako ruzan, ako se ne bude bavila tenisom ugasila je. Ona je stvarno poverovala u pisanje slihtara da je lepa, pa misli da ce biti neka manekenka.

Jelena ima vec 26 ili 27 godina.
Jos odavno je izjavljivala u medijima i na svom sajtu da joj tenis nije prioritet u zivotu.
Bez obzira sto kaze da jos nije rekla zadnju rec u tenisu, mislim da ce joj biti veoma tesko da se vrati u sam vrh.
Nema vise onu motivaciju kao pre, primecujem, bar ja, da se lako preda kada vidi da joj ``stvari`` ne idu na ruku.
Ne znam sta je u pitanju, verovatno prezasicenje tenisom, ali bas taj tenis joj je i omogucio zivot koji sada vodi... ali verovatno vec razmislja o stvaranju porodice, mozda zeli da se ostvari kao majka, mada mislim da nije to u pitanju.
Ne verujem ni da hoce da bude manekenka, jer je vec postala manekenka, koliko znam ona vec odavno kreira i sigurno zeli da nesto uradi na polju mode, jer je uvek izjavljivala da je moda interesuje, kao i film. E sad... sta ona zeli, to samo ona zna...

Jelena ima vec 26 ili 27 godina.
Jos odavno je izjavljivala u medijima i na svom sajtu da joj tenis nije prioritet u zivotu.
Bez obzira sto kaze da jos nije rekla zadnju rec u tenisu, mislim da ce joj biti veoma tesko da se vrati u sam vrh.
Nema vise onu motivaciju kao pre, primecujem, bar ja, da se lako preda kada vidi da joj ``stvari`` ne idu na ruku.
Ne znam sta je u pitanju, verovatno prezasicenje tenisom, ali bas taj tenis joj je i omogucio zivot koji sada vodi... ali verovatno vec razmislja o stvaranju porodice, mozda zeli da se ostvari kao majka, mada mislim da nije to u pitanju.
Ne verujem ni da hoce da bude manekenka, jer je vec postala manekenka, koliko znam ona vec odavno kreira i sigurno zeli da nesto uradi na polju mode, jer je uvek izjavljivala da je moda interesuje, kao i film. E sad... sta ona zeli, to samo ona zna...

Jelena je jedna hrabra skromna konpletna uspjesna djevojka i bilo bi mi zao da ode iz svijeta tenisa .
Kako god ostavila je pozitivne emocije .
Zelim joj sve najljepse u zivotu...

http://4.***************/-qhk1NZPJIu4/TWepgOsiWdI/AAAAAAAAAGI/blcq0WW9FiA/s1600/Jelena-Jankovic-Image.jpg

Branilac trofeja na Vimbldonu u konkurenciji dama, Serena Vilijams, poslala je nedvosmislenu poruku organizatorima u njeno, i u ime njene starije sestre Venus. Šampionka 13 gren slem tunrira je postavila pitanje organizatorima, koje glasi: "Zašto njena sestra i ona svoje mečeve konstantno igraju na terenu broj dva, a ne na Centralnom stadionu?"

- Vole da nas stavljaju na teren broj dva, i Venus i mene, iz ne znam kog razloga. To još nisam uspela da shvatim. Možda ću jednog dana... - rekla je Serena nakon pobede nad Simonom Halep u drugom kolu.

Mlađa sestra Vilijams je u ekspresnom roku dobila odgovor. Džoni Perkins, portparol turnira, izjavio je da nije bilo namere od strane organizatora Vimbldona da mečeve sestara Vilijams rasporede na teren broj dva. Odluka o tome gde će se igrati dueli, kaže, zavisi od mnogih faktora: TV prenosa, od toga u kom su delu žreba igrači, i, na kraju krajeva, od atraktivnosti meča.

- Mislim da nije bila ničija namera da se to desi, to je očito. Organizacija mečeva je jedna velika slagalica. Svi verovatno na to gledaju iz svog ugla, a očigledno da i Serena nije izuzetak - rekao je Perkins.

Mečeve na Centralnom terenu ove godine igrali su Federer, Nadal, Đoković, Mari, Hjuit i Rodik.

- Da, njih nikad ne pomeraju - nadovezala se Serena.

Ovo je sigurno spam, ali kada je zenski tenis u pitanju, mnogo znaci i njima, a i nama koji gledamo - sta nose teniserke kada su na terenu.
To je veoma bitno, pa neka se ne ljute modovi na mene, ali me bas zanima:
Kako vam se svidjaju haljinice teniserki?
Meni npr. se svidjaju Adidas `aljinice, e sad kako svoje na teniserkama to je vec drugo pitanje na koje mozete (a i ne morate da odgovorite) - sto rece Sekspir ``Kako vam drago``.
Sarapova mi je bila lepa u onoj zutoj haljini sa Rolan Garosa (ona je Nike devojka), kao i nasa Ana u rozikastoj opremi - skoro istu je nosila i Hantuhova - samo je imala drugaciji unutrasnji deo... (Adidas).

Kreacija Venus Vilijams mi se nimalo ne dopada. Kakvi su joj ono rukavi? Dekolte je staromodan, deluje nekako nezgrapno, mada svi dobro znamo da je fantasticno gradjena, ali to sa ovakvim autfitom ne dolazi uopste do izrazaja. A tek sorts! Strasno nesto.

Poslednja izmena:
Lisicki. :D Pisao sam pre par meseci o povratku tih igracica iz rubrike - kucamo na vrata zaboravljenih asova. Za Lisicki i Safarovu sam mislio da su napustile tenis. Dobro je da se vracaju. :D

Prvi mec i jeste bio odlican, drugi wta u svom najgorem izdanju.
Sutra Kvitova da dobije Sharapovu, bolja je od nje u ovom trenutku!
Samo da je ne zdrma trema...

Back