WTA

Gledam opusteno i ja.
Ipak malcice navijam za Petru.
Ali znam da ce pobediti Sarapova, zato sto je iskusnija i zna sta znaci igrati u finalu Vimbldona.
Ali tesko mi je da slusam ovo njeno jaukanje, kao da je deru... a ne mogu da iskljucim ton, jer volim da slusam Bakija :)

Iris i ja navijam za Kvitovu, ali ne znam da li ce moci da istrpi onoliki pritisak...
Nema veze, bice vremena za Petru. Tek joj je 21 godina.
Htedoh ti dati reputaciju, ali sam ih ``ispucala``, pa mi ne daju... ali pamtim.

Dvije godine poslije prekida saradnje Skot Berns je ponovo kondicioni trener Ane Ivanovic.

A J D E ,ANA, ti to mozes, ponovo u sami vrh .

“Presrećan sam što sam ponovo u Aninom timu.
Imamo još neka nedovršena posla na WTA turu”, rekao je Berns.

“Imenovanjem Najdžela Sirsa za trenera, a sada i Skota za kondicionog trenera, osećam da imam dobar tim i veliki sam optimista po pitanju budućnosti”, rekla je ANA...

Ana izgubila od Zvonareve 7:5 4:6 4:6 i ipak ostaje iza Jelene na wta listi.

Ja tek sad videh koliko je Jelenin žreb očajan.... Prvo kolo Gerges, drugo Serena, treće Kim. Sreća pa ne brani baš baš ništa na ovom turniru, a loše je to što poene može da dobije tek od četvrtfinala...

Bojana se plasirala u glavni žreb. Sad još da vidimo s kim će da je upare....

Sad videh... Igra protiv Dokićeve. Zavera :p

A i Venus odustala, Ana igra protiv Žang... Opet zavera :p

Poslednja izmena:
Jelenu unistila Julija... Sta znam, mislim da je njen glavni problem kretanje... Postala je uzasno spora i nekako troma:confused:

Zao mi je Jelene, ali dopada mi se Julija:heart:... Ima super igru + mentalnu stabilnost:klap: ( + prelepa je:manikir:)

Jelenu unistila Julija... Sta znam, mislim da je njen glavni problem kretanje... Postala je uzasno spora i nekako troma:confused:

Zao mi je Jelene, ali dopada mi se Julija:heart:... Ima super igru + mentalnu stabilnost:klap: ( + prelepa je:manikir:)

Ne znam sta je uradila sa Serenom juce?
Odoh da vidim na Jurosportu.
Nekako ne uspevam da gledam dame, vise me interesuju gospoda...

Back