WTA

Pa da li je moguce??????
Kako sam radosna!!!!
Prosto ne verujem dok ne vidim Venus, onako ekstravagantnu i punu samopouzdanja <3
To je teniserka!
Ali mi je zao sto odmah ``ukrstaju rekete`` - po meni ipak nasa Srpkinjica Petkovic i Venus.
Pa valjda ce neko prenositi?

I da pitam... sto ne volite Andreu?
Sigurno je imala dobar razlog sto je uzela nemacko drzavljanstvo.
Meni je ona jako simpaticna, unela je nesto novo u zenski tenis.
Simpaticna i jako harizmaticna mlada dama.

Poslednja izmena:
Dobro je bitna je pobeda. Mozda je i bolje sto ja odmah na pocetku imala ovakav mec u 3 seta da se pomalo i namuci. ;)
1 set je bio bukvalno kao da je prvi put videla reket i lopticu sto je i normalno posle svega sto se desilo. U drugom i trecem setu je sve bolje izgledalo, servis, udarci, kretanje vise je napadala, izlazila na mrezu. Videcemo sutra protiv Zvonareve ona ce joj biti pravi test :)

Poslednja izmena:
Opet ona prava Serena.
Mislim da je se sudije pomalo plase. Nema sale, Serena se vratila.
Lepo je sve Uros napisao, ja ne bih nista dodavala.
Mislim da Zvonareva nema sanse, Serena ce sutra mnogo bolje igrati nego danas.
A nasa Ana sa Venus... E bas da vidim sta ce biti?

Drago mi je za Bojanu. Stvarno je mnogo napredovala. Mislim da je u najboljoj formi od ostalih nasih teniserki.

Venera odlična, Serena me je razočarala... Izgubila i Bojana.
Venus kao da nije ni odsustvovala. <3
I dalje mi njihovo arlaukanje na terenu zvuči odvratno, ali igra je za svako poštovanje :)

Serena :sad2: Mislim da sam mogao da razbijem sve po kuci :lol:
Nista idemo na Wimbldon :D Tu ce sve da ih postroji. Danas je bila mnogo bolja nego u prvom mecu. Udarci se polako vracaju ali je servis ocajan :dash: Smesno mi je bilo kako Serena igra sa 30 % svojih mogucnosti i radila je Zvonarevi sta je htela eto koliko je WTA smesan :D U 3 setu velika borba ali sve je bukvalno zavislio od Serene, sama je sebe pobedila. U kljucinim poenima odigrla lose i opet taj servis? Svaka joj cast kako je igrala na neke brejk lopte u 3 setu i na one mec lopte koje je spasila :worth: :worth:
Bice spremna za Wimb siguran sam.
Venus danas impresivna samo 7 gresaka u celom mecu :eek: Riterni duboki, Ana nista ne moze, servisi odlicni, udarci mogu bolje ali za danas je toliko bilo dovoljno. :)

"I know I can do better,'' Williams said. "I can improve and I'm so close to being there, it's good.''
"It was a good two matches for me,'' she said. "I couldn't be happier with the amount of tennis I played so it's good, just keep going.

"I haven't played in almost a year, so I'm a little sore. But it's good that I'm sore now because hopefully next week I won't be as sore. (The foot) is holding up really well, and I'm just really excited about that.''

Mene je ona Pironkova iznenadila.
Po meni ona mnogo bolje igra od nase Ane. Ali iskreno. Anin servis je definitivno bolji jer je jaca fizicki od Bugarke, ali Pironkova je stabilnija od nase Ane i mislim da ima raznovrsniju igru nego nasa teniserka (ili nam nju Ana jos nije pokazala - mislim na sarolikost udaraca ;) ).
Iako nije imala nikakav uspeh u prosloj i ovoj godini, njena igra protiv Serene (posebno u prvom setu me je odusevila).
Eto, morala sam to da napisem.
Sta reci za Sereninu igru juce? Vera je cekala svoju sansu i docekala je. Postala je ``cekalica``, nije vise ona stara Vera koja place kad joj ne ide, koja lako gubi fokus i pada u igri, nego je konstantna i ume da se vrati, sto pre nije bio slucaj.
Serena ce prosto eksplodirati na Vimbldonu, to se jasno videlo juce. Posle duzih razmena loptice, videlo se da je zadihana, da to jos uvek nije to, verovatno ce malo doterati liniju do Vimbldona i poraditi na fizickoj spremi, bice ludo na Vimbldonu sa njom.
Kod Venus uopste nisam primetila da je napravila pauzu od godinu dana.

Back