Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena Jankovic... *Tenis mi više nije prioritet!*
Srpska teniserka Jelena Janković svjesna je uzroka zbog kojih je takmicenje na ovogodisnjem Vimbldonu zavrsila vec u prvom kolu....
![]()
*Ranije mi je tenis bio prioritet, bila sam 100 odsto fokusirana na njega, ali sto ste stariji, interesujete se i za druge stvari.
Sada zelim da vise vremena provedem sa prijateljima i porodicom.
Naravno, to ne znaci da je moja karijera gotova, volela bih da ponovo budem na vrhu - rekla je Jelena Jankovic.
Jelena ima vec 26 ili 27 godina.
Jos odavno je izjavljivala u medijima i na svom sajtu da joj tenis nije prioritet u zivotu.
Bez obzira sto kaze da jos nije rekla zadnju rec u tenisu, mislim da ce joj biti veoma tesko da se vrati u sam vrh.
Nema vise onu motivaciju kao pre, primecujem, bar ja, da se lako preda kada vidi da joj ``stvari`` ne idu na ruku.
Ne znam sta je u pitanju, verovatno prezasicenje tenisom, ali bas taj tenis joj je i omogucio zivot koji sada vodi... ali verovatno vec razmislja o stvaranju porodice, mozda zeli da se ostvari kao majka, mada mislim da nije to u pitanju.
Ne verujem ni da hoce da bude manekenka, jer je vec postala manekenka, koliko znam ona vec odavno kreira i sigurno zeli da nesto uradi na polju mode, jer je uvek izjavljivala da je moda interesuje, kao i film. E sad... sta ona zeli, to samo ona zna...