WTA

I Karolina je zavrsila godinu kao broj jedan. Devojka koja nije dobila ni jednu sestru Wiliams, Enan, Kim, JJ..... Zasluzeno za ocajnu konkurenciju. Enan, i sestre povredjene, Kim igra samo najvece(zbog porodice) turnire i vecinom ih osvaja, jer nema ko da jos se suprostavi. Ana, Maria i Dinara u nekom svom svetu, moja baba ima bolju kondiciju od Jelene trenutno, plus je povredjena tako da je preslaba..... itd sve u svemu sve sampionke, tj najbolje igrace su van scene, sto nam donosi malu dosadu i Veru kao prve dve na svetu......... najgore u istoriji tenisa.

Vera i Caro igraju vecinom finala, nema ni jedna da im se suprostavi tako da sta drugo i da se ocekuje. Jos i sa napomenutom konkurencijom ne mogu da uzmu velike turnire, hvala bogu pa je Kim zdrava, pa im pokaze kako se igra tenis dostojan chelu WTA liste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GS rezultati vodece teniserka ove godine su fenomenalni...............................

Eto sad kad sam istresao malo frustracije, mogu da se okrenem na uzasnu vest da Elena otisla u penziju :( Veliki gubitak za WTA. Igrala je 10 godina u vrhu, fenomenalne meceve je pruzala, Sama je govorila da mozda nema servu, ali za svaki poen da 200% i da se nikada ne predaje!!!! 16 titula, najveca zlato na OI, ima i srebrnu iz Sidneja 2000. 2 finala GS oba 2004. Omiljeni Gs joj je RG. Steta sto nije osvojila ni jedan gs, imala je dosta prilika. Najbolji tenis pruzala na kraju karijere, pogotvo 2009! Dobra osoba, i fer igrac!!!!!

Kim o Eleni ;)

''I am happy i was a part of Elena her last day on tour! We have spent many years together on the road, already started in juniors! She brought elegance,kindness, discipline and beautiful tennis to the tour!I will miss having her around because there are not many like her. I wish her nothing but the best and can't wait to see her and her boyfriend start a family! Congrats on a great career Elena''

Bravo Kim... Sjajna sezona i pravi nacin da se ode na zasluzeni odmor... :)

Kaze moja mama dok je gledala mec: "Ako ova plackulja pobedi (mislivsi na Karolinu), necu vise nikada da gledam tenis!"... :)

Svaka cast Ani... :) Lep nacin da zavrsi sezonu...

Svaka cast i za organizatore BNP Paribas Open-a... Turnir u Indian Wells-u postace prvi turnir u istoriji tenisa na kojem ce svi tereni biti pokriveni Hawkeye sistemom...

Svaka cast Ani... :) Lep nacin da zavrsi sezonu...

Svaka cast i za organizatore BNP Paribas Open-a... Turnir u Indian Wells-u postace prvi turnir u istoriji tenisa na kojem ce svi tereni biti pokriveni Hawkeye sistemom...

Lepo, Ana je osvojila turnir:)
Nadam se da ce biti sve bolja, cini mi se da sam procitala da ce biti negde oko 17-og mesta, ako nastavi dobrom igrom ima sanse da se vrati u top-10:)

Back