WTA

Jos dok je izlazila na teren videla sam u njenim ocima da od pobede nema nista.
Sa Jelenom se nesto dogadja. Ne verujem da je to od prehlade.
Mislim da je ona vrlo blizu tome da prestane da igra tenis.
Nema vise onog njenog prepoznatljivog osmeha.
A i zasto bi vise igrala?
Pa razmislite malo... bogata zena, zbrinula je i decu svoje dece, zivi u Americi, ima sve sto joj dusa pozeli... tako da me ne bi iznenadilo da prestane da igra.
To bi naravno bilo steta... ali... videcemo.
Moja intuicija mi govori da je JJ blizu kraja uspesne karijere, da vise nema motiva da pobedjuje.
Pa i sama je izjavila da joj je najvaznija porodica, zdravlje, momak, pa tek onda tenis i da joj vise nije bitno da osvaja gren slemove, vec samo da bude konstantna u igri - ako sam dobro razumela njen intervju...
Razocarana sam, Vera ju je bukvalno rasturila. Videlo se da Jecu nesto muci, sad da li je to oko krivo ili nesto drugo... ne znam, bila je previse umorna danas...

Ako ti misliš da je Vera rasturila Jelenu, onda smo definitivno gledali različite mečeve. U prvom setu je Jelena pružila i te kako dostojan otpor. Da je zdravlje poslužilo, rezultat bi bio potpuno drugačiji. U drugom setu jednostavno više nije imala snage, ali daleko od toga da je i u drugom setu rasturena.

Ajmo Azarenka! :D

Ja sam rekla da sa Jecom nesto nije u redu, pruzala je otpor Veri samo donekle u prvom setu, a onda se predala.
Izvinjavam se za gresku, ne igra Azarenka protiv Vozniacki, vec Dementijeva. Ja se izvinjavam na pogresnoj informaciji.
Pisem jedno, a mislim na drugu.
Izvinite jos jednom.
I naravno, navijam za Dementijevu.

Znaci, prvi mec Kestenjaste grupe:
Vozniacki : Dementijeva

Poslednja izmena:
Zao mi je mnogo sto je Jeca izgubila, ali trenutno nije u formi, no bice bolje, ne moze uvek da se pobedjuje, ali Jeca ce dokazati da nije za otpisivanje, samo napred, hrabro i srcem -NAPRED ka POBEDAMA:D

I opet nezgodna Dankinja koja sebe naziva Vozniaki... neverovatno kako je hladnokrvna, kako ta devojka dobro igra.
Dementijevu jednostavno nisam mogla da prepoznam, da ne znam kako moze dobro da igra, da ne znam kako izgleda, mislila bih da je to neka druga.
Ili joj nije bio dan ili je Karoline toliko dobra teniserka, zaista ne razumem sta ovo bi danas i sa nasom Jecom i sa Elenom.

Eurosport i Eurosport 2 daje reprize narednog dana u prepodnevnim casovima. Pa gledajte.
Doduse, nije isto kad znam sta je bilo, ali opet vredi pogledati ponovo.

Jao jeste, nema Serene i Venus, Doha bi bila sasvim drugacija da su one tu. Bas mi je zao, jer kad su njih dve tu, tu je i neka posebna atmosfera, ne mogu to da objasnim. Zaista mi fale.

Konacno da uhvatim neki mec.Jelena bas lose izgleda na terenu, Izgleda kao da vise nema volje, kao da je izasla na teren zato sto mora, pa kao ajde samo da zavrsim :confused:

Jelena je super igrala :D
Šteta, falilo joj je još samo malo. Al dobro, iskren da budem, očekivao sam ubedljiviji poraz.

Bas tako, ali nista strasno, bice jos turnira, i naravno Jecinih pobeda
icon_biggrin.gif

Gledao sam drugi set danas. Nisam uopste zabrinut za JJ. Malo je ostala bez snage, ali nista ozbiljno. JJ zna tenis, ima sjajan osecaj za igru, fantastican je atleta... Nema za nju zime. :)

Sok!!!!
Dementijeva napusta tenis!
Mnogo mi je zao sto je vise necemo gledati.
Nemam reci koliko mi je tesko. I ja sam plakala dok je govorila...
Ali, nadam se da se finansijski obezbedila i da sada okrece novi list u zivotu, da sada sigurno sledi formiranje porodice, ono normalno sto ide u zivotu svakog.
Sve najbolje i najlepse joj zelim u zivotu i hvala joj na svemu sto nam je dala u tenisu.

Stvarno je imala i ima personality. Neku harizmu. Steta za tenis. Ali, zivot ide dalje.
Sigurno nece prestati da igra tenis za svoju dusu, ali ce sigurno da se okrene nekim drugim stvarima u zivotu, decku, mozda nesto da radi, mada mislim da nema potrebe za tim.
Mozda ceka bebu?
Ko zna?

Uh, bas sam se sokirao kad sam cuo da ce Elena okaciti reket o klin... Svakako ce nedostajati Tour-u...

Steta i za Jelenu, bez pobede napusta Dohu... Dobro se drzala protiv Azarenke, ali eto nije iskoristila prilike koje je imala... Jedino dobro u ova 3 meca koja je odigrala je to sto je igrala sve bolje iz meca u mec... Nista, sad na odmor pa pripreme za narednu sezonu i sve u krug... Potera za prvom GS titulom i novim pobedama...

Poslednja izmena:

Back