World of Warcraft

PA ZASTO NISI KUPIO RTD BRATE JA OVDE CUPAM KOSU STO NEMA NIGDE A TI JAOOOOOOOO

ustvari mogu da cimam coveka ali nije fora da zovem lika u bg da ide da mi preko veze trazi ostavljene kopije po delta cityju... MIslim sta ce misliti o meni ako ga izcimam oko igrice

Treba brate... Igrao sam betu zato mi i nije frka... Ali zao mi je jer je sve do bola dobro uradjeno a ja ne mogu da igram...

Danas ako mi neko od vas dobrih ljudi kupi wotlk neka javi odmah sutra kupujem preko neta cd key pa sta mi bog da ako me sjebu sjebu me

Ja uzela u 00:10 13. Nov :)
Nisam nista preorderovala jer mi je ortakinja iz guilda iz eng rekla da su joj javili da ce dobiti tek 20 i nekog.... A sta tek onda ja u Srbiji da ocekujem...
Pouceni iskustvom TBC-a, skontali smo gde da idemo, malo gurkanja i misica u guzvi i izadjosmo sa 6 kopija... Neki ljudi su izvisili za preorder, tipa dobilo je 70, a 30 ostalo da place ispred....
Sad cekm pon -uto... da saljem ortaku u Zrenjanin... Koliko ja znam samo je colector edition ostao na granici... Ima da se skine spisak svih prodavnica u Srbiji koje bi trebalo da imaju wotlk...

STIGAO JE !!!!

Poruchio sam preko sajta www.gamersloot.net preko Visa Electron poklon kartice Erste banke, ljudi su me zvali na telefon za bukvalno 10 minuta, potvrdio sam nardzhbinu i na e-mail mi je stigao link do mog WotLK kljucha koji je bez ikakvih problema aktiviran, svaka chast gamersloot-u i SVE preporuke :)

Ja uzela u 00:10 13. Nov :)
Nisam nista preorderovala jer mi je ortakinja iz guilda iz eng rekla da su joj javili da ce dobiti tek 20 i nekog.... A sta tek onda ja u Srbiji da ocekujem...
Pouceni iskustvom TBC-a, skontali smo gde da idemo, malo gurkanja i misica u guzvi i izadjosmo sa 6 kopija... Neki ljudi su izvisili za preorder, tipa dobilo je 70, a 30 ostalo da place ispred....
Sad cekm pon -uto... da saljem ortaku u Zrenjanin... Koliko ja znam samo je colector edition ostao na granici... Ima da se skine spisak svih prodavnica u Srbiji koje bi trebalo da imaju wotlk...

Jel u comtrade shop 3? Bilo mi zao onih devojaka i nisam hteo da se guram, ali kada sam pomislio da mozda nece biti dovoljno.. wtf... i proguram se :)

bio sam malo u borean tundra... I JEBENI SERVER PAO, PUN MI JE ***** VISHE TBH !!! Pa onaj wowscape ima veci uptime od ovoga SRANJA !!!

a i questovi su sranje.... donesi ovo, ubi ono, idi tamo, iskoristi ovo tamo...

Back