Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
E Baklava od kud ti ovde,nisam te video ima vishw od godinu dana ovde.Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovo shto si meni rekao, je psiholoshka odbrana ljudi koji imaju taj problem.Kao shto sam milion puta rekao dementiranim osobama poput tebe, nemate pojma vi nishta o mom privatnom zhivotu.Pitam se zashto se ljudi prvo hvataju za to?Mozhda zato shto je to njihov najveci problem.
To shto ja imam 4500g na alta je samo dokaz da znam malo da se snalazim na brzinu, tih 4500g nije izfarmovano, vec par poteza kod Auction House'ova i to je to.
Nisam doshao da branim ponos, za tebe mi to nije potrebno, doshao sam da te trollujem jer si dementirani nublar.A kad smo vec kod ponosa, gde je tvoj kada koristish drugi forum da me prozivash?Ah da...ponos, ne znash ti shta je to.
Doshao sam na preporuku drugara (username: Psy) koji mi je i rekao za ovo i nagovestio da redovno dobija dnevnu dozu smejanja kada chita postove.
A ti koristish forum da bi mi to rekao. \o/
Pa sada....razmisli malo o ovome shto si rekao.
FAIL!
Ja ne koristim forum da bih nekome prichao o njegovom privatnom zhivotu i takvim postupkom sebe stavljao na nivo Don Juana ili Kazanove, vec da se odbranim od istih dementiranih budala koji misle da znaju svashta o mom zhivotu.Jer mi je skroz zanimljivo koliko ljudi mogu biti plitki i palamude neshto tako.A to shto vi imate koeficijent inteligencije jednak broju patika koje nosite je skroz pricha za sebe.
Oni koji me znaju, znaju o mom privatnom zhivotu, oni koji me ne znaju, mogu samo svoje probleme da pretvaraju u tudje, poput tebe sada.
Moracesh mnogo bolje da se potrudish da mene "natovarish", failujesh u svakom sluchaju, tako da se od tebe vishe od ovoga i ne ochekuje.
I chovek sa pola mozga oshtecenog majmuna mozhe bolje da uzvrati.![]()
![]()
Kao shto vidish, ja nikada, ali apsolutno nikada, ne spominjem tako neshto slichno vama, jer je to veoma nisko i dolazi od ochajnih osoba.![]()
Pozdrav, honney. <3
/Ontopic
WOTLK za 2 dana, novi aspect i Kill Shot me chekaju /wheeeee. \o/ \o/ \o/
Pitanje za moderatora:
Je l' ima na krstaricinom ircu neki kanal za ovo poshto je meni IRC upaljen uglavnom, ali nikad nisam tu.Ili radim ili sam napolju.
Pitam chisto da addujem kanal kada sam vec na IRC-u.
E Baklava od kud ti ovde,nisam te video ima vishw od godinu dana ovde.Pozdrav!
Pa smorio se sada pred wrath neam shta da radim pa eto naleteo![]()
Kad se setim ovog videa
Najjaci je![]()
ja i dalje ne kontam šta teh pro kobaja ima protiv vitezova...
oduvek biloako znash da igrash wow-sigurno nemash pojma ni da pricash/hodash/jebesh itd
Kad se setim ovog videa
Najjaci je![]()
smorio si se jer nemash shta da radish u WoWu? dobro....![]()
sry ne mogu da ***** ko shto ti jebesh 24/7
****** RETARDI...
Comp land.. generalni uvoznik WotLKa za Srbiju je ZA***** SVE !!! Nashe kopije su ZAPLENJENE NA CARINI ! Dobijamo ih tek u utorak/sredu...