World of Warcraft

A ovo shto si meni rekao, je psiholoshka odbrana ljudi koji imaju taj problem.Kao shto sam milion puta rekao dementiranim osobama poput tebe, nemate pojma vi nishta o mom privatnom zhivotu. :) Pitam se zashto se ljudi prvo hvataju za to?Mozhda zato shto je to njihov najveci problem. :)
To shto ja imam 4500g na alta je samo dokaz da znam malo da se snalazim na brzinu, tih 4500g nije izfarmovano, vec par poteza kod Auction House'ova i to je to. ;)
Nisam doshao da branim ponos, za tebe mi to nije potrebno, doshao sam da te trollujem jer si dementirani nublar. :) A kad smo vec kod ponosa, gde je tvoj kada koristish drugi forum da me prozivash?Ah da...ponos, ne znash ti shta je to. :)
Doshao sam na preporuku drugara (username: Psy) koji mi je i rekao za ovo i nagovestio da redovno dobija dnevnu dozu smejanja kada chita postove. :)

A ti koristish forum da bi mi to rekao. \o/
Pa sada....razmisli malo o ovome shto si rekao. :)
FAIL!
Ja ne koristim forum da bih nekome prichao o njegovom privatnom zhivotu i takvim postupkom sebe stavljao na nivo Don Juana ili Kazanove, vec da se odbranim od istih dementiranih budala koji misle da znaju svashta o mom zhivotu.Jer mi je skroz zanimljivo koliko ljudi mogu biti plitki i palamude neshto tako. :) A to shto vi imate koeficijent inteligencije jednak broju patika koje nosite je skroz pricha za sebe. :) Oni koji me znaju, znaju o mom privatnom zhivotu, oni koji me ne znaju, mogu samo svoje probleme da pretvaraju u tudje, poput tebe sada. :)
Moracesh mnogo bolje da se potrudish da mene "natovarish", failujesh u svakom sluchaju, tako da se od tebe vishe od ovoga i ne ochekuje. :)
I chovek sa pola mozga oshtecenog majmuna mozhe bolje da uzvrati. :) :) :)
Kao shto vidish, ja nikada, ali apsolutno nikada, ne spominjem tako neshto slichno vama, jer je to veoma nisko i dolazi od ochajnih osoba. :) :)
Pozdrav, honney. <3

/Ontopic
WOTLK za 2 dana, novi aspect i Kill Shot me chekaju /wheeeee. \o/ \o/ \o/

Pitanje za moderatora:
Je l' ima na krstaricinom ircu neki kanal za ovo poshto je meni IRC upaljen uglavnom, ali nikad nisam tu. :P Ili radim ili sam napolju. :P Pitam chisto da addujem kanal kada sam vec na IRC-u.

eh...
prvi deo:
da ti imash privatnog zhivota ne bi sad pisao wall of text da branish svoju internet rep i ne bi imao 4500g na altu i to milion altova, i tolko o tome, a ako ti toliko ljudi govori get a life onda su i 99% u pravu jer nishta nije sluchajno ;)

drugi deo:
ako psy-ja, koji je tvoja vrsta, i znash ga preko interneta nazivash drugarom sam si sebi odgovorio

retardi su mi odsad na ignore, shto podrazumeva i tebe :sad2:

jaoj mukica ne zna shta da odgovori :(

pa pocinje sa pricom kako svi osim njega failuju rl

evo zamishljam kada straYO95 izadje u grad kako ribe padaju,alkohol i droga teku u potocima,i niko ne sme ni da ga pogleda da ne bi dobio preko nosa...

potpuna dominacija :lol:

misim,jasno je

ako znash da igrash wow-sigurno nemash pojma ni da pricash/hodash/jebesh itd

najceshce korishcen argument prosecnog nuba

shto si loshiji ingame - automatski si bolji u ril lajfu :lol:

realno

to shto ti strajo,mali veseljace,failujesh i rl i wow ne znaci da drugi ne mogu da ukomponuju nekih 3-4h dnevno igranja wow-a sa zivotom

ps. 'de si kobaja 100 godina :P

Dez Loshmi MEGA CARE. :D :D :D
Eo, ja se smorio pa rekao da trollujem malo viteza ovde.Bash je viteshki uzvracao!
Pravi onaj...Internet Kazanova i prosvetitelj!
Prosvetlio me je da sam failovao rl, to chak ni ja nisam znao. :super:

Shta cemo sada da radimo, uvredio nas je do koske, rekao da smo retardi i failujemo. :<

Back