World of Warcraft

jes ti chuo za kajt?
pa warriora i deca od 10 godina mogu kajtovati jer maltene nemaju nishta da mu se suprotstave, a josh znash shta su Diminishing results ? ishchitaj to... hotovi koji tickuju za ~2k po sekundi :hahaha: (jes ludo al shta cesh), josh shield slam skida samo JEDAN buff od Rejuvenation, Regrowth, 3x Lifebloom i sad Wild Growth koji nemaju CD i samo ce da se vrate, samo root/travel form/dot i vozdra :lol:

Poslednja izmena:
isti ***** stvarno... ako je tebi kobaya Ok, onda bi i tebe trebalo strpati u kavez...

...zaista ovo postalo skupina idiota koji misle da su baje ako imaju wow karaktera sa velikim machem ustvari njihov irl mach nije veci od ikonice tog macha, otprilike, get a life....

nemoj meni srati ako je tebi kobaja ***** sve po spisku na onom forumu, chovek je stvarno ok, prema meni je uvek bio ok zato shto nisam **** bez osnova kao 90% mentola tamo, a to shto se najebe majke svima koji jedu govna tek da bi pisali, e pa chovek je malo temperamentan, a rekao sam ti, i ti bi bio takav da prethodno normalno odgovorish na 1000 takvih postova, smuchilo bi ti se......

jes ti chuo za kajt?
pa warriora i deca od 10 godina mogu kajtovati jer maltene nemaju nishta da mu se suprotstave, a josh znash shta su Diminishing results ? ishchitaj to... hotovi koji tickuju za ~2k po sekundi :hahaha: (jes ludo al shta cesh), josh shield slam skida samo JEDAN buff od Rejuvenation, Regrowth, 3x Lifebloom i sad Wild Growth koji nemaju CD i samo ce da se vrate, samo root/travel form/dot i vozdra :lol:
Deca od deset godina mogu da kajtuju warriora kojeg isto upravlja neko ko ima 10 godina,jedino ko mene moze da kajtuje je frost specced mage i to mora da bude jako vest jer imam dosta nachina kako da ga stunujem i potrebno mi je par sekundi da mu skinem pola zivota.
Veruj mi protection warriori su veoma jaki sad.

Znachi, realno, nisam ni znao da i ovde postoji neki wow podforum, dok mi drugar nije sinoc ingame rekao da neki vole da pljuju okolo. :)
SS or it did not happen.
WoWScrnShot_111008_233246.jpg

Jes' da se ne vidi nishta :P pet mi se popeo na zid a ja ushao u neki coshak. ;P

kobaya je retard svoje vrste, da se ja pitam to ne bi pustio na ulicu da izadje
isti ***** stvarno... ako je tebi kobaya Ok, onda bi i tebe trebalo strpati u kavez...
:rotf:
QQ moar.Samo to i mozhete.
Elem....
jes ti chuo za kajt?
Je l' si ti chuo za prot talenat Warbringer.Evo da ti uprostim.
Your Charge ability is now usable while in combat and in any stance. In addition, your Charge, Intercept and Intervene abilities will remove all movement impairing effects.
Dodaj na to i glyph koji smanji cooldown za charge/intercept/intervene 20% = qq moar kiters.

Vidim doshao si ovde da solish pamet ljudima (chast izuzeTcima, ima vas) koji nisu toliko upoznati sa igrom + pljujesh mene...GG, mega elitni care wowa.
Ajde nazad u svoj coshak na projektovanje.Failovao si. :thumbdown:
Velika je razlika izmedju "biti pametan" i "praviti se pametan". :) :) :)

Veliki pozdrav za Vitezove Reda Zmaja (Retarda :P :P :P).
Jao, kako cu vas gankovati za 2 dana.....

/kobaya

Sifnoobla, tj Str4jo.
Mene proziva kako sam retard svoje vrste shto pokushavam da im objasnim neke chinjenice, a oni bez ijednog validnog argumenta uzvracaju sa "ti nemash pojma nooblare <ubaci random psovku majke> blabla", pa im se ne svidi kada dobiju flame-back odgovor.
Pitam se samo koja je on "vrsta" kada koristi forum, za koji ja ne znam, da me proziva? :)

Btw, za one likove "hunter je naj klasa", ne hunter nije naj klasa i boli me uvo shta vi yesterday-i-dinged-70-with-my-first-char likovi mislite.Dug je put pred vama. :P
Kao shto sam milion puta rekao, svaka klasa je OP ako se dobro odigra.S' tim shto ljudi prvo tu chinjenicu treba da zabiju lopatom u glavu, a posle kako da igraju sa svojom klasom.

A ovaj moj hunter na screenshotu gore je samo alt (sa 4500g :P ).Moji mainovi su rogue i warrior. :P

ahhahahhahahahahha

shto je doshao da brani svoj ponos... verovatno IRL ponos ni nema, kobaya... imash 4500g na altu... shto dokazuje da ti treba koji drug.. ili riba (ne na internetu !!!), pa se na njima izhivljavaj, nisi baja ako tvoj troll ima velika jaja :lol:
ne, imash poentu vecinom vremena, ali si retard, ne znash da se ponashash i mislish da si popio svu pamet sveta i ne mozhesh da skontash da je ovo IGRICA, IGRICA koju ljudi igraju da bi skratili vreme, NISHTA vishe od toga, nit to uzima neku ulogu u zhivotu vecu od 2h dnevno i ne razmishljanje o tome u ostatku dana. ako to ne mozhesh da ukapirash i mislish da si baja irl ako si baja u wowu onda si kralj stvarno i treba te uramiti. Klasichan si geek...

e da... moja faca irl kad sam video da je zadnji post od kobaya:

███████████████████████▓▓▒░;;;;;;;;;;;;;;░▒▓▓███████████████████████
███████████████████▓▒;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;▒▓███████████████████
███████████████▓░;;;;;;;;;;;;;;▒▒▓▓███████▓▓▓▒░;;;;;;;;;;;;;;;▓███████████████
████████████▓░;;;;;;;;;;;▒▓████████████████████▓▒;;;;;;;;;;▒▓████████████
██████████▓░;;;;;;;;▒████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████▓▒;;;;;;;;▒██████████
████████▓░;;;;;;;▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████▓░;;;;;;;▓████████
███████▒;;;;;;;;▓█████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓████▓▒;;;;;;;▓███████
██████░;;;;;;▓████████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████████▓████▒;;;;;;▒██████
████▓░;;;;;▓█▓▒░;░▒▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▒░;;░▒▓████▓▓██▓▒;;;;;▒████
███▓;;;;;;▒█▒;;;;;;;;▒▒▒;;;;;;;;;;▒███▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▒;;;;;;;░▒▒▒░;;;;▒▓██▓▓███▒;;;;;▒███
███;;;;;;;▓▓▒;;▓████████;;;▓█▓▓▓▓▓▓▓▓██▓;;;;;;▓█████▒;;;;;;;;;;;;▓██▓▓██▓░;;;;;▓██
██▒;;░▓▓░▒██████████;;;▓█▓▓▓▓▓▓▓█▓;;;;▓██████▒;;;;;;;;;;;;;;░;▓█▓▓▓██▒;;;;░██
█▓░;;▒█▒;;;████████████;;;▓█▓▓▓▓▓▓█▓;;;▓███████▓;;;;;;;;;;▒░;▒█▓▓▓▓██;;;;;;;▓█
█▒;;;;;█▓░▒▒;;;;;;;;;▒██████▓;;;▓█▓▓▓▓▓▓▓▒;▒█████████████▓;;;;██▓▓▓▓█▓;;;;;;█
▓░;;;▓█▒░;;;;;;;;;;;;;;;;▓██████▒;;;▓█▓▓▓▓▓█▒░▓█████████████▓;;;;██▓▓▓▓█▓░;;;▒
▓;;;;;;██▓░;;▒;;;;;;;;;;;;▓█████▓;;;▓█▓▓▓▓▓▓▓▒;;;█████████████▓░;;██▓▓▓▓▓█▒;;;░
▒;;;░███░;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;▒█▓▓▓▓▓▓██▒;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;▓█▓▓▓▓▓██▒;;;;;
;;;;;;▒████████████████████▓▓▓▓▓████████████████████▓▓▓▓▓▓██░;;;;
;;;;;;▒██▓█████████████████████████████████████████▓▓▓▓▓▓▓██░;;;;
▒;;;░██▓█▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▓██;;;;;;;
▓;;;;;;██▓█▒;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;▒██▓▓▓▓▓██▒;;░
▓░;;;▓█▓▓██▒;;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒;;;;▓█▓▓▓▓▓█▓░;;;▓
█▒;;;;;██▓▓█▓▒;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒;;;▒█▓▓▓▓▓█▓;;;;;;█
█▓░;;;;▓█▓▓█▓░;;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒;;;▒█▓▓▓▓██;;;;;;;▓█
██▒;;;;▒██▓██▒;;;;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒;;;;▓█▓▓▓██▒;;;;;;▓█
███;;;;;;;▒█████▒;;;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒;;;▒██▓███░;;;;▒███
███▓░;;;;;▓████▓░;;;▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░;▒▒▓▓███▓▓▒▒░;▒▒▒▒░;;▒██▓██▓;;;;;;;▒███
████▓▒;;;;;▓████▓░;;;;▒▒▒▒▒▒▒▒░;▒▓███████████▓▒▒▒░;;▒█████▓░;;;;;▓████
██████░;;;;;;;▓████▓░;;;;▒▒▒▒▒░;▒████▓▓▓▓▓█████▓▒;;;;;▒█████▓;;;;;░;██████
███████▒;;;;;;;;▓████▓░;;;;░▒▒▒▒█████████████▓░;;;;;;▒█████▓░;;;;;;▓███████
████████▓▒;;;;;;;▒████▓▒;;;;;;;;;;;▓█████████▓▒░;;;;;;;;▒▓████▓▒;;;;;;;;;▓████████
██████████▓░;;;;;;;;▒▓████▓▒;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;░▒▓█████▓░;;;;;;;;▒██████████
████████████▓▒;;;;;;;;;;;▒▓██████▓▓▓▓▓▓███████▓▒░;;;;;;;;;;▒█████████████
███████████████▓▒;;;;;;;;;;;;░▒▓▓████████▓▓▒▒░;;;;;;;;;;;;▒▓███████████████
███████████████████▓▒▒░;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;░▒▓███████████████████

EDIT:

gz master chief ;)

Poslednja izmena:
shto je doshao da brani svoj ponos... verovatno IRL ponos ni nema, kobaya... imash 4500g na altu... shto dokazuje da ti treba koji drug.. ili riba (ne na internetu !!!), pa se na njima izhivljavaj, nisi baja ako tvoj troll ima velika jaja
A ovo shto si meni rekao, je psiholoshka odbrana ljudi koji imaju taj problem.Kao shto sam milion puta rekao dementiranim osobama poput tebe, nemate pojma vi nishta o mom privatnom zhivotu. :) Pitam se zashto se ljudi prvo hvataju za to?Mozhda zato shto je to njihov najveci problem. :)
To shto ja imam 4500g na alta je samo dokaz da znam malo da se snalazim na brzinu, tih 4500g nije izfarmovano, vec par poteza kod Auction House'ova i to je to. ;)
Nisam doshao da branim ponos, za tebe mi to nije potrebno, doshao sam da te trollujem jer si dementirani nublar. :) A kad smo vec kod ponosa, gde je tvoj kada koristish drugi forum da me prozivash?Ah da...ponos, ne znash ti shta je to. :)
Doshao sam na preporuku drugara (username: Psy) koji mi je i rekao za ovo i nagovestio da redovno dobija dnevnu dozu smejanja kada chita postove. :)
Klasichan si geek...
A ti koristish forum da bi mi to rekao. \o/
Pa sada....razmisli malo o ovome shto si rekao. :)
FAIL!
Ja ne koristim forum da bih nekome prichao o njegovom privatnom zhivotu i takvim postupkom sebe stavljao na nivo Don Juana ili Kazanove, vec da se odbranim od istih dementiranih budala koji misle da znaju svashta o mom zhivotu.Jer mi je skroz zanimljivo koliko ljudi mogu biti plitki i palamude neshto tako. :) A to shto vi imate koeficijent inteligencije jednak broju patika koje nosite je skroz pricha za sebe. :) Oni koji me znaju, znaju o mom privatnom zhivotu, oni koji me ne znaju, mogu samo svoje probleme da pretvaraju u tudje, poput tebe sada. :)
Moracesh mnogo bolje da se potrudish da mene "natovarish", failujesh u svakom sluchaju, tako da se od tebe vishe od ovoga i ne ochekuje. :)
I chovek sa pola mozga oshtecenog majmuna mozhe bolje da uzvrati. :) :) :)
Kao shto vidish, ja nikada, ali apsolutno nikada, ne spominjem tako neshto slichno vama, jer je to veoma nisko i dolazi od ochajnih osoba. :) :)
Pozdrav, honney. <3

/Ontopic
WOTLK za 2 dana, novi aspect i Kill Shot me chekaju /wheeeee. \o/ \o/ \o/

Pitanje za moderatora:
Je l' ima na krstaricinom ircu neki kanal za ovo poshto je meni IRC upaljen uglavnom, ali nikad nisam tu. :P Ili radim ili sam napolju. :P Pitam chisto da addujem kanal kada sam vec na IRC-u.

Poslednja izmena:

Back