World of Warcraft

omaklo se, nisam vidjeo ****** :mrgreen:
Zamisli neko sve da mi pobaca,a imam skoro sve od brutala:eek:Pa poludela bi.....najvie krivim glupi blizard,zasto nam nije zastitio likove.Jednom liku su tako hakovali acc i kada mu je acc vracen imao je sta i da vidi,go skroz:confused:

Sve će rasprodati i poslati pare na nekog random lika...
Blizz će ti vratiti opremu ako se ispostavi da je ukraden akaunt, i da nije tvoja greška...
Nisam siguran da li vraćaju gold i enchante...
U svakom slučaju, srećno sa vraćanjem akaunta :)

Imam jedno pitanje.
Naime , cuo sam od nekih sumljivih izvora da kad bude WotLK implementovan zvanicno moci ce da se na blanko accountu (znaci acc. bez i jednog karaktera) kreira karakter koji ce instant biti 55 , znaci kreiram npr. troll shamana i kad udjem u igru on je vec 55 lvl. i odmah moze da pocne da se radi Death Knight quest, dali je ovo tacno?

Licno neverujem ni 1% u to , al bolje da pitam vas iskusnije igrace.

HVALA!

Imam jedno pitanje.
Naime , cuo sam od nekih sumljivih izvora da kad bude WotLK implementovan zvanicno moci ce da se na blanko accountu (znaci acc. bez i jednog karaktera) kreira karakter koji ce instant biti 55 , znaci kreiram npr. troll shamana i kad udjem u igru on je vec 55 lvl. i odmah moze da pocne da se radi Death Knight quest, dali je ovo tacno?

Licno neverujem ni 1% u to , al bolje da pitam vas iskusnije igrace.

HVALA!

Nije potpuno tacno.

Mocice da se kreira Death Knight koji ce instant biti lvl55, ali samo pod uslovom da na tom REALMU [znaci podrazumeva se i na accountu] vec imas lika koji je 55+lvl...

Znaci levelujes huntera do 55 i onda napravis lepo DK i igras sa njim :bye:, kontas sad?

Nije potpuno tacno.

Mocice da se kreira Death Knight koji ce instant biti lvl55, ali samo pod uslovom da na tom REALMU [znaci podrazumeva se i na accountu] vec imas lika koji je 55+lvl...

Znaci levelujes huntera do 55 i onda napravis lepo DK i igras sa njim :bye:, kontas sad?

bbuhwhwhahahahhahahahah osvojio sam picu :D:D:D

bila je opklada u pitanju

Vazi... Postavljacu neke SS ovde i na wow-serbia jer sam od njih dobio beta key :bye:

a dao ti steva? :lol:
chestitke, iliti, gratZ! :)

Hvala...

Cini mi se da sam spazio avatar, btw ja sam Exust23 tamo :ok:

a vidj'o sam te ja pre koji dan :D:D

ehehe a shta si napisao da cesh prvo da uradish :)

btw i ja imam acc tamo ali JAKO retko postujem :D necu ko oni debili nisu ni videli Outland a prave se pametni :lol:

ima ih pametnih, jedan mod ima 300 dana played na paladinu :)

Back