miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Navataj tog koji ti je ulazio na acc...
I Ako ti je pobacao nesto , trazi da ti blizzard vrati.
I Ako ti je pobacao nesto , trazi da ti blizzard vrati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omaklo se, nisam vidjeo ******
Zamisli neko sve da mi pobaca,a imam skoro sve od brutalaPa poludela bi.....najvie krivim glupi blizard,zasto nam nije zastitio likove.Jednom liku su tako hakovali acc i kada mu je acc vracen imao je sta i da vidi,go skroz
![]()
Bravo za blizz,uhvatili su ko mi je hakovao heroje,sada su mi heroji banovani i moci cu da igram od veceras ili sutra
I am very happy
![]()
Lol koji sabani hackuju acc-ove![]()
Btw, upravo sam dobio beta key i upgradeovao account, sad downloadujem betu i od sutra pocinjem lvlovanje mog Magea na lvl80...
umrite smrtnici!![]()
Super , ajde pa javljaj utiske![]()
Imam jedno pitanje.
Naime , cuo sam od nekih sumljivih izvora da kad bude WotLK implementovan zvanicno moci ce da se na blanko accountu (znaci acc. bez i jednog karaktera) kreira karakter koji ce instant biti 55 , znaci kreiram npr. troll shamana i kad udjem u igru on je vec 55 lvl. i odmah moze da pocne da se radi Death Knight quest, dali je ovo tacno?
Licno neverujem ni 1% u to , al bolje da pitam vas iskusnije igrace.
HVALA!
Nije potpuno tacno.
Mocice da se kreira Death Knight koji ce instant biti lvl55, ali samo pod uslovom da na tom REALMU [znaci podrazumeva se i na accountu] vec imas lika koji je 55+lvl...
Znaci levelujes huntera do 55 i onda napravis lepo DK i igras sa njim, kontas sad?
Vazi... Postavljacu neke SS ovde i na wow-serbia jer sam od njih dobio beta key![]()
bbuhwhwhahahahhahahahah osvojio sam picu
bila je opklada u pitanju
Prijatno onda!
Ivane, neka je sa srećom
I ja sam na WoWSerbia forumu
kako mislis sta sam napisao? mislis tamo na forumu ili ovde ili sta? Podseti me...ehehe a shta si napisao da cesh prvo da uradish
btw i ja imam acc tamo ali JAKO retko postujemnecu ko oni debili nisu ni videli Outland a prave se pametni
![]()
Vazi... Postavljacu neke SS ovde i na wow-serbia jer sam od njih dobio beta key![]()
Hvala...
Cini mi se da sam spazio avatar, btw ja sam Exust23 tamo![]()
ehehe a shta si napisao da cesh prvo da uradish
btw i ja imam acc tamo ali JAKO retko postujemnecu ko oni debili nisu ni videli Outland a prave se pametni
![]()