World of Warcraft

Svi su imali velika ischekivanja i za Age of Conan,danas Age of Conan je na rubu pred stechajem.
Ja cu sigurno probati War,izgleda zanimljivo ali necu da moja ischekivanja budu prevelika pa da se posle razocharam.
Oba cinematika su super btw.

blah war je kesa... grafika ko iz crtanog a i ne svidja mi se ta pricha i to mozhda cu igrati, ali kad prodje fazu dechije bolesti :D

EDIT:
omg vi ste izduvali XD shta vam je bre dobro?
ovo? ovo je kesa neki humor kao i dechija grafikica... GLUPOST !!

Poslednja izmena:
ljudi ... imam 2 pitanja za vas ...

1. Sta bi ste pre odabrali ROGUE-a il HUNTER-a ???

2. Znaci isto sta bi ste pre odabrali SHAMAN-a il PRIEST-a ???

sta vise volis...
rouge ti se sunja i napada sa ledja,hunter ti samo poslaje peta dok ti rokas puskom ili cime oces ,shaman ti baca toteme,a sa priestom ces imati najvise posla....jker ga svi oce u grupi da hiluje :cool:
nemoj ti gledat sta bi mi uzeli

definitvno shta vishe volish, ali otprilike:
rogue= s ledja nozh u ledja i te fluffy fore
hunter= i majmun bi sa ovim nauchio da igra, lvlovanje je poshaljesh peta i stavish autoshot
priest= pa zavisi, ako cesh shadow priest imacesh shta da radish u pvpu ali poshto wow pvp SUX onda nemoj, ili da budesh healbot, a heal u wowu je manje vishe dosadan :D
shaman= e tu cesh da budesh pokretni buff u zavisnosti od toga kako se specujesh, rokacesh toteme i oni rade 50% stvari, tj MNOGO uvecavaju dps tvojih "saboraca" :mrgreen: mozhesh ele(ranged, rokash munjama i gromovima, MNOGO zanimljivo :D), enhancement( to je meelee fighter, rokash kao nenormalan ali u raidu cesh da budesh u grupi sa rogueovima i dps warriorima da im uvecash dps za sigurno jedno 40% =), a kao restoration, zna se, chain heal critom spasavash tanka u zadnjem trenutku :mrgreen:

pa pazi... igrao sam na onom wowscape serveru samo pvp... i tu su shamani najvishe ubagovani (mislim... ono) ne radi grounding totem(i josh neki) i ne rade weaponi (wf, fb, ft i rb) ali opet pwnam sve odreda i maltene svaki put budem prvi po ubistvima i sad sam u vengefulu, jedino mi warr pravi probleme, a rogue je pitza kad nosim shield :D
evo ovaj build koristim :
http://www.wowhead.com/?talent=hEczVcMkVsxZx0xx0xo

mnogo dobro... lighting bolt, chain i earth shock( dok lighting bolt stigne chain udari i onda instant earth) ako prezhivi tu je natures swiftness+elemental mastery B-)

lol ja bzvz u exodaru uzo 2vs2 team da vidim oce neko uci i usli za mene lvl 12 gnome mage (ja sam bio lvl 11),a za suprotnu ekipu lvl 12 mage i lvl 12 rouge....znaci ovaj mage me skinuo frost boltom,al cim sam mu priso iz 3 udarca je pao,hilovo se ja,rouge me sapovao,cim mi prestao sap hammer of justice i izroko sam ga nije znao za sebe....tako sam ubio rouga i jednog castera,dok je onaj moj samo stojao na pocetku..kad sam ga pito zasto stoji on kaze da oce da dobije spirit of competicion...lol a mi bili u areni...tako mi proso dan u wow-u....btw paladza sam...holy

pa zar ti samo ime ne govori...
imas arena timove u 2v2 3v3 i 5v5,mozes obicno pa sa kime dobijes i mozes da regujes sopstveni arena tim...(bar je moglo pre nzm sad)....i onda rokate,a bg ti je slicno to samo masivnije....
uglvanom na isti fazon samo rokanje,sa tim sto u battlegroundu imas i da im marnes zastavu XD

Back