World of Warcraft

E ljudi owako da pocnem: Sta mislite da okupimo srebe na 1 privatni server!!!
Owako ja sam administrator i imam swe komande za bagowe na mom serveru tj nije moj delim ga sa amerikancem(USA)! Trenutno imamo 3 realma:
1.Imladris (blizzlike)- kada kazem blizzlike nije kao ostali privatni nego je swe isto kao na blizzardu
2.Lothorien (x2rate) tu ja najwise wolim da igram - tu imamo mall zbog nedostatka igraca online jer je server now i imamo samo 230 acc kreirano ali djabe kad je malo online ali zato ocu da odvojim server tj deo za srbe ako se slazete
3.Amon Hen (fun sa instant 70 lvl) - njega igraci koriste obicno za isprobavanje!!!

E a sto je najvaznije nas sajt ima izgld kao Blizzardow!!! Da imamo IRC (world chanel koji powezuje gowor u sva 3 realma)!!! Davacu nekim srbima GM ko se bude potrudio!!!
Ne znam da li se slazete sa owim i da li hocete da predjete da se swi nadjemo na 1 serveru! Cak i owi sa originala neka dodju! Trudimo se da server bude bas kao blizzard-ov! Znaci bice i owde malo stranaca ali wecinom srbi ,srba wec ima oko 10tak!
Bilo bi lepo kada bi nasa srpska ekipa igrala tamo i zbog Black Tample i swega to bi bio nas san! DA SE I MI MALO SRBI ZABAVIMO!
OCU DA CUJEM WASE MISLJENJE O OWOMOE!?
ako budete hteli napisacu i sajt za to! AJ PLS ODG TE! ZZZ:D:D:D:D

E ljudi owako da pocnem: Sta mislite da okupimo srebe na 1 privatni server!!!
Owako ja sam administrator i imam swe komande za bagowe na mom serveru tj nije moj delim ga sa amerikancem(USA)! Trenutno imamo 3 realma:
1.Imladris (blizzlike)- kada kazem blizzlike nije kao ostali privatni nego je swe isto kao na blizzardu
2.Lothorien (x2rate) tu ja najwise wolim da igram - tu imamo mall zbog nedostatka igraca online jer je server now i imamo samo 230 acc kreirano ali djabe kad je malo online ali zato ocu da odvojim server tj deo za srbe ako se slazete
3.Amon Hen (fun sa instant 70 lvl) - njega igraci koriste obicno za isprobavanje!!!

E a sto je najvaznije nas sajt ima izgld kao Blizzardow!!! Da imamo IRC (world chanel koji powezuje gowor u sva 3 realma)!!! Davacu nekim srbima GM ko se bude potrudio!!!
Ne znam da li se slazete sa owim i da li hocete da predjete da se swi nadjemo na 1 serveru! Cak i owi sa originala neka dodju! Trudimo se da server bude bas kao blizzard-ov! Znaci bice i owde malo stranaca ali wecinom srbi ,srba wec ima oko 10tak!
Bilo bi lepo kada bi nasa srpska ekipa igrala tamo i zbog Black Tample i swega to bi bio nas san! DA SE I MI MALO SRBI ZABAVIMO!
OCU DA CUJEM WASE MISLJENJE O OWOMOE!?
ako budete hteli napisacu i sajt za to! AJ PLS ODG TE! ZZZ:D:D:D:D

E aj mi posalji adresu sajta na pp.

E ljudi seo sam malo da igram trial WoW... i uzmem warlocka i trenutno pokusavam da dobijem onu "enigmu" za peta... u WoWu se to zove Void, al ja je zovem enigma zbog dote, e sad doneo sam neku knjigu tom liku iz Undercity-ja i sad mi on dao neki "runes of summoning" i kaze da treba da udjem u "summoning circle" i da summonujem to sranje i da ga "nadvladam" i onda ce mi biti pet...
E sad.. problem je u tome sto ja gde god da stanem i pokusam da summonujem voida izadje mi poruka u fazonu "You need circles of summoning of the Undercity", a fora je u tome sto vec stojim u onom zelenom krugu.. koji je navodno summoning circle.. jel moze neko da mi pomogne?.

nece... na thotbotu imash komentare i objashnjenja
@ole
pa ybt ODMA pored tog lika imash krugove na sred neke "vode" ne secam se sad :D

E ja samo pitam da sakupimo!!!
E brate ti placaj ko budala:D sto se mene tice!
Ko hoce da pokusamo neka me kontaktira na priwate :D

budale su shto placaju? ocesh da kazhesh da su 9 000 000 ljudi budale a da si ti jedini pametan i ti si sad kao sve nas zeznuo i napravio si server od 20 ljudi i kao jupi? idi shtrikaj palachinke

Back