Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
Ma jok original to te mixed zajebava 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tanak sam sa lovom, mogu samo 100 golda da ti poshaljem. Kako ti se zove char?
Tanak sam sa lovom, mogu samo 100 golda da ti poshaljem. Kako ti se zove char?
danas cijepam drva i onako razmisljam da imam Gorehowl umjesto obicne sjekire![]()
******, da ti je mortal strike još krit da pogodiš!
metaricu odmah iscijepaš!![]()
Daj sto opet skidate lepljivu? Kao smeta jedna tema a imate trista koje ste mogli da sastavite...
E ljudi owako da pocnem: Sta mislite da okupimo srebe na 1 privatni server!!!
Owako ja sam administrator i imam swe komande za bagowe na mom serveru tj nije moj delim ga sa amerikancem(USA)! Trenutno imamo 3 realma:
1.Imladris (blizzlike)- kada kazem blizzlike nije kao ostali privatni nego je swe isto kao na blizzardu
2.Lothorien (x2rate) tu ja najwise wolim da igram - tu imamo mall zbog nedostatka igraca online jer je server now i imamo samo 230 acc kreirano ali djabe kad je malo online ali zato ocu da odvojim server tj deo za srbe ako se slazete
3.Amon Hen (fun sa instant 70 lvl) - njega igraci koriste obicno za isprobavanje!!!
E a sto je najvaznije nas sajt ima izgld kao Blizzardow!!! Da imamo IRC (world chanel koji powezuje gowor u sva 3 realma)!!! Davacu nekim srbima GM ko se bude potrudio!!!
Ne znam da li se slazete sa owim i da li hocete da predjete da se swi nadjemo na 1 serveru! Cak i owi sa originala neka dodju! Trudimo se da server bude bas kao blizzard-ov! Znaci bice i owde malo stranaca ali wecinom srbi ,srba wec ima oko 10tak!
Bilo bi lepo kada bi nasa srpska ekipa igrala tamo i zbog Black Tample i swega to bi bio nas san! DA SE I MI MALO SRBI ZABAVIMO!
OCU DA CUJEM WASE MISLJENJE O OWOMOE!?
ako budete hteli napisacu i sajt za to! AJ PLS ODG TE! ZZZ![]()
Vecina korisnika su se izjasnila na temi Kritike,pohvale i predlozi za skidanje lepljive.
Ako je tako onda se izvinjavam, zaista sam to propustio...
Mada mi nije jasno zasto im smeta WoW...![]()
ako je quest idi thottbot.com
E ja samo pitam da sakupimo!!!
E brate ti placaj ko budalasto se mene tice!
Ko hoce da pokusamo neka me kontaktira na priwate![]()