World of Warcraft

znam...meni je i u glavnim gradovima 60 i u pustinji... i kad stavim sve na min i sve na max... uvek 60...sve na max u sw npr mi je 60fps...

tako da me cudi...mada nisam od jutros probao...probacu pa javljam...

@herzifron...zadnji patch ti je 2.3.3...idi na wowwiki patch mirrors i skini manuelno lepo i instaliraj...

ae da mi neko objasni neshto...
ocu da uzmem WoW... e sad koliko ce mi acc biti aktivan bez vremena (meseci), a na koliko vremena mozhe da mi stoji lik na serveru kad ne igram, isto mislim meseci?!

Kad kupiš WoW dobiješ 1 mjesec gratis, taj mjesec se aktivira nakon što uplatiš WoW.
Znači uplatiš mjesec i još jedan gratis imaš, kad isteknu dopune, automatski akaunt prestaje da bude aktivan.

Naravno poslije možeš da ga dopunjavaš kao što si i prvi put uplatio...

kako ide ono kad regrutujes novog igraca

ja dam trial, on kupi wow napravi na taj trial acc... i ja dobijem valjda besplatan mesec...

jedan drugar je uzeo wow i ja treba da mu namestim sve [napravim acc, instaliram, ispatchujem] pa da iskoristim i zaradim jedan mesec...nije za baciti

kako ide ono kad regrutujes novog igraca

ja dam trial, on kupi wow napravi na taj trial acc... i ja dobijem valjda besplatan mesec...

jedan drugar je uzeo wow i ja treba da mu namestim sve [napravim acc, instaliram, ispatchujem] pa da iskoristim i zaradim jedan mesec...nije za baciti

Američki serveri...

I ide ovako:
Pozoveš nekog ko je igrao prije pa prestao, ako uplati preko tvog referala dobijaš mjesec dana, ali akaunt mora biti registrovan odavno...

Onaj Ressurection, možda misliš na nešto drugo :?

Američki serveri...

I ide ovako:
Pozoveš nekog ko je igrao prije pa prestao, ako uplati preko tvog referala dobijaš mjesec dana, ali akaunt mora biti registrovan odavno...

Onaj Ressurection, možda misliš na nešto drugo :?

ne... pre nego sto su izmislili taj ressurection postojalo je nesto kao regrutacija...ne mislim na ressurection nego na to drugo...

nisam siguran da li jos uvek postoji tako nesto ali je sa fazonom tog trial acca...:wink::wink: pa kad upgradeuje sa wowom onda onaj ko je dao trial dobija mesec dz

a ne stvarno ima dobrih... a to za led ipak ybg sa takvim magom kao shto je Happy Feet rekao teshko cesh dobiti nekoga! npr protiv warriora ako ti pridje vecherao si u 80% sluchajeva, a ipak sa ledom imash neku kontrolu, da ga usporish, da ga drzhish na mestu i da tuchesh sa daljine :D

Back