herzifron
Početnik
- Poruka
- 18
a gde da nadjem patch downloader nece da krene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae da mi neko objasni neshto...
ocu da uzmem WoW... e sad koliko ce mi acc biti aktivan bez vremena (meseci), a na koliko vremena mozhe da mi stoji lik na serveru kad ne igram, isto mislim meseci?!
da to znam, ali mogu li da odigram tih mesec, pa da za (lupam) godinu dana kupim onu kartu pre-paid i da igram?!
kako ide ono kad regrutujes novog igraca
ja dam trial, on kupi wow napravi na taj trial acc... i ja dobijem valjda besplatan mesec...
jedan drugar je uzeo wow i ja treba da mu namestim sve [napravim acc, instaliram, ispatchujem] pa da iskoristim i zaradim jedan mesec...nije za baciti
Američki serveri...
I ide ovako:
Pozoveš nekog ko je igrao prije pa prestao, ako uplati preko tvog referala dobijaš mjesec dana, ali akaunt mora biti registrovan odavno...
Onaj Ressurection, možda misliš na nešto drugo :?
http://wow.stratics.com/content/features/name/ dobra stvar... generator imena!!!
Po meni arcane-fire.....Mada mnogi misle da je frost jaci.....Inace najaci crit sa pom+ap+pyro mi je bio 9000![]()
Čovjek mora biti retardiran da bi stavio neko od ovih imena...
Ako već nema nikakvu ideju, onda je bolje lupiti glavom o tastaturu par puta i dobiti ime, nego go*na svakakva stavljati...